Kolik bebek annelerini bekliyorum

vily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
20
0
Merhaba arkadaşlar,

Canım kızım duru'mm 2.5 aylık oldu. Çoğu zaman o kadar çok ve şiddetli ağlıyorki ne yaparsam yapayım kesinlikler geçmiyor doktor kolik (stres) olabileceğini söyledi. Bebekler anne karnındaki sesleri duymak isterlermiş, öylece kendilerini güvende hissederlermiş. Ya araba sesinde, ya elektrik süpürgesinin sesinde yada saç kurutma makinasının sesinin iyi geldiğini söyledi. Evet saç kurutma makinasını denedik ve inanırmısınız sustu. Ve ne var biliyormusunuz kolik cd si. Çok şaşırmıştım. Çok ağlamaları her zaman gaz dan dolayı değil haberiniz olsun.

Benim gibi bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varmı aranızda??????

Merhaba arkadaşlar,

Canım kızım duru'mm 2.5 aylık oldu. Çoğu zaman o kadar çok ve şiddetli ağlıyorki ne yaparsam yapayım kesinlikler geçmiyor doktor kolik (stres) olabileceğini söyledi. Bebekler anne karnındaki sesleri duymak isterlermiş, öylece kendilerini güvende hissederlermiş. Ya araba sesinde, ya elektrik süpürgesinin sesinde yada saç kurutma makinasının sesinin iyi geldiğini söyledi. Evet saç kurutma makinasını denedik ve inanırmısınız sustu. Ve ne var biliyormusunuz kolik cd si. Çok şaşırmıştım. Çok ağlamaları her zaman gaz dan dolayı değil haberiniz olsun.

Benim gibi bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varmı aranızda??????

ah canım olamzmı..bızımm kızıdfa tek susturan şey sac kurutma makınası..kendını yırtarcasına aglıyor geclerı 3-4 saat boyunca..sac kurutma makınasını acınca sankı sıhırlı bır degnek dokunuyor ve hemen susuyor.kapatınca yenıden abslıyor..ama işte bunun kaynagını bulmak lazım..ne problemelrı var acaba..ah ah cıldırmak üzereyım..

aynen benim kızımda öyle saç kurutma mak.ile rahatlıyor.3,5 aylık oldu biraz azaldı kolik.cd bizdede var onuda denedik.bir çok şurup denedik sanırım azaltan nurse harveys oldu.

Ay arkadaşlar bunun için sevinmek doğru değil ama aynı şeyleri yaşayan annleri görmek beni birazda olsun rahatlattı napıcaz bilmiyorum saç kurutma makinasına devam bakalım şimdilik başka çareler bulana kadar :))))

kızlar benim bebeğimde çok sancılı bi bebekti metsil verin çok işe yarıyo.

benim kizim da cok sancilaniyor ama bir sprey aldim onu gunde iki kere 3 saatte bir veriyorum agzinden biraz rahatlatiyor ama yine de bitmiyor gazi bir turlu....dr 3 aylik olunca gecer dedi.rezene iciriyorum o da iyi geliyor diye duymustum vallahi ne duysam deniyorum cunku cok agliyor kizim..

biz de cok cektik hala da devam ediyor hafiflemis olsa da...ozellikle sabahlari cikaracam diye bikac saat ikinip duruyor...ama baslarda ciglik cigligaydi..gecti o gunler cok sukur..ben de tr.den bi arkadasa n...har diye bi surup getirttim de bi ay idare ettik..coook ise yaramadi ama hic yoktan iyiydi...onun disinda burdaki tum ilaclari her turlu caylari denedim ama bana misin demedi...neyse sonucta ceke ceke bitiyor bi sekilde..insallah bittigini de gorurum...

bu arada kucakta oturura yakin gezdirmek de iyi oluyor..ayaklari karina bastirma da tabi masaj seklinde...

fön makinası sesi anne karını andırıyor
bağırsak sesini
tavsiyem acı elma yağı sürmeniz
benim kızım 7,8 saat aglardı
ve 3-4 corap gıydırın

