Kollarım ne kadar sürede ve nasıl erir?

aysiiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
5
0
34
Merhaba ben kollarımdaki yağları eritmek istiyorum aslında ben iki sene önce çok kilo almıştım ve bu yüzden kollarım sarktı çok kalın gözüküyor önceden 5 yıl spor yapmıştım bayağı kasım vardı kollarımda sonra sporu bırakınca bir de çok fazla kilo alınca yağa dönüştü çoğu ve çok kötü görünüyor.sonra zayıfladım neyse ki 55 kiloyum ama gene kollarım kalın.Acaba kollarımı gerçekten incecik yapacak bir egzersiz var mı ve kollarım ne kadar sürede incelir?Yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba ben kollarımdaki yağları eritmek istiyorum aslında ben iki sene önce çok kilo almıştım ve bu yüzden kollarım sarktı çok kalın gözüküyor önceden 5 yıl spor yapmıştım bayağı kasım vardı kollarımda sonra sporu bırakınca bir de çok fazla kilo alınca yağa dönüştü çoğu ve çok kötü görünüyor.sonra zayıfladım neyse ki 55 kiloyum ama gene kollarım kalın.Acaba kollarımı gerçekten incecik yapacak bir egzersiz var mı ve kollarım ne kadar sürede incelir?Yardımcı olursanız sevinirim...

Canım, benim kollarımda kalın olur kilo alınca ama ben bunları dambıllarla yendim. 1 kiloluk dambıllarla çalışıyorum hem sıkılaşıyor hemede eriyor. Tavsiye ederim.

Canım, benim kollarımda kalın olur kilo alınca ama ben bunları dambıllarla yendim. 1 kiloluk dambıllarla çalışıyorum hem sıkılaşıyor hemede eriyor. Tavsiye ederim.
Çoook teşekkür ederim...ama bende 1.5 kiloluk dambıl var o da işe yarar mı bir de ne kadar sürede eriyor kollar yani sizin ne kadar sürede eridi?ve nasıl hareketler yapıyorsunuz dambılla kollarınızı arkaya doğru büküp kaldırma hareketi mi?

yani benim kollarda kalın nasıl hareketler yapıyorsunuz dambıllarla tarif edebilirimisiniz hiç bilgim yok bu konuda:/

yani benim kollarda kalın nasıl hareketler yapıyorsunuz dambıllarla tarif edebilirimisiniz hiç bilgim yok bu konuda:/

Canım sabah ve akşam olma üzere ilk defa başlayacaksan 10-15 defa ile başla sonra zamanla bunu arttırırsın. Hareket olarak kollarımı bükmeden yan yatarak indirip kaldırıyorum. Bu hareket hem kollara iyi geliyor hemde bel kısımındaki yağlara iyi geliyor

Ben cassey ho nun kol inceltme ve sıkılaştırma videolarını yapıyorum hem de omuzlarım artık daha yuvarlak oldular 1 kiloluk dambıllarla başladım şu an 2 kiloluklarla devam ediyorum sana tavsiye ederim çünkü kadın binbir türlü hareketi birleştirmiş ve kol kardiyosu yapıyor Tabii video yu bitirdikten sonra lanet ediyorsun ama sonrası için her şeye değer :KK16::KK16:

Ben cassey ho nun kol inceltme ve sıkılaştırma videolarını yapıyorum hem de omuzlarım artık daha yuvarlak oldular 1 kiloluk dambıllarla başladım şu an 2 kiloluklarla devam ediyorum sana tavsiye ederim çünkü kadın binbir türlü hareketi birleştirmiş ve kol kardiyosu yapıyor Tabii video yu bitirdikten sonra lanet ediyorsun ama sonrası için her şeye değer :KK16::KK16:
Çoook teşekkür ederim hemmmen denicem cok saolun...

Çoook teşekkür ederim hemmmen denicem cok saolun...

Ne demek canım Ben ilk Victoria's Secret Angel Arm Slimming Workout videosu ile başladım Daha sonra Bikini Blaster 7- Bodacious Back&Sleek Shoulders videosunu keşfettim İlki ikinciye göre daha kolay şınav hareketlerini atlasan bile videonun ilk başındaki hareketleri diğerleri ilk etapta bayağı yoruyor insanı ve faydasını görüyorsun :KK16:

kolların şu ana kaslı olduğu için mi kalın yoksa mevcut olan bir yağ kütlesi var mı hala. 55 kiloyum deyince tam idrak edemedim

kolların şu ana kaslı olduğu için mi kalın yoksa mevcut olan bir yağ kütlesi var mı hala. 55 kiloyum deyince tam idrak edemedim

ya şöyle ben eskiden çok spor yapıyodum çok kaslarım vardı karnımda baklavalarım bile vardı ama bırakınca bir yılda 35 kilo aldım boyum da uzadı ama bayağı obez oldum sonra zayıfladım ama kollarım hala kalın duruyo galiba yağ çünkü spor yaparken böyle kalın değildi kilo alınca böyle kalın oldu

Son düzenleme:
X