Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston açık küllü kumral - acil yardım

çok sevindim,yarın boyicam işte..
içimi rahatlattınız sağolun

teşekkürler =) siz de içimi rahatlattınız yarın rahatlıkla boyarım

boyadım pek fark etmedi sanki.bilmiyorum ya..turunculuk var sanki diplere ve küllü bi renk oldu hafif,ama o kadar yani..kötü olmadı ama çok memnun da kalmadım

bende 10 gün nce aynı renge boyadım ve pişmanılığımı anlatamam.saçım açık renkti güya turnculugunu alsın dedim iyce turuncu oldu.zaten kolestonu oldum olası sevmem hep hüsranla sonuçlanmıstır bu kezde mecbur kalıp boyadım saçıma 3 tüp boya gidiyor bu fiyat olarak uygundu diye almıstım almaz olaydım....................

eğer küllü istiyorsanız kolestonu tavsiye etmiyorum küllülerde en başarılı loreal bence,saçım sarı olmasına rağmen önceden kalma turunculuğunu hiçbir boyayla yok edememiştim 5 gün önce lorealin 9.1 küllü sarısına boyadım ilk boyadığımda biraz koyu tuttu ama ilk yıkamamda bile o küllülük akmadı koleston hep turuncuya dönüşüyordu şimdiyse saçlarım aynı küllüsü süper ve çok iyi kapatıyo saçımda turunculuktan eser kalmadı şiddetle öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…