Benim kızımda kolıktı, gaz sıkısması yasıyordu. Sallamakta ıyı gelıyor ben suan tavan
besıgı yaptırdım gercı artık sancı yok sukur arada oluyor. Bazen el supurgesini acıyordum
Ama sallanmak en etkılısı bız ılk bastan battaniyede salliyorduk. Ilk 3-4 aydan sonra
azalıyor
Allah sıfa versın

oooo ben de çok çektim gece üçlere kadar kucağımda bağırıp duruyo bide morarıyo bağırmaktan o derece yani. -tatlicadiarzu-Saç kurutma makinesi işe yarıyodu gerçekten denedim ama akşam 10 dan gece 3 e kadar makine çalıştıramayacağına göre çare değil. Rezene içiyordum arada bir iki çay kaşığıda bebeğe veriyordum ama tabiiki o da işe yaramıyodu. Çok hafif bir etkisi oluyodu
Elma yağı sür dediler ayaklarının altına. Rezeneyi kendim içiyodum sütten gaz geçmesin diye, onun ayaklarının altına da elma yağı sürüyordum. Her yoldan etkili oldu elma yağı. 3 aylık olana kadar devam etti böyle sonra hafifledi. Şimdi çok şükür :Saruboceq:

Öncelikle tüm kolikli bebeklein annelerine allah sabir versin arkadaşlar benimde kolikli bir bebeğim vardı ve çok şükür biz o günleri atlattık.Benim kızımda kolik en üst düzeydeydi hiç uyumayan günde sadece 2 saat uyuyan ve 24 saat ağlayan bir bebek düşünün.ınanın psikoloğa dahi kendim için gidemedim bırakamıyordum bebeğimi eşim annem ve ben 3 kişi başında geçirdik 4 ayı.6 ayda tamamen bitti eşim yurtdışına çok gittiği için almanyadan bir ilaç temin ettik ve ben çok faydasını gördüm Alman firmasına burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Onun dışında tüm gaz ilaçlarını yağları vs.hepsini kullandım.hiç biri fayda etmiyor malesef.çok zor zamanlar yaşadım hala kabus gibi hatırlamak istemiyorum .ılaç gerçekten çok faydalı ben bu koliği en ciddi yaşayan annelerden birisiyim ve bu konuda oldukça bilgi sahibi oldum gitmediğimiz profosör hastane kalmadı diyebilirim.ısteen arkadaşlara ilaç temininde bulunabilirim ,tüm kolikli bebek annelerine geçmiş olsun diyorum.
Sevgilerle

Benimde kızım çok kötü ağlıyor ve nedense hep aynı saatlerde kolik cd si ne ne var onda aydınlatırsanız sevinirim

Öncelikle tüm kolikli bebeklein annelerine allah sabir versin arkadaşlar benimde kolikli bir bebeğim vardı ve çok şükür biz o günleri atlattık.Benim kızımda kolik en üst düzeydeydi hiç uyumayan günde sadece 2 saat uyuyan ve 24 saat ağlayan bir bebek düşünün.İnanın psikoloğa dahi kendim için gidemedim bırakamıyordum bebeğimi eşim annem ve ben 3 kişi başında geçirdik 4 ayı.6 ayda tamamen bitti eşim yurtdışına çok gittiği için almanyadan bir ilaç temin ettik ve ben çok faydasını gördüm Alman firmasına burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Onun dışında tüm gaz ilaçlarını yağları vs.hepsini kullandım.hiç biri fayda etmiyor malesef.çok zor zamanlar yaşadım hala kabus gibi hatırlamak istemiyorum .İlaç gerçekten çok faydalı ben bu koliği en ciddi yaşayan annelerden birisiyim ve bu konuda oldukça bilgi sahibi oldum gitmediğimiz profosör hastane kalmadı diyebilirim.İsteen arkadaşlara ilaç temininde bulunabilirim ,tüm kolikli bebek annelerine geçmiş olsun diyorum.
Sevgilerle

Bu ilacın ismini alabilri miyiz?

Bir de kolik cdsi nerede bulabiliriz acaba.?

X