Kolik Bebeğinizde İşe Yarayan Herhangibir Şey Tavsiye Eder Misiniz?

Evet bende değişik bir antikolik sistemi olan biberon buldum playtex biberon olarak geçiyor. yurtdışında satılan bir marka oldugunu biliyordum arkadasım amerikaya tasındıgı için. O tavsiye etmişti.artık buraya geldiğini duyunca da çok memnun oldum çünkü bir tek onunla rahat ettik. Ben ilk başta nurser biberon modelini almıştım. Onun içine silikon podları da takılıyor. Çok aktif kullandım. Şimdi buradan yedek pod alacağım. Bir de açılı biberon aldım ventaire modelini. İhtiyacı olanların incelemesini öneririm kolik ve reflü için

Amerikadan bir arkadaşım vasıtasıyla orada öok satan eski bir antikolik biberon markası olan playtex baby biberonlarını duymuştum istemiştim. Şimdi burada da hepsiburadada buldum. İki çeşit biberonu var içine astar ve silikon pod takılabilen bir biberon içeride olulan havayı itip direkt havasız bir şekilde bebeginizi beslıyorsunuz orada en çok satan antikolik biberonmuş. Biz bununla çok rahat ettik bir de içine astar poşet ve pod takıldıgı için biberonda kirlenmiyor her seferinde temizlemekle zaman da kaybetmiyorum dısarıda da cok rahat ettim. Bir de açılı yarı dik beslenmeye uygun biberonu var ondan da aldım ben ikisinde de gaz ve reflü sorunu yaşamadık bu tür sorunlarınız var ise denemenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur
Ay çok teşekkür ederim 😍

Back