• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston naturall?

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
kızlarr ben hep kolestonun normal boyalarını kullandım acaba aranızda naturals serisini deneyen varmı nasıll 8.1 ini almayı düşünüyorum ton falan aynımı acaba ne farkı varr

$eddd.jpg bu evdeki hali dışarda ve güneşte daha açık duruyo

bende kullandım natural 8.1 evet koyu oluyor biraz ama üzerine boyayacağın renge de bağlı canım. ben 1 yıldır bu rengi kullanıyorum memnunum mesela benim kendi saç rengim koyu dip boya yapıyorum ve hep çok iyi tutmuştur.hatta çevremdekiler çok begenirler bu rengi tavsiye ederim :34:

bende kullandım natural 8.1 evet koyu oluyor biraz ama üzerine boyayacağın renge de bağlı canım. ben 1 yıldır bu rengi kullanıyorum memnunum mesela benim kendi saç rengim koyu dip boya yapıyorum ve hep çok iyi tutmuştur.hatta çevremdekiler çok begenirler bu rengi tavsiye ederim :34:

canımm renk çabuk akıyomu mesela ben ilk boyuyorum hemen 2 yıkama sonra o küllü renk gitmiş bakırımsı bişe olmuş ben sarıya kaçsın istiyorumm ama koyu sarıya tabii:))

canımm renk çabuk akıyomu mesela ben ilk boyuyorum hemen 2 yıkama sonra o küllü renk gitmiş bakırımsı bişe olmuş ben sarıya kaçsın istiyorumm ama koyu sarıya tabii:))

canım benimde akıyor fakat seninki kadar çabuk değil ama dediğin gibi akınca biraz bakırımsı oluyor :)

Back