Saç Rengi ve Saç Boyama koleston naturall?

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
kızlarr ben hep kolestonun normal boyalarını kullandım acaba aranızda naturals serisini deneyen varmı nasıll 8.1 ini almayı düşünüyorum ton falan aynımı acaba ne farkı varr

bende kullandım natural 8.1 evet koyu oluyor biraz ama üzerine boyayacağın renge de bağlı canım. ben 1 yıldır bu rengi kullanıyorum memnunum mesela benim kendi saç rengim koyu dip boya yapıyorum ve hep çok iyi tutmuştur.hatta çevremdekiler çok begenirler bu rengi tavsiye ederim

canımm renk çabuk akıyomu mesela ben ilk boyuyorum hemen 2 yıkama sonra o küllü renk gitmiş bakırımsı bişe olmuş ben sarıya kaçsın istiyorumm ama koyu sarıya tabii:))

canımm renk çabuk akıyomu mesela ben ilk boyuyorum hemen 2 yıkama sonra o küllü renk gitmiş bakırımsı bişe olmuş ben sarıya kaçsın istiyorumm ama koyu sarıya tabii:))

canım benimde akıyor fakat seninki kadar çabuk değil ama dediğin gibi akınca biraz bakırımsı oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…