Saçımı bugün yine kestirdim, orıelden mafetmişti kuaför bozuntusu, kalın telli gür saçlarımdı 1,5 sene olacak sonunda yine kestirdim, koyu kahve aldım kolestonun !
Şuna kumral dore, şimdi koyu kahve hevesindeyim, nefret ettim 1, 5 senedir bu açıcımı Allah korusun bir daha, ilerde sarıya geçmek zor mu , siyahtan zor onu anladım zaten : ))
Koleston koyu kahve nasıl , fikirlerinizi paylaşın lütfen !
Saç yüzünden pskolojim çok bozuldu!
Ve koleston...Hoşgeldiniz kahve beklerken siyah olan saçlara...Ben sarının uzerıne koleston kahve yapmıstım ve bıldıgımız sıyah ortaya cıktı,berbat bı seydı,su an dusundugumde bıle sınırlerım bozuluyor ve ustelık orta kahveydı koyu bıle degıl
Ve koleston...Hoşgeldiniz kahve beklerken siyah olan saçlara...Ben sarının uzerıne koleston kahve yapmıstım ve bıldıgımız sıyah ortaya cıktı,berbat bı seydı,su an dusundugumde bıle sınırlerım bozuluyor ve ustelık orta kahveydı koyu bıle degıl
Daha boyamadım ama vay be sarının üzerine yaptığın halde siyah oldu benim saçımda kumral dore, yani ilerde sarıya geçmek istersem yandım demek ki, zaten siyah saçtan dolayı açıcıdan yıprandı saçlarım Allah korusun yine aynı şeyleri yaşamak istemem ilerde
sadece koleston değil bütün markaların koyu kahvesi siyah oluyor.ama koleston benim de tercih ettiğim bir marka değil çok yıpratıyor çünkü[/QUOT
Yıpranmak mı zaten siyahtı mafetti saçımı kuaför bozuntusu , saçın yıpranması kadar iğrenç 1 durum yok ya, 1 dünya saçımdan oldum kumral dore ilerde sarı yaparsam zor olmasın diye koyu kahve aldım değiştirsemde
Loreal Excellence keratinlimi alsam acaba zaten kararsız kaldım satıcı kız koleston al dedi
Loreal Excellence keratinliyle mi değiştirsem acaba daha boyamadım , kumaral dore şuan koyu kahve aldım ki ilerde sarıya geçersem zor olmasın diye , dedim ya siyahken açıcı öldürdü saçlarımı
Bence koyu kahve rengi boyama, zaten birçok saç boyası kutudaki görüntüsünden koyu çıkıyor. Sonra açık renk saça geçmek istersen koyu renklere boyamamanı tavsiye ederim, mesela ben en son garnier altın kumral boyadım, bu rengi deneyebilirsin, ne koyu ne de açık bir renk. [COLOR="#006[ATTACH=CONFIG]309332[/ATTACH]400"][/COLOR]
arkadaşlar ben loreal 4.0 a boyamak istiyorum saçlarımı çok koyu bi siyahtan korkuyorum çünkü çok beyaz tenliyim koyu kahvede çok siyah oluyomuş bu 4.0 a boyasam nasıl olur odamı çok koyu oluyor???? çok acil cevap verirmisinz yardımlarınıza ihtiyacım varrr
ben yıllardır saçımı siyaha boyuyorum, fakat siyah sanırım çok sert duruyor. bu yüzden yine oldukça koyu ama siyah kadar "ben boyayım" diye bağırmayacak bir renge döneyim diyorum.siyaha en yakın renk de koyu kahve.siyah kadar yapay duruyor mu acaba?kullanan ve arada fark var mı yok mu bilen biri beni aydınlatırsa çok sevineceğim :)