Bu rengi kullanan deneyen gören duyan var mıdır aldım ama daha boyamadım emin olmadanEki Görüntüle 508380
hangi renkten geçiceksin bu renge??
Eki Görüntüle 508457 rengim bu. koyu kumralın üzerine başarısız bir kahve köpüğü. sanal ışıktan dolayı yeşillenme var gibi duruyor ama gün ışığında o yeşilikler yok
ve karamel kumralda çok kızıllık olur bunu da bil.
açık küllü kumralla , açık küllü sarıyı karıştır.
küllü renkler yeşillenme yapıyorlar dediler bir kere kullanmıştım daha da kullanmadım ondan sonra. Saçımda bakırlık hafif kaldı zaten bakır karameldi önceden bırakmadı yakamıokula gideceğim için kafamdaki bu sacma renkten kurtulmam lazımBunu bir yarın denicem 2 kutu almıştım. yüzde9luk oksidasyonda aldım. Syoss bulunduğum yerde yok onun renkleri güzel tutuyor. Sakaryada kesin bulurum orada daha sıcak bir tona oturtmaya çalışıcam
küllü rengin amacı
kızıllığı almaktır.
ben sürekli küllü kullanıyorum ve yeşillenme olsaydı kullanmazdım.
sana bir tavsiye...2 kutu alıyorsun 1 tanesını kutu halınde, diğerini tüp halinde al ve yanına 1 tanede oksıdasyon al. daha ekonomık olur.
almış bulundum bir kere birdahaki sefer tavsiyene uyarım. En iyisi deneyip görmek sanırım bu halinden daha kötü olamaz
Boya saçımda şuan yıkıyacam birazdan ama koyu duruyor umarım daha da koyulaştırmaz saçımı
gamze saçın nasıl oldu? koyumu oldu kutudaki gibimi?
Ben kullanmıştım ama karamelle kumralı karıştırmıştık tanıdığım bi kuaförde böyle sarıya dönük turuncumsu bi renk oluyo başta güzel ama akınca iğrenç oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?