• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarımdaki kıllanma:(

utangacccc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
16
0
1
İzmir
MERHABA,

Ben 21 yaşındayım ve kollarımda kıllanma var tüy değil.Ve vucudumda kollarımdakı kadar olmasada ince ince var.Bunun için ne yapabilirim.Psikolojım bozuldu düşüne düşüne :( evlenmekten orkuyorum ya karşımdaki kişi gördükten sonra sogursa söyleyemiyorumda benım vucudum böyle diye :( Öneriniz ne ben kollarımdan özellikle çok utanıyorum :( fotografta koyabilirim. :(

önce bır hormon testi yaptr hormon bozuklu olabilır bi sorun yoksa kıl tüy bi cok kisinin sorunu duzenli agda enguzeli epilosyan yaptrmak duzenli bı sekılde kıllarndan kurtldu km anlyck ki kocanda anlamaz onemlı olan bakımlı olmak :1:

önce bır hormon testi yaptr hormon bozuklu olabilır bi sorun yoksa kıl tüy bi cok kisinin sorunu duzenli agda enguzeli epilosyan yaptrmak duzenli bı sekılde kıllarndan kurtldu km anlyck ki kocanda anlamaz onemlı olan bakımlı olmak :1:

hangi doktora gitmeliyim :( inan tşort bile giyemiyorum bakıma önem veriyorum ama bu farklı bişey :( yaptıgın bakım görünmüyokii...

Lazer epilasyon la halledilcek bişey, hemen yaptıramasanda ağda vs alırsın , bu kadar dert etme, Bi çok kız arkadaşımda da var kolda kıl,ağdayla temizliyolar, çok normal bişey , ben yazın Bi kere alıyorum çok olmasa da temiz olsun diye, :)
Üzülme canım buna,

Lazer epilasyon la halledilcek bişey, hemen yaptıramasanda ağda vs alırsın , bu kadar dert etme, Bi çok kız arkadaşımda da var kolda kıl,ağdayla temizliyolar, çok normal bişey , ben yazın Bi kere alıyorum çok olmasa da temiz olsun diye, :)
Üzülme canım buna,

almaya korkuyorum ya yıne cıkarsa daha kötü tüy değiş resmen bu kalın kalın kıl ya :( ve çoklar vücudumda da ince ince var heryerınde :( bacakları alıyorum ama vucudu komple nasıl alayım :(

almaya korkuyorum ya yıne cıkarsa daha kötü tüy değiş resmen bu kalın kalın kıl ya :( ve çoklar vücudumda da ince ince var heryerınde :( bacakları alıyorum ama vucudu komple nasıl alayım :(

eğer durumun varsa araştır iyi bi, yere iğneli epilasyona git derim ben..ama tabi önce hormonlarına baktır eğer bozukluk var ve tedavi edilmeden epilasyına gidersen tekrar çıkar tüyler..:50:

gidenler yardımcı olsun canım benim kıl proplemim yok şükür bu yuzdn hc gtmdm doktora kadın doguma cocuk icn gtmstm o yapmstı horman testi bildm bu:1::16:

Canim bak ben 26 yaşında yim kendimi bildim bileli kollarim dan hep utandım çünkü cok fazlalar psikolojim bozuk hep cok kafama takiyorum ama biktim artık deyip gecen hafta bi yere lazere başladım paket aldim tüm kol 450 tl.ilk seansimi yaptirdim bu sene biterse seneye rahatliycam inşallah seninde imkanin varaa hic bekleme canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazin lazer yapilmiuomus malesef bidaki seansim eylüle kaldi memnun kalırsam diger bölgelerimede yaptiricam.sakin utanma canim cok tuyluyum deyip lazer yaptirmaktan neler görüyorlar onlar hatta gittiğim gün kadin sırtını göğsünü karnini yaptiricakti yani yaptirabilirsen sende yaptir yani

