Kolları eritmek için

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
arkadaşlar kollardaki yağları eritmek için bildiğiniz egzersizler var mı? zayıflama sürecinde kollar daha geç ve zor eriyor bilirsiniz üstelik sarkmanın önüne geçmek için ve kolları daha hızlı inceltebilmek için neler yapabilirim, fikirlerinizi merak ediyorum :) teşekkürler

• Konu Sahibi EU3
öğrendiğim birkaç hareket var dumbella yapabileceğin,ama burda anlatması güç olur nette ararsan rahatlıkla bulabilirsin videolarını

• Konu Sahibi EU3
triceps çalışman lazım.. sanırım sen kol altındaki birikimlerden ve yumuşak dokudan söz ediyorsun. dumbell calısman lazım. google a triceps egzersizleri yaz,cıkar

• Konu Sahibi EU3
umarım kas yapmaz bu triceps çalışmaları, sanırım biraz zaman alıyor toparlanması

• Konu Sahibi EU3
triceps hareketi tabikide kas yapar ama oradaki yağları toplayarak kas yapar ve çok ağır kilolarla çalışmadığın sürece zaten istenilsede alt yapı olmadığı için çalışamazsınız rahatsız edici görüntüsü olmaz . zaten kas yapma diye bir tabir yok aslında kaslarımız var sadece gelişmişlki seviyesi değişir :)

• Konu Sahibi EU3
aynı sorun bende de var :s inş. işe yarar

• Konu Sahibi EU3
Bende kum torbası var. Eldivenleri takıp düzenli yumruk çalışmaya başladım. Dumblle da çalışıyorum arada, şekillenmeye başladı şimdiden. Kum torbası olmayanlar koltuk minderlerine vurarak çalışablir ama ellerinizi tülbentlerle sarın ki yaralanma olmasın. Çok etkili bir yöntem ve stres attırıyor.hihoyyyt

• Konu Sahibi EU3
bendede plates lastiği var onunla çalışıyorum birde 2 şer kiloluk ağırlılarım var onlarla çalışıyorum kas yaptım bayağı sıkınca semsert oldu valla
ben asıl bacakları nasıl eriticem onu blmiyorum plates lastiğiyle yapıyorum hareket ama değişme yok ama kollarım hafif inceldi

az kiloyla çok tekrar kolları eritir...plates lastiklerini ya da dambıl kullan..hiç mi bişi bulamadın 2adet 1ltlik su süt şişesi al kumla doldur çalış..sevgiler

arkadaşlar plates lastiğiyle kol çalışmalarına başladım. ancak benim korkum, kollarım belime, üst gövdeme göre kalındır, o kadar ki gömlek bedeni uydurmak son yıllarda işkence benim için. haraketleri yaparken de iç kolların değil, dış ve ön bölümlerin diyeyim(yani asıl ihtiyacım olmayan yerlerin) çalıştığını ama esas gevşek olan iç bölümlerin sanki hiç çalışmadığını düşünüyorum :gitme:

sadece internetten gördüğüm bir harekette (bandın bir ucunun üstüne oturup sırttan omurga boyunca yukarı getirip tel elle baş üstünde ense arkası ya da tutup yukaru doğru germe(karışık oldu galiba özür dilerim) hareketinde iç bölümlerin çalıştığını hissediyorum. hihoyyyt

diğer hareketlerde hep dış bölümler daha da sertleşecek, kalınlaşacak diye korkuyorum eyvahedigeldismile bu konuda önerisi olan arkadaşlar var mı? buyrunnnnnnnnn

canım senin tarif ettiğin hareketi mutlaka yap 20 şer defa ek olarak kollarını başının üstüne kaldır parmaklarını birbirine geçir iyice sıkarak ellerini arkaya doğru indir kaldır yalnız kolların kulaklarına deyiyorya hiç gevşetme zor oluyor biraz ama 3 günde farkı göreceksin

benim kilo 48-50 arası degisiyor ama minyom hatlara sahip biriyim ve az cok tahmin edersiniz iste bel yapım kalındır biraz mesela .. Ama su kollarıma fena taktım keske sadece kalın olsa öyle görünse .. Sanki daha önce agırlık calısıp kas yapmısım sporu bırakmısım kaslarımda sarkmıs gibi .. mafoldumben

Sinir oluyorum özellikle askılı veya kolsuz giyerken cantamın askısını tutsam yandan ne bicim sisiyooo

aynı dertte bendede var ya kurtulmak istiyorum şu et yığını kollarımdan

çok iyi fikir! teşekkürler! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nasıl yapıyoruz canmm:uhm:

pardon yeni gördüm kolları kırmadan yukarı kaldır elleri birleştirip parmakları birbirine geçir iyice sıkarak kolları dirsekten arkaya doğru kırarakelleri 20 defa indir kaldır olay bu ama dikkat hareket sırasında birleştirdiğin elleri gevşetme zor ama kolların altını süper yapıyo

Tam banagöre bir konu..

Hareketi anladım da,
gevşetmemekten kastınız ne ,
onu anlayamadım..

Kollarımızı kasarak mı yapmamız lazım?

kollarının kafana yapışık olması gerekiyor canım yaparkende denersen anlarsın öyle yapınca baya zor ama tam istenen bölge çalışıyor gevşetirsen kollar baştan uzaklaşıyor

A, eveeet..
Şimdi anladım..
Çok teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…