• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston böğürtlen siyahı

***GONCA***

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
56
0
286
32
İstanbul
Kızlar saçımı zatne siyah kullanıyoprum ilk palettenin gece mavisine boyamıştım daha sonra loreal casting e şimdi de koleston un böğürtlen siyahını denemek istiyorum deneyen var mı

1 hafta önce kolestonun böğürtlen siyahına boyadım ve ben çok beğendim
güneşte biraz lacivert gibi gözüküyor ama harika

***GONCA*** palettenin mavisiyah rengini kulalnmışsın bende saçımı o renge boyamayı düşünüyorum memnun kaldınmı o renkten?

Canım alında hemen hemen aynı mavi-siyah karışım bir renk aynı yani güneşte laciverte dönük oluyor...

ben boyamıştım lorelin mavi siyahına böyle oldu

:nazar::asigim:masallah cnm sacların cok guzelmıss..ben normalde mavı sıyah sewmem ama senın sacında cok kalıtelı durmus walla

kızlar bişi sorcam.ben voilanın mavi siyahını almıştım.çok koyu oldu pek beğenmedim açıkcası.bu sizin dediğiniz renkler.voiladan açıkmıdır ki.birde o renge boyadıktan sonra boya felaket akma yapıyo.ne havlu kaldı ne yastık kaldı batmadık.aylar sonra bile gece uyurken terlediğim için yastığım mavi olmuştu.acaba diyorum kalite farkımı var.sizin boyalar böyle akma yaptımı.şu resimdeki mavi siyahada bayıldım.benimki daha koyu olmuştu.kendi saç rengimde siyah zaten o yüzdenmi bilmiyorum.ama üzerinde balyaj,kavhe tonları falan vardı.hepsini kapatıp artık kendi rengime dönmek istiyordum o yüzden mavi siyaha boyamıştım.ama oda aktı.balyajlar sırıttı gene altından.2. bir kat daha geçsemmi acaba.daha ii kapatırmı.

Arkadaşlar merhaba,mavisi baskın bir siyah renk arıyorum ve bu böğürtlen siyahını düşünüyorum..Kullananlar arkadaşlar görüş ve fotoğraf eklerse çok ama çok sevinirim..

Back