MERHABA,

Ben 21 yaşındayım ve kollarımda kıllanma var tüy değil.Ve vucudumda kollarımdakı kadar olmasada ince ince var.Bunun için ne yapabilirim.Psikolojım bozuldu düşüne düşüne :( evlenmekten orkuyorum ya karşımdaki kişi gördükten sonra sogursa söyleyemiyorumda benım vucudum böyle diye :( Öneriniz ne ben kollarımdan özellikle çok utanıyorum :( fotografta koyabilirim. :(

Canim once bi foto koy bi bakalim belki abartiyorsundur.. ayrica biranda mi cogaldilar? Yani dielim son 1 senede yada bikac ayda artis gorduysen hormon tahlili yaptir vede kremler vs kullanıyorsan bazilari tuylenme yapar.. yani hergun bol bol vucudunu nemlendiren biriysen bolr olmasi normal ama smfi sen bi foto koy bakalim sknti etme hemen ya :)

Canim once bi foto koy bi bakalim belki abartiyorsundur.. ayrica biranda mi cogaldilar? Yani dielim son 1 senede yada bikac ayda artis gorduysen hormon tahlili yaptir vede kremler vs kullanıyorsan bazilari tuylenme yapar.. yani hergun bol bol vucudunu nemlendiren biriysen bolr olmasi normal ama smfi sen bi foto koy bakalim sknti etme hemen ya :)

ne zamanda cogaldı ınan farketmedim.. kiloluydum ve hiç dikkatımı cekmıyodu kendımle ilgilenmıyodum kılo verdim şu an tabı kendıme baktıgıım için sıkıntılı hormonlardann olabılır bır ınsanın tum vucudunda da olmaz ya inan 100 kg üzerindeydım şu an 60 kıloyum ve tsort gıyemıyorum foto atıcam en yakın zamanda.. :( ınan bacagımda bıkını bölgemde istediği kadar çıksın almak hiç üşendirmiyor ama vucudumdakılere çare bulamayacagımı düşündükçe deliriyorum üzülüyorum :(

Yazin lazer yapilmiuomus malesef bidaki seansim eylüle kaldi memnun kalırsam diger bölgelerimede yaptiricam.sakin utanma canim cok tuyluyum deyip lazer yaptirmaktan neler görüyorlar onlar hatta gittiğim gün kadin sırtını göğsünü karnini yaptiricakti yani yaptirabilirsen sende yaptir yani

kaç seans sürüyor bu lazer ve bildigin komple vucuda yapılıyor mu en azından belden yukarısına ? :(

Canim bak ben 26 yaşında yim kendimi bildim bileli kollarim dan hep utandım çünkü cok fazlalar psikolojim bozuk hep cok kafama takiyorum ama biktim artık deyip gecen hafta bi yere lazere başladım paket aldim tüm kol 450 tl.ilk seansimi yaptirdim bu sene biterse seneye rahatliycam inşallah seninde imkanin varaa hic bekleme canim

450 tl bir seans mı :(

$4.JPG

işte böyle kollarım. $4.JPG

Ayni benimki eski halim :D cnm durumun varsa lazerle kurtul alexandrite lazer var en iisi ama yoksa agdayla aldir nr olcak ki ben iki senedir agdayla aliorum inan 3 ayda bu kdr uzamio bile kisa kisa oluo hic rhtsiz edici olmuyo.. yani senede 3 yada 4 kere aliosun ilk alisin acili olur ama bacak gibi yani ne kdr aciosa ole acio korkma :)

