• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston ışıltılı kahvemi,çikolata kahvemi ,terrocota mı:(:(deneyenler varmı

petunya_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
189
1
96
37
Ankara
koleston ışıltılı kahvemi,çikolata kahvemi ,terrocota mı:(:(deneyenler varmı yardım edersenız cok sevınırım suankı sacım açık çikolata kahve tonlarında.

ben boyadım.buraya da bi sürü resmini koydum.numarası 7.77 ama sanki 6lı bi renkmiş gibi duruyor.kızıl kahvenin kızıllığı daha az hali. :))
kutunun üzerindeki gibi olmuyor tabi ki ilk boyandığında.ama bi haftaya kalmaz kutuya yakın bi tona geliyor.

ben boyadım.buraya da bi sürü resmini koydum.numarası 7.77 ama sanki 6lı bi renkmiş gibi duruyor.kızıl kahvenin kızıllığı daha az hali. :))
kutunun üzerindeki gibi olmuyor tabi ki ilk boyandığında.ama bi haftaya kalmaz kutuya yakın bi tona geliyor.

sağol nesscasım ben son zamanlarda daha sık girmeye basladım o yuzden fotografını goremedım.:( arsa koyarsan seınırım.ben bu ara boya arayısı oldugum ıcın bugun markette bır renk daha gordum elegan kahve:) ben hep 6 lı renkler boyadım ısılıtılı kahve alıcam sanırım

ekledim ışıltılı kahveyi.elegan kahve boyamıştım ben sevmedim.sarımsı parlayan bi kahveydi.bana sıradan bi renk gibi geldi.

Eklentiler

• $4.jpg
    $4.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 136
arkadaşlarr saçım şuan çok açık kahve loreal ultra açıcı küllü kahveyle boyamıştım 5-6 ay önce turuncuya dönmeye başladı.ilk foto saçımın şuanki hali eklediğim diğer iki fotodaki gibi bi renk istiyorum çikolata kahve koyu oluyo diyolar ama terracota da fazlamı kızıl yapar diye korkuyorum acaba ikisini mi karıştırsam napsam bi yardımcı olsanııızz

Eklentiler

• $S5003507y.jpg
    $S5003507y.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 80
Back