• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kolik bebek anneleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sidredamla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
23
14
3
33
Arkadaşlar merhaba;
1 aylık kızım var ve sürekli emmek istiyor.Uyanık olduğu sürece sürekli memede kalıyor.Uykuya memede dalıyor.memeyi ağzından alır almaz deli gibi ağlamaya başlıyor.Acaba bebeğim kolik mi.Kokik ağrısı olan anneler sizin bebeğinizin kolik sancıları tuttuğunda emzirmeyi denediniz mi bebek susuyor mu? benim bebeğim ağzına memeyi alır almaz susuyor kolik olsa suzmazdı herhalde değil mi? Emzirdikten sonra bebeğimin gazı kolay çıkıyor günde 5 kez kaka yapıyor kolik olsa bunlardabsorun yasanir mi? Sütüm yetmiyor diye düşündüm ama kilosu boyu herşeyi çok iyi dedi doktor.Hatta emdikten sonra kusuyor fazla geleni.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Daha dünyaya adepte olma aşamasında. 3 ay kızımla yapışık gezdik. Abartmıyorum... Şimdi 7.ayına girecek minnoş kuzucuk oldu. Sadece ihtiyaçları olan bizim korkularımız cünkü onlara en büyük destek :)

Daha cok kucuk annesi senin koynunda kokunla olmak istiyor. Bastan oyle alismis o yüzden birazcik buyuyene kadar ugrasacaksin. Kolik oldugunu zannetmiyorum.
Eger cok bunaliyorsan emzik vermeyi dene tutarsa

Daha dünyaya adepte olma aşamasında. 3 ay kızımla yapışık gezdik. Abartmıyorum... Şimdi 7.ayına girecek minnoş kuzucuk oldu. Sadece ihtiyaçları olan bizim korkularımız cünkü onlara en büyük destek :)
Bizde sürekli yapışığız ama kolik olmasından korkuyorum kolik olsa herhalde emerken susmak kolik ağrısını çekmeye devam ederdi değil mi? Kolik olmasında yapışık gezerim hiç sorun değil:-(

Daha cok kucuk annesi senin koynunda kokunla olmak istiyor. Bastan oyle alismis o yüzden birazcik buyuyene kadar ugrasacaksin. Kolik oldugunu zannetmiyorum.
Eger cok bunaliyorsan emzik vermeyi dene tutarsa
Almadı emzik denedim ama hemen atıyor umarım kolik değildir olsa emerkende ağlardı susmazdı sanırım

Back