arkadaşlar burda vereceğim örnekler elimde öğrencilerime örnek olsun diye bıraktığım parçalar belki esinlenirsiniz model alırsınız diye paylaşmak istedim daha arkası geliyor biraz büyük olmuş bu düzeltüyorum.fotolar karanlık ama idare edin.sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim.
huli81!eğer ilgileniyorsa bulunduğun ilde halk eğitm merkezlerinde yadameslek liselerinde takı tasarımı kurslarına baçvurabilirsin.vaktin yoksada bu konuylailgili hobby dergileri,kitaplarını edinip uygulama yapabilirsin.ejoya diye bir site var orda farklı modeller var esinlemek için güzel örnekler bulabilirsin!güzel bir hobby!strese birebir ilaç, müthiş rehabilite eder.
Hocam tebrikler hepsi şahane ben çok meraklıyım takıya hele el emeği ve bir benzeri olmayan orjinal tasarımlara bayılırım sizinkilerde öyle tüm konularınızı ve yorumlarınızı okudum ne şanslı sizin çocuklarınız ve öğrencileriniz var olun
Hocam tebrikler hepsi şahane ben çok meraklıyım takıya hele el emeği ve bir benzeri olmayan orjinal tasarımlara bayılırım sizinkilerde öyle tüm konularınızı ve yorumlarınızı okudum ne şanslı sizin çocuklarınız ve öğrencileriniz var olun