kızlar hastalığın adı keratosis pilaris..ben de de aynı sorun mevcut..
doktora gitmiştim soyucu verdi pek faydasını göremedim
internetten araştırdım üre içeren nemlendiriciler iyi geliyormuş
tekrar farklı bir uzmana görüneceğim eğer faydası olucak bi önerisi olursa ya da geçirmeyi başarırsam kesin yazarım buraya
kollarımda küçük kırmızı lekeler ver sivilce gibi... minik minik ama bi sürü bi araya gelince cok çirkin görünüyor( dikkat ederseniz arkadaşalar genelde biraz kilolu insanlarda oluyor benim gözlemim bu. ben de bundan 3 yıl öncesinde 5-6 kilo almıştım ondan beri varlar.. çok sinirime gidiyorlar.. aynı sıkıntıyı yaşayanlarda çözüm önerisi bekliyorum.. doktora da gitmiştim hiçbir işe yaramadı!!!:1no2:
Resim atabilirmisiniz peki kollarinizin benimde cok vsr ama. Tuyler cikarken oluyor sivilcelerBende de yıllardır bu lekelerden vardı. Hatta cilt doktoru bir arkadaşıma da sormuştum ve tedavisinin olmadığı yanıtını almıştım ama şuan çok şükür geçtiler. Üstelik çok basit bir yolla. Yemeklerden hemen önce 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum. Ama doğal ev yapımı tipinde uzun sürede mayalanmış olsun. marketlerde satılan ucuz sirke olmasın. Ben bunu başka bir rahatsızlık için uygulamaya başlamıştım. Bir baktım ki kollarımdaki lekeler iyileşmeye başlamış. Üstelik elma sirkesinin birçok başka şeye de faydası varmış. Umarım hepinize şifa olur.
Ismi neydi acaba bende tuyleri alinca oluyorAynı dertten bende müzdaribim uzun zamandır kolumu almadım ama göğüs aramda denedim normal da tüyleri aldıktan sonra çok sivilce olurdu.Markette satılan bebe yağlarından bol bol sürüyoruz 10 dakkida bir, hiç sivilce yapmadı kızlar bi deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?