- 10 Aralık 2022
- 2.673
- 1.408
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Selam dostlar
Bugün bebeğim 8 günlük, doğduğundan beri hastane dahil geceleri dertleniyoruz.
Hastanede 2 saatte bir emzir dediler her seferinde yapamadığımda seslendim gelip yardım ettiler.
Bir kere çok ağladı atak geçiriyor ememedi diye sinirlendi dedi ebe.
Malum cok gazlı oluyor sezaryen, sütümden geçmiştir belki diye sabah kontrole gelen doktora söyledim gaz damlası verdi.SAB SIMPLEX marka
Sonraki geceler yine ağlama krizleri oldu ama emin olamadım emzirmeyi bilmiyorum üşüttüm çocuğu benim gazım ya da stresim oma geçmiştir gibi düşündüm. (Sarılık su an, bir gece süt kanallarım tıkandı vb)
Sonra her geceyi gözden geçirdim muhakkak her gece sorun olmuş kimi gece 4 buçukta kimi gece 7de kimi gece 3te sakinleştirmişiz gibi.
Aklıma acaba kolik mi diye geldi baktım belirtiler tam böyle değil.
Yaşadığımız şeyler, emziriyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum genelde çıkmıyor bezini değiştiriyorum feryat koparıyor zaten, hıçkırık tutuyor o geçsin diye emziriyorum hop al baştan…
Dun hem sabah hem akşam bu damlayı verdim hiç yararını görmedim.
Bu süreci nasıl yönettiniz kolik bu mu? Aradım doktoru bugün izin günüymüş
Bugün bebeğim 8 günlük, doğduğundan beri hastane dahil geceleri dertleniyoruz.
Hastanede 2 saatte bir emzir dediler her seferinde yapamadığımda seslendim gelip yardım ettiler.
Bir kere çok ağladı atak geçiriyor ememedi diye sinirlendi dedi ebe.
Malum cok gazlı oluyor sezaryen, sütümden geçmiştir belki diye sabah kontrole gelen doktora söyledim gaz damlası verdi.SAB SIMPLEX marka
Sonraki geceler yine ağlama krizleri oldu ama emin olamadım emzirmeyi bilmiyorum üşüttüm çocuğu benim gazım ya da stresim oma geçmiştir gibi düşündüm. (Sarılık su an, bir gece süt kanallarım tıkandı vb)
Sonra her geceyi gözden geçirdim muhakkak her gece sorun olmuş kimi gece 4 buçukta kimi gece 7de kimi gece 3te sakinleştirmişiz gibi.
Aklıma acaba kolik mi diye geldi baktım belirtiler tam böyle değil.
Yaşadığımız şeyler, emziriyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum genelde çıkmıyor bezini değiştiriyorum feryat koparıyor zaten, hıçkırık tutuyor o geçsin diye emziriyorum hop al baştan…
Dun hem sabah hem akşam bu damlayı verdim hiç yararını görmedim.
Bu süreci nasıl yönettiniz kolik bu mu? Aradım doktoru bugün izin günüymüş