Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar saçımı zatne siyah kullanıyoprum ilk palettenin gece mavisine boyamıştım daha sonra loreal casting e şimdi de koleston un böğürtlen siyahını denemek istiyorum deneyen var mı
kızlar bişi sorcam.ben voilanın mavi siyahını almıştım.çok koyu oldu pek beğenmedim açıkcası.bu sizin dediğiniz renkler.voiladan açıkmıdır ki.birde o renge boyadıktan sonra boya felaket akma yapıyo.ne havlu kaldı ne yastık kaldı batmadık.aylar sonra bile gece uyurken terlediğim için yastığım mavi olmuştu.acaba diyorum kalite farkımı var.sizin boyalar böyle akma yaptımı.şu resimdeki mavi siyahada bayıldım.benimki daha koyu olmuştu.kendi saç rengimde siyah zaten o yüzdenmi bilmiyorum.ama üzerinde balyaj,kavhe tonları falan vardı.hepsini kapatıp artık kendi rengime dönmek istiyordum o yüzden mavi siyaha boyamıştım.ama oda aktı.balyajlar sırıttı gene altından.2. bir kat daha geçsemmi acaba.daha ii kapatırmı.
Arkadaşlar merhaba,mavisi baskın bir siyah renk arıyorum ve bu böğürtlen siyahını düşünüyorum..Kullananlar arkadaşlar görüş ve fotoğraf eklerse çok ama çok sevinirim..