4 ay bitince düzelmişti bizim. O 4 ay zordu gerçekten. Oğluşum o kadar ağlardı ki ne video çekebilmişim ne de fotoğraf, şimdi pişmanım. Siz anı yaşayın. Bugünler geçiyorMerhabalar benim bebeğim 1ay 3 haftalık ve 2 haftalık olduğundan beri kolik uymadığı zaman hep ağlıyor huzursuz hiç mutlu bir bebek değil hep kucakta bazen kucakta bile ağlıyor ne yapacağım şaşırdım evde tek olunca tuvalete dahil gidemiyorum. Doktorlar 3.ayında düzelicek diyor ama inancım yok her saat ağlayan bebek olur mu ki gazını cıkarsa bile ağlıyor
2 ay 11 günden sesleniyorum hafifliyorMerhabalar benim bebeğim 1ay 3 haftalık ve 2 haftalık olduğundan beri kolik uymadığı zaman hep ağlıyor huzursuz hiç mutlu bir bebek değil hep kucakta bazen kucakta bile ağlıyor ne yapacağım şaşırdım evde tek olunca tuvalete dahil gidemiyorum. Doktorlar 3.ayında düzelicek diyor ama inancım yok her saat ağlayan bebek olur mu ki gazını cıkarsa bile ağlıyor
Düzeliyor merak etmeyin bende öyle diyordum 3. Ayın sonuna doğru düzeldi bi anda kesildi yaniMerhabalar benim bebeğim 1ay 3 haftalık ve 2 haftalık olduğundan beri kolik uymadığı zaman hep ağlıyor huzursuz hiç mutlu bir bebek değil hep kucakta bazen kucakta bile ağlıyor ne yapacağım şaşırdım evde tek olunca tuvalete dahil gidemiyorum. Doktorlar 3.ayında düzelicek diyor ama inancım yok her saat ağlayan bebek olur mu ki gazını cıkarsa bile ağlıyor
Benim bebeğim de 3 ay 20 günlük artık iyicene yıprandım tabi eskisine göre gayet iyiyiz ama hala kasılarak mosmor olana kade ağlamaları arada geliyo dışarıya hala çıkamıyoruzMerhabalar benim bebeğim 1ay 3 haftalık ve 2 haftalık olduğundan beri kolik uymadığı zaman hep ağlıyor huzursuz hiç mutlu bir bebek değil hep kucakta bazen kucakta bile ağlıyor ne yapacağım şaşırdım evde tek olunca tuvalete dahil gidemiyorum. Doktorlar 3.ayında düzelicek diyor ama inancım yok her saat ağlayan bebek olur mu ki gazını cıkarsa bile ağlıyor
Merhaba benim bebeğim de 54 günlük sürekli ağlıyor kolik bir bebek ne zaman süzeliyor sizlerin bebekleri düzeldi miBenim bebeğim de 3 ay 20 günlük artık iyicene yıprandım tabi eskisine göre gayet iyiyiz ama hala kasılarak mosmor olana kade ağlamaları arada geliyo dışarıya hala çıkamıyoruz
Çoğu annenin geçtiği süreçten geçiyorsunuz. Dört ay gibi geçiyor. Biraz sabır. Bir de youtube’ta bir kanalın sahibi kadın Endonezya’dan çocuklar için gaz giderici yağ getiriyordu. Ne zamandır takip ediyorum olumlu yorumlar vardı hep. Ama burada adını yazmam doğru olmayabilirMerhabalar benim bebeğim 1ay 3 haftalık ve 2 haftalık olduğundan beri kolik uymadığı zaman hep ağlıyor huzursuz hiç mutlu bir bebek değil hep kucakta bazen kucakta bile ağlıyor ne yapacağım şaşırdım evde tek olunca tuvalete dahil gidemiyorum. Doktorlar 3.ayında düzelicek diyor ama inancım yok her saat ağlayan bebek olur mu ki gazını cıkarsa bile ağlıyor
İnşallah ben dişarı dahi cıkamıyorum cünki hemen krize giriyor susturamıyorum bile koşa koşa eve dönüyorumDüzeliyor merak etmeyin bende öyle diyordum 3. Ayın sonuna doğru düzeldi bi anda kesildi yani
Peki dişarı cıkabiliyormusunuz ?Benim bebeğim de 3 ay 20 günlük artık iyicene yıprandım tabi eskisine göre gayet iyiyiz ama hala kasılarak mosmor olana kade ağlamaları arada geliyo dışarıya hala çıkamıyoruz
Düzelicek inanın oğlum 15 aylık dışarı çıkarken halen zorlanıyorum dışarıyı ev gibi zannediyor yerde emeklemeye çalışıyor düşüyor pislikleri alıyorİnşallah ben dişarı dahi cıkamıyorum cünki hemen krize giriyor susturamıyorum bile koşa koşa eve dönüyorum
Yeni gördüm mesajınızı eskiye göre biraz daha iyiyiz ama dışarıya hala çıkamıyoruz malesef ağlıyor sıkılıyor yatmaktan umarım düzelir yaz günü evde tıkılı kaldım bu senePeki dişarı cıkabiliyormusunuz ?