Kollagen kullanımı

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
734
172
103
Merhaba hanımlar.nasilsiniz . 37 yaşında bir bayanım , kollagen kullanımı hakkında fikrinizi almak istiyorum . Cilt ve saç bakımı faydalı olacağını duydum ve başlamak istiyorum , ama doğru mu yapicam bilmiyorum .Faydası zarari nedir tecrubelerinizden faydalanmak adına yardımcı olursanız sevinirim. Tşk ederim

Merhaba
Ben kullanıyorum, ilk etapta yani bir iki hafta içinde tirnaklarim sanki protezmis gibi semsert oluyor 3 ay sonra ise ciltte fark görülmeye başlanıyormus, henüz o kadar uzun düzenli kullanmadım. Herhangi bir zararı yok tabi kronik bir hastalığıniz varsa doktorunuza danışın

Çok şükür kronik bir rahatsızlığım yok . Bağırsak sendromu dışında onda genel artık yapacak bişi yok alıştım ona . Onun dışında cansız ve dökülen saçlarım ve cilt sıkıntım var , yaşlanmış bir cilt gibi hissediyorum. Faydası olur mu bilemedim . Dr un bir tanesi 40 yaştan önce erken kullanılması demişti aklıma geldi sorayım dedim tşk ederim ayrıca

Bağırsak sendromu dediğiniz nedir yedikleri sindirememekse eğer muhtemelen vitamin eksikliği yapar, o da cansızliga sebep olur kii bu durumda içtiğiniz kolojenin faydasını pek göremezsiniz. Öncelik her zaman eksik vitamin varsa tamamlayıp dengeli beslenip üstüne cila niyetine kolojen kullanmakmis Genelde 25 ten sonra kolojen üretimi azalıyor der doktorlar özellikle 30dan sonra da tavsiye ediyorlar. Ben de otuzun başlarındayim cilt için hyaluronik asit içerikli olanları da var bu arada, cansız cilt ve saç dediniz diye özellikle belirtmek istedim ama düzenli kullanım şart cidden
Sevgiler

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…