Çocuk Hastalıkları Kolik bebek anneleri 😕 bebeğim için ne gibi şeyler yapabilirim ? Lütfen yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Tamam pembroken. Benim kız özellikle gece zorlanıyor gaz çıkarırken ama pes etmeyip çıkartayım o zaman.
Evet o onemli cunku meme emerken de mama emerkende hatta aglarkende hava yutuyorlar. Sindirim sistemine gecince de sikinti oluyor. Benim bebegimde kolik. Basedemedigimiz zamanlarda relaktas kullandik. Onla cok kolay gegirip gaz cikartiyor. Enzim oluyo bu ilac degil. Mamadan once veriyordum ben. Metsilde kullandim harveyde kullandim ise yaramadi.

Relaktas var bizde. Onun sanında Sub Simplex kullanıyoruz. Bana çok gazı var gibi gelmiyor. Gazı olsa kendini yırtar gibi ağlamaz mı? Benimki mik mik mızırdanıyor. Sallıyorum, meme veriyorum. Böyle bir kısır döngünün içine giriyoruz. Bir de gündüz çok neşeli. Ne oluyorsa 12’den sonra oluyor. Ayaklanıyor ve canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Bir üye uyku eğitiminden bahsetmiş. Onu deneyeceğim. Belli bir rutin oluşturmaya çalışacağım. Ayrı odaya koyun demiş. Bakalım belki o işe yarar.

Ben de aynı durumdaydım. 4.ayına kadar sürekli ağlıyordu kızım ve onu sakinleştiremedikçe ben de panik oluyordum. İlaç da kullanmak istemiyordum. Sonra doktorumuz Pediakid Bebegaz diye bir ürünü önerdi, tamamen bitkisel içerikli olduğu için onu kullandık. Kutunun içinde toz saşeler var, sağdığım süte karıştırıp içirdik. Ne ağlama krizleri kaldı ne kramplar. Çok faydasını gördüğüm için bu sıkıntıyı yaşayan herkese öneriyorum Pediakid Bebegaz doktorunuza da sorun çok memnun kalacaksınız.

Teşekkür ederim canım inşallah bütün gazlı bebeklerin bu sıkıntısı geçer .

Ya benimde öyle daha 29 günlük 3 gündür gaz sancılarımız var çocuk ağlamaktan yorgun düşüyor düzgün uyku uyumuyor çok üzülüyorum birde 2.3. Aylarda artar sancılar diyor ne yapacağımı bilemedim gaz damlaları hiç bir işe yaramıyor

Öncelikle merhabalar.Aradan seneler geçmiş görürmüsünüz bilemem fakat şuan benim bebeğim 3 buçuk aylık ve sizi çok iyi anlıyorum benim kızımda aynısı ne zaman geçicek hiç bilmiyorum. Bana belki bir umut olur sizin kızınızda ne kadar sürdü bu durum inanın dayanamıyorum artık

Canım yakında geçecek az kalmış. Daha sonra dış başlıyor ama

Ne zaman geçmişti sizin kaç aylıkken umudum 4 olunca son bulması kendimi mi kandırıyorum dişi de dudum oda fenaymış ama geceleri bile gazdan çocum ayağını uykusunda havaya dike dike bi uyuyo
4 aylıkken birden bire kesildi. Diş bende çok sorun olmadı açıkçası. Her saat başı masaj yapıyorduk. Kolik olduğu içinde gece arabada uyutuyorduk

Ne zaman geçmişti sizin kaç aylıkken umudum 4 olunca son bulması kendimi mi kandırıyorum dişi de dudum oda fenaymış ama geceleri bile gazdan çocum ayağını uykusunda havaya dike dike bi uyuyo

4 aylıkken birden bire kesildi. Diş bende çok sorun olmadı açıkçası. Her saat başı masaj yapıyorduk. Kolik olduğu içinde gece arabada uyutuyorduk
Geçen ultrasona girdik doktoru pankreası hariç bütün organlarının gazla kaplı olduğu diğer organlarını göremedi gazdan 4. Ay bize uzak heralde

Bizi oda kesmez gibi geliyo beklicez bakalım teşekkür ederim cvbladığınız için
Merhaba benimde bebeğim 4.5 aylık oldu. Benimde oğlum kolik ti her gece aynı saatlerde ağlama nöbetleri morarana kadar aglamalar çok zor gerçekten. Benimki 3 4 ay aralikta bıçak gibi kesilmişti. Bir az daha dayan. Bide benim tavsiyem dere otunu al iyice yıka suya at kaynat suyunu süz. Bebegine en fazla 4 5 defa verebilirsin 2 ml kadar çok ta verme. Emziriyorsan sende iç. Yaptığın suyu 1 hafta içinde bitir bitmese dök yenisini yap. Bunu inanarak yap bana teşekkür edersin. Bide gazdan kivrandigi anlarda bezini çıkar. Oturtur pozisyonda ellerinle tut alaturka tuvalet pozisyonda. Masaj yap.

Teşekkür ederim gerçekten aslında hareketlendi haliyle ayakları falan sürekli oynar vaziyette ama gazını çıkaramıyo ıkınıyo sürekli ayakları tavana dikiyo nerdeyse o derece ama asla gaz çıkaramıyo sanki afedersiniz osursa herşey hallolucakmış gbi yani hareketlendin dimi en az 10 hareketinden 3 ünde gaz çıkart kekik çayı dediler onu deniyorum şimdi ama dereotunuda denerim saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…