Cnm ben lazer yaptiriyotm ama kollarimdakiler ince fie lazer görmez dediler yapmadilar ama en az 6 seans surer ve tuy yapisina gore uzayabilir.. her seans bi buçuk ay arayla yapiliyor ayrica yazin yapilmio diyorlar ya aslinfa yspiliyor ams bronzlasmaman lazim ve o bolge gubese maruz kalmamasi lazim.. ona dikkat edersen yazinda yaparlar.. ayrica bel ustu yapilio ama benim gittigim yerde gobek ve bele yapilmio nedense ama bicok yrr yapio.. gobek bel sırt boyun koltuk alti kollar alinio ama once tuylrrinr bakilcak gerek görülürse yapilio.. ayrica sakinnnnn pakey olarak anormal ucuz yere gitme onlar kotu makinelerle gecici cozum yapiorlsr tamamen para tuzagi.. duzgun yere git ve gittikce para ver pahali oluo ama en azindan omur boyu kurtulcaksin.. ve sana derlerse 6 seansta kesin bitio fie inanma ole bise yok kisiden kişiye değişio ve bunu sana da solemeleri lazm bolr solerlerse iyi yerdir cnm baska sorularin olursa msj atabilirsin seni bilgilendiririm :)

Yok canin 16 seans 450 tl bu arada benin kollarimda ayni senin gibi suan sadece daha beyaz tenliyim

Ayni benimki eski halim :D cnm durumun varsa lazerle kurtul alexandrite lazer var en iisi ama yoksa agdayla aldir nr olcak ki ben iki senedir agdayla aliorum inan 3 ayda bu kdr uzamio bile kisa kisa oluo hic rhtsiz edici olmuyo.. yani senede 3 yada 4 kere aliosun ilk alisin acili olur ama bacak gibi yani ne kdr aciosa ole acio korkma :)

acı hiç sorun değil dayanırım ama ayda 1 çıksada önemlı değil ama nasıl çıkar onu merak ediyorum oyle tek tük belli edicek sekılde cıkmazsa sorun değil yanı bacak gibi incelir mı aldıkça daha siyah ve kötü cıkar diye cesaret edemıyorum aldırmaya annem sürekli aldırmak zorunda kalırsın dedi. 1 hafta sonra çıkar mecbur yıne alırsın dedi. öyle az az ıncelırse bu kadar belli olmaz diye düşünüyorum . :/ bacaklarımı bi hata yapıp j,letle almıştım son 3 ay sire başladım ilk zor oldu şimdi tek tük ipince çıkıyor kollarımın öyle olacagını bılsem hemen alıcam..

acı hiç sorun değil dayanırım ama ayda 1 çıksada önemlı değil ama nasıl çıkar onu merak ediyorum oyle tek tük belli edicek sekılde cıkmazsa sorun değil yanı bacak gibi incelir mı aldıkça daha siyah ve kötü cıkar diye cesaret edemıyorum aldırmaya annem sürekli aldırmak zorunda kalırsın dedi. 1 hafta sonra çıkar mecbur yıne alırsın dedi. öyle az az ıncelırse bu kadar belli olmaz diye düşünüyorum . :/ bacaklarımı bi hata yapıp j,letle almıştım son 3 ay sire başladım ilk zor oldu şimdi tek tük ipince çıkıyor kollarımın öyle olacagını bılsem hemen alıcam..

Yok canm ya agdayla aldigin surece daha kotu olmuyor ayni cikior yada daha ince. Daha ince cikmasi icin bir surr agdayla alman gerek ama soyle bisey var annen demis ya her zaman alacaksın diye. E zaten oyle oluyorki bi kere alinca bidaha cikmicak mi saniosun? Ciktikca alcaksin ciktikca alcaksin bacaklarnda oldugu gbi. Ben gecem yaz bronzlastim ve daha az gorunduler hatta nerdeyse gorunmuorlsr ancak 4 5 ay almiorm o zaman yakndan gorunuo ofa her indanda oldugu gbi sende mesela bronzlas yazin imkanin varsa bu kdr belli olmaz. Ama agdayla al bence gercektem cok belli erkekler hic sevmez ciddi soyluorm benim sevglm bile zamsninda kızları ole gorunce hosuna gitmiormus.. sen bilirsin tabi ams bu kdr takiosan git agdayla al ne olcak bes dk suruyo almasi

Back