Gelinlik Modelleri Kollu gelinlik konusunda yardım eder misiniz:) Model bulamıyorum fikir edinebileceğim

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Merhaba hanımlar:) Ben yarım kollu dirsek hizasında biten yani ne çok açık ne de çok kapalı olan bir gelinlik istiyorum:)
Bolero yu sevmiyorum kendinden kollu olanlar daha çok hoşuma gidiyor..
Tül olur dantel olur:))
Ben model arıyorum bulamıyorum ya da çok eski görseller çıkıyor:)
Yardımcı olursanız sevinirim:))

üstü straplez gibi olur ama omzunun hemen üstünden kolları başlar dantel kollar olur yani gerdanı açık ama kollu olur çok zarif prenses gibi durur.

benim kollu gelinlikler başlıklı bir konum var zaten ona bi bak

bunları da çok begeniorm ben :))

Eklentiler

• $1256-dauco-a-copiar.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 399
  • $BdRm11220586904eb8ccdedfe54.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 445
Dantelli kollu modeller esasen oldukça klasiktir. En bilinen model, v-yaka ve balık formunda olan komple dantel modeller:

Ben yine de biraz çeşitli modelleri derlemeye çalıştım:

Son düzenleme:
Vera Wang'in bu modeli var mesela, Esther. Ancak kat kat o kadar çok dantel var ki aslında modelde. Özel dikimle isim yaptırmamış bir yerde de diktirsen 6-7 bin lira tutar. Ayrıca sanki etek tam daire kloş kesilmiş, bu da tek katın 7-8 metre kumaş yediği anlamına geliyor :S

yaa nasıl bir üreticiliktir yaa:)) muhteşem gelinlikler hepsi bolerolu olanlarda çok hoş ama korkuyorum valla bolero yap dedin mi potluk yapan çok çirkin bolerolar yapıolar:S keşke vucudu saran türden yaapabilseler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…