• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston turuncu yapar mı

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
merhaba kızlar birkaç başlık altında sordum ama soruma cevap gelmedi. koleston un turuncu yapmadığını duydum bazı yerlerde doğru mudur? yani koyu kumral/orta kumral doğal saçımı koleston 9 yada 10 yada 11le boyasam nasıl bir görünüm ortaya çıkar?

merhaba kızlar birkaç başlık altında sordum ama soruma cevap gelmedi. koleston un turuncu yapmadığını duydum bazı yerlerde doğru mudur? yani koyu kumral/orta kumral doğal saçımı koleston 9 yada 10 yada 11le boyasam nasıl bir görünüm ortaya çıkar?

Canım Annemde Koleston Kullanıyor Hiç Sorun çıkmadı Her Seferinde Başka Renk Aldı Hepsinde Sonuç güzeldi kolestondan Memnun Olan çok :)

Canım Ben Kullanmadım ama Kullanırsam koleston Kullanırım Çünkü Benim arkadaşlarımın Hepsi koleston Kullanıyorlar Renkler Çok Güzel Çok Memnun Olduklarını Hep Söyler Annem Değişik Değişik Renklere boyandı Hiçbir sorun yok İnan Bana :)

bende hiç kullanmadım ama kullanlar çok çevremde hiçbirinde turunculaşmada olmuyor palette iyi boya ama kahveleri turunculaşıyor lorealinde öle oluyor maalesef şimdi koleton deniycem çikolata kahvesini arkadaşlarım elegan kahve ışıltılı kahve boyuyor hatta terracota bile boyadılar hiçde turuncu olmadı hani diyolarya koleston koyu tutuyor işde bu avantajı koyu tutuyorki akınca hemen turuncu olmuyor saç bende tavsiye ederim

canım denedikten sonra burda paylaşr mısın? sanırım çikolata kahvesi biraz koyu? ben esasında sarı tonlarını saça sürdüğümüzde turunculaşma yapıp yapmadığını merak ediyorum:/

Son düzenleme:
turunculaşma olmasın diye mavi boya koyuyorlar bazı topiklerde var bu bilgi..kuaför malzemeleri satan yerlerde vardır..

canım az bişey koy..tüpten boyayı sıkarken 2-3 cm uzunluğunda falan sanırım..bi araştır yinede..

Back