Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston naturals 7/3 karamel kumral

Eki Görüntüle 508457 rengim bu. koyu kumralın üzerine başarısız bir kahve köpüğü. sanal ışıktan dolayı yeşillenme var gibi duruyor ama gün ışığında o yeşilikler yok

biraz zaman alır belki, ama sonunda yapabilirsin

saçların uzun 2 kutu kullanıyorsunudur heralde.,
kutulardan bir tanesi başka al.

misal: kızıllık istemıyorsan eğer, ne alırsan al küllüsü olsun.

gösterdiğin bu rengın yanında açık küllü sarı al. ikisini karıştır.bir müddet sonra renkler istediğin gibi olur.

ve saçında 20 dakıkadan fazla bekletme.

ve karamel kumralda çok kızıllık olur bunu da bil.

açık küllü kumralla , açık küllü sarıyı karıştır.

ve karamel kumralda çok kızıllık olur bunu da bil.

açık küllü kumralla , açık küllü sarıyı karıştır.

küllü renkler yeşillenme yapıyorlar dediler bir kere kullanmıştım daha da kullanmadım ondan sonra. Saçımda bakırlık hafif kaldı zaten bakır karameldi önceden bırakmadı yakamı okula gideceğim için kafamdaki bu sacma renkten kurtulmam lazımBunu bir yarın denicem 2 kutu almıştım. yüzde9luk oksidasyonda aldım. Syoss bulunduğum yerde yok onun renkleri güzel tutuyor. Sakaryada kesin bulurum orada daha sıcak bir tona oturtmaya çalışıcam

küllü rengin amacı
kızıllığı almaktır.
ben sürekli küllü kullanıyorum ve yeşillenme olsaydı kullanmazdım.

sana bir tavsiye...2 kutu alıyorsun 1 tanesını kutu halınde, diğerini tüp halinde al ve yanına 1 tanede oksıdasyon al. daha ekonomık olur.

almış bulundum bir kere birdahaki sefer tavsiyene uyarım. En iyisi deneyip görmek sanırım bu halinden daha kötü olamaz

Boya saçımda şuan yıkıyacam birazdan ama koyu duruyor umarım daha da koyulaştırmaz saçımı

gamze saçın nasıl oldu? koyumu oldu kutudaki gibimi?

Koyu oldu bir daha kolestona elimi bile sürmem %9luğa rağmen böyle olduysa renk tatlı bir renk ama istemediğim bir renk oldu 1 ay dinlensin sarı tonuyla açıcam rengini karamele çevircem

Koyu oldu bir daha kolestona elimi bile sürmem %9luğa rağmen böyle olduysa renk tatlı bir renk ama istemediğim bir renk oldu 1 ay dinlensin sarı tonuyla açıcam rengini karamele çevircem
en azından tek renk oldu her yer daha önce öndeki tutamlar sarıydı arkalar koyu

Ben kullanmıştım ama karamelle kumralı karıştırmıştık tanıdığım bi kuaförde böyle sarıya dönük turuncumsu bi renk oluyo başta güzel ama akınca iğrenç oluyo

Ben kullanmıştım ama karamelle kumralı karıştırmıştık tanıdığım bi kuaförde böyle sarıya dönük turuncumsu bi renk oluyo başta güzel ama akınca iğrenç oluyo

allahtan kuaförde yaptırmadım boşuna para ödeyecektim bir de resme aldanıp almıştım bi ton koyusunu istemştim. Ama bir daha kolestona elimi sürmem çok koyu çıkıyor renkleri

evet kolestonun renkleri koyu çıkıyor malesef....
Bu ilk yıkamadan sonra bu da 2. renk gözüme güzel görünmeye başladı gün ışığında çekemedim henüz hazırlık yerleşme felan derken ama ilk kez bakırlığı sevdim ışıkta çok hoş görünüyor
cidden epey koyu olmuş ...
gün ışığında çekilmiş bir bu var

Eklentiler

• $13092012239.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 982
Son düzenleme:
alttaki saçınızın rengi nedir acaba?
bende bugün bu rengi aldım ama alttaki rengim baya açık sarı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…