Canım doktor 6 ay sonra tekrar alicaz smear dedi bebek için biraz bekleyin dedi am başka bı doktora cikicam gostericemAy hadi gözün aydın yeminle çok sevindim
Şimdi nasıl bir izleyeceksin ne dedi doktorun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor 6 ay sonra tekrar alicaz smear dedi bebek için biraz bekleyin dedi am başka bı doktora cikicam gostericemAy hadi gözün aydın yeminle çok sevindim
Şimdi nasıl bir izleyeceksin ne dedi doktorun?
Çok teşekkür ederim canımCanım doktor 6 ay sonra tekrar alicaz smear dedi bebek için biraz bekleyin dedi am başka bı doktora cikicam gostericem
6 ay çok kısa genelde 1 sene diyorlar bizimki biraz riskli olduğu için iki senede anca atiliyormus vücuttan ben birinci senesinde gitcem kontrole asi olmanı istedi mi?Canım doktor 6 ay sonra tekrar alicaz smear dedi bebek için biraz bekleyin dedi am başka bı doktora cikicam gostericem
Canım dedim de biraz bekle 6 ay dedi cck için yani şimdi normal hamile kalsam ccgumu alçaklar anlamadım 6 evet kısa bı sure ama rabbim verirse nasip olursa ben istiyorum asi varmış dedin onu yaptırayım mi dedim fark etmez diyor ama ben yapturcam6 ay çok kısa genelde 1 sene diyorlar bizimki biraz riskli olduğu için iki senede anca atiliyormus vücuttan ben birinci senesinde gitcem kontrole asi olmanı istedi mi?
Bence de bebek yapmayı düşün bana sorarsan.
Yok almazlar niye alsınlar bebeği neden bekle diyorlar biliyormusun asi için aşı 6 ayda bitiyor bu 6 ay zarfında hamile kalmayın diyorlar ama ben burda birsuru konu okudum asi olurken hamile kalanları biri dışında hepsinin normal sağlıklı bebeği olmuş öbür sagliksiz olanda aşıdan mi kaynakli bilmiyorum inan.Bence iki üç ay dene olursa bebeğin doğurduktan sonra aşını ol olmazsa aşını ol ikinci aşıdan sonra dusunebilirsin bebisi.Canım dedim de biraz bekle 6 ay dedi cck için yani şimdi normal hamile kalsam ccgumu alçaklar anlamadım 6 evet kısa bı sure ama rabbim verirse nasip olursa ben istiyorum asi varmış dedin onu yaptırayım mi dedim fark etmez diyor ama ben yapturcam
Asi konusundan dolayı demedi ama 6 ay beklememi gene parça alıp smear yapcam diye dediYok almazlar niye alsınlar bebeği neden bekle diyorlar biliyormusun asi için aşı 6 ayda bitiyor bu 6 ay zarfında hamile kalmayın diyorlar ama ben burda birsuru konu okudum asi olurken hamile kalanları biri dışında hepsinin normal sağlıklı bebeği olmuş öbür sagliksiz olanda aşıdan mi kaynakli bilmiyorum inan.Bence iki üç ay dene olursa bebeğin doğurduktan sonra aşını ol olmazsa aşını ol ikinci aşıdan sonra dusunebilirsin bebisi.
Yok almazlar niye alsınlar bebeği neden bekle diyorlar biliyormusun asi için aşı 6 ayda bitiyor bu 6 ay zarfında hamile kalmayın diyorlar ama ben burda birsuru konu okudum asi olurken hamile kalanları biri dışında hepsinin normal sağlıklı bebeği olmuş öbür sagliksiz olanda aşıdan mi kaynakli bilmiyorum inan.Bence iki üç ay dene olursa bebeğin doğurduktan sonra aşını ol olmazsa aşını ol ikinci aşıdan sonra dusunebilirsin bebisi.
Merhaba normalde kolposkopi biyopsi işleminde günlük bir ped doldurmayacak kadar kanama gelmesi gerekiyor, eğer ki daha fazla kanamanız varsa doktor orayı tekrardan yakıp kanama durdurma işlemi sağlıyor. Kan takibinde olmanız çok önemli bu esnada.Kızlar bana 15 gün önce biyopsi kolkoskopi yapıldı hpv 16 pozitif olduğum için yapıldığı zaman kanamam durmadı yakıldı bir saat yattım yine baktı az bı sızma var dendi ben ve doktorum acidigi için beklememi uygun gördük eve geldim iki gün kanadı baya sonra azaldı turuncu sarımsı bir şey oldu sonra birden bire kıpkırmızı kan geldi damla damla akacak şekilde iki gün sürdü oda azaldı gibi turuncuya dönmüştü sonra adet oldum bugün 7.gunum sanki adetin ilk günleri gibi yoğun açık kirmizi kan geliyor korktum iyice doktoraa ppazartesi günü gideceğim benim evde yapabileceğim bir şey varmı yine yakacak galiba o kanayan yeri o da çok acıyor şaşırdım kaldım bu arada normal sonuçların enfeksiyon çıkmış dedi doktor telefonla aradı beni
Aynen dediğiniz gibi oldu artık benden kaynaklı mi doktordan kaynakli mi bilmiyorum ama kanama çok oldu iki ay bununla uğraştım iki kere yakma işlemi yapıldı sonrasında yine kan geldi ama doktor hiç bir işlem yapmayıp bekliyecez zamanla geçecek dedi şükür ki geçti.Merhaba normalde kolposkopi biyopsi işleminde günlük bir ped doldurmayacak kadar kanama gelmesi gerekiyor, eğer ki daha fazla kanamanız varsa doktor orayı tekrardan yakıp kanama durdurma işlemi sağlıyor. Kan takibinde olmanız çok önemli bu esnada.
Evde yapabileceğin maalesef herhangi bir durum yok, sadece kan takibin önemli bu süreçte.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de yeni leep oldum kanamanız ne kadar sürdü acabaAmin inşallah, ben de leep oldum ve benimde kanamalarım var. Biraz geriyor beni de bu durum