- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 358
- 44
- Konu Sahibi EsmerBelaG
peki çok daha fazla çıkma,daha kalınlaştırma gibi bi etkisi de oluyomu acaba???
Bende hiç öyle bir şey olmadı a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki çok daha fazla çıkma,daha kalınlaştırma gibi bi etkisi de oluyomu acaba???
azaldıgına sevindim bende devam edecem yakmaya ama böle o yakınca küçük küçük gözenekler belli oluo sinir oluyorum ztn kolum ince bnm daha kotu duruo şeyi anlamadım koluna saçboyasımı sürüosun fisfisfisben ocakta yakıyorum daha sonrada extra açıcı sarı boya sürüyorum kollarıma(boşyere tüy sarartıcılara para vermeyin)15 yıldır yapıyorum 2 ayda bir fln kalınlaşmayı bırak seyreldi iyice kısa kollu giyiyorsan yazın sarartmaya gerek yok güneş sarartıyor
azaldıgına sevindim bende devam edecem yakmaya ama böle o yakınca küçük küçük gözenekler belli oluo sinir oluyorum ztn kolum ince bnm daha kotu duruo şeyi anlamadım koluna saçboyasımı sürüosun fisfisfis
evet cnm.tüyler sarı olunca daha az belli oluyor
bence yakma sır le al kol tuylrı kokunden alındıkca azalan tek bolgemızdır bu sbebten yakman dogru olmaz cunku o kokten almayacak we bır dahakı cıkısında coook kalın cıkacaktır sırı sıddetle onerırım
peki sen esmermisn ? bnde esmerimde boyayla boyamaya korkarım :icecream: kolunu yakmıomu peki boya çünkü saç haricinde kullanılması zararlı fln dioda
Sir ağdayla almayın arkadaşlar çok kötü sivilce yapıyor heryerini.Makineyle alın bence ben hep öyle alıyorum çokda memnunum...sengözlerimebaksanab
bende oksijenli suyu yaptım yapıorumda bazen kola sürüyorsunuz güneşte yarım saat fln bekletiyosunuz sararıyor ama bi hafta sonra flngeçiyor şöyle bi kaç ay sarartıcı biliyomusunuz ya bnde kolumdaki tüylere sinir oluorum:çok üzgünüm:ben de oksijenli suyun tüyleri sararttığını duymuştum belki faydası olur bi deneyin istersenizz
..$€L!n..;2738975 .!.:bende oksijenli suyu yaptım yapıorumda bazen kola sürüyorsunuz güneşte yarım saat fln bekletiyosunuz sararıyor ama bi hafta sonra flngeçiyor şöyle bi kaç ay sarartıcı biliyomusunuz ya bnde kolumdaki tüylere sinir oluorum:çok üzgünüm:
teşekkür ederima.s. bide papatya suyu var denemek isterseniz ben zaten yazın kısa kollu giydiğim için yazın yapıyorum sadece papatyayıda denedim ama etkisi kısa oluyor uzun olsa süreleri:1no2: heralde oksijen suyuna ve papatyaya devam edicem bu gidişleCADIARZUben kollarıma sesu tüy sarartıcı kullandım birkaç ay,ilk başlarda çok memnundum ama daha sonraki kullanımlarımda tüylerin baya uzadığını fark ettim,ve sonunda alma derecesine kadar geldim,ama sarartıcının etkisi 2-3 hafta sürüyordu,sürmesinede, güneşte felaket berbat görünüyor böyle sarı sarı iyyrenç.:))
ama sally hansenin tüyleri uzatmadığını duymuştum kullanacaksanda onu kullan ,sonra pişman olma en azından,:))sevgiler:teselli:
bende almak istiyorum ama halaa kararsızım aslında. çok uzun ve sık.
daha önce takmıyordum ama sinirimi bozmaya başladı.
ne önerirsiniz?
aldırsammı acaba :bbo: