Bende internetten ne duyduysam hepsini yapmaya çalıştım. Rezene çayı içtim, yemeklere kimyon koydum, yemeklerime dikkat ettim, bebeğimin ayaklarını sıcak tuttum, topuklarına acı elma yağı sürdüm, yatmadan sıcak banyo yaptırdım, farklı gaz damlaları denedim yok yok yok hiç birisi işe yaramıyor. Bende hepsini bıraktım artık. Sadece işe yarayan şu olmuştu, kiraz çekirdekli yatak almıştım onun üstünde yüz üstü uyuttuğumda gazını biraz daha kolay çıkartmıştı. Bir de uyanık olduğu her vakit karnına masaj yapıp bacaklarını bisiklete biner gibi oynatıyordum. Bu da çok işe yaramıştı bir keresinde bacaklarını ittirerek 20 defa pırtlattırmıştım.
Herkes 3 aydan sonra rahat edersin diyip duruyor bakalım 3 ayı doldurmaya az kaldı Şafak sayıyorum
Bende senin gibi tek bakıyorum valla o kadar uykusuz kalıyorum ki artık sinirlerim yıpranmıştı. Artık eşimle ayrı yatmaya başladık ve nöbetleşe bakıyoruz . Bir kaç saat o bakıyor emzirmek için getiriyor yanıma sonra götürüyor sonra tekrar uyanınca nöbet değiştiriyorduk.
Yani sanırım sabretmekten başka çözüm Yok. Biliyorum sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama geçiyor bir şekilde, Allah yardımcımız olsun