Çocuk Hastalıkları Kolik Kabusumuz Tatilden Geri Döndü.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
86
Amasya
3. haftaya kadar herşey normaldi sonra başladı kolik sancıları ve tabi ağlaması, buraya kadar normal diyeceğim çünkü 2-3 haftayken başlıyormuş.

Haftaya 3 ay olacak, geçen haftaya kadar akşamları azan bir şekilde kolik sancısı devam etti geçen hafta ne olduysa %70-80 oranında azaldı ve çocuğum epey rahatladı tmm yakında tamamen kurtuluruz derken dün akşam gene başladı ve yine devam ne yazıkki. Tatilemi gitmişti nerdeydi anlam veremedim.

Bu durum normalmi, bilimsel bi açıklaması varmı, bu nasıl iş böyle 1 hafta herşey iyiyken tekrar başladı.

olabilir çok normal bizdede böyle bi gidip gelmeler oluyodu tam bitti diye hevesleniyodum geri dönüyodu hemde daha beter bir şekilde inşallah yavaş yavaş kurtulursunuz çok beter birşey gerçekten

Biz de 2. ayımızın içindeyiz, nurse harveys kullanalı hafifledi kolik sancılarımız. Ama üşüttüğü zaman mı nedir yoksa ilacın etkisi azaldığından mı bazen feci oluyor. Özellikle de emerken çok ağlıyor bebeğim. Dolayısıyla daha çok gaz birikiyor memeyi alıp bırakmaktan. Sizde de emerken sorun oluyor mu acaba?

Olmazmı ememiyor sıkıntıdan, Rahatladığı o 1 haftada o kadar güzel emiyorduki tamam dedim artık bu şekilde emer ama nafile. Bizde Nurse kullanıyoz pek faydasını görmedim ama devam ediyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…