Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston açık küllü kumral - acil yardım

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
Saçlarımın turunculuğundna kurtulmak için açık küllü kumral aldım koleston serisinden..onu önermişti görevli.. ama herkes koleston daha koyu ve iyice turuncu yapıyo diyor,gidip değiştirsem..fişim yok nasıl olucak bilmiyorum
aslında koleston açık küllü kumral kullanmış olan varsa yardım etsin lütfen :sinifsinif:

Canım ben kullandım.Turuncu olmuyor ama altın sarı gibi sarıya yakın bir renk oluyor.Tabi saçların açık renk ise.Ben beğenmedim.Üzerine ondan önceki rengim olan kahve köpüğünü yaptım.Artık kahve köpüğünü bırakmak yok.Açık küllü kumralın kumralla hiçbir alakası yok.Yine de sen bilirsin canım.

aksine kolestonun küllüsü diğer boyalara göre daha yoğundur ve doreliği turunculuğu daha çok kapatır ama koyu kahvesi direk siyah çıkardığı için koyu olur deniyor gönül rahatlığıyla boyayabilirsin yani

işte dediğim bu..bilmiyorumkismile
çelişki oluyor..
aklım çok karıştı,saçımın zemini koyu kahveydi,üzerine sarı sürdüm..turuncumsu oldu,küllü kumral sürdüm yine öyle.. ama hafif aldı turunculuğu..bilmiyorum bilmiyorum oflmaz:

Canım dedim ya ben kullandım diye.Hiç kimse beğenmedi.Ben de bir ay bile beklemeden kahve köpüğü yaptım.Turuncu olmuyor kesinlikle.Senin derdin sadece yurunculuktan kurtulmaksa yap derim.Ama uzun bir süre kullanmak istiyorsan önermem.Ama turuncu oladı benim saçlarım.Sarıya dönük bir renk oluyor.

sositosositoCanım ben diyeceğimi dedim kusura bakma.Güzel bir renk olsaydı mutlaka beğenen çıkardı herhalde.Tercih senin.Çünkü aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım.Umarım sen beğenirsin.:a015:

hayır canım saçında turumculuk varsa kolestonun küllü kumrallarıyla kapatamazsın.benim koyu kumral saçımı bile turuncu yaptı yani öyle

koyu renk saçları daha açık bi renge boyarsan turunculuk olması kaçınılmaz zaten.neyle boyarsan boya bu böyle eğer kuaför boyası kullanmıyor isen.ben aylardır kolestonun açık küllü kumralını ve küllü kumralını kullanıyorum annemin saçında.market boyaları arasında en yoğun küllü boya kolestondadır.güvenle kullanabilirsin bence.koyuluğuna gelince de 6lı numaralara kadar hiç de koyu olmuyor.5ten yukarısı koyu çıkıyor ama bu da çok normal.hangi boyanın 5ini kullanırsan kullan koyu bi renk çıkar.insanlar genelde kutunun üzerindeki renklere bakıp alıyorlar haliyle de beklemedikleri bi renkle karşılaşıyorlar.
ama dersen ki daha iyi bi boya var mı kullanabileceğim igora royal i tavsiye ederim.kuaför malzemeleri satılan yerlerden bulabilirsin.elbette igora kolestondan çok daha iyi kapatıyor ve daha doğal bi renk oluyor.

saçlarım evet koyuydu ama şuan açık baya.. yani.. koyuyu turuncu yapıyosa,benim saçlarım koyu değil turuncu yapmaz bence..denicem yarın sonuçlaır bildiririm,teşekkür ederim

hayır canım saçında turumculuk varsa kolestonun küllü kumrallarıyla kapatamazsın.benim koyu kumral saçımı bile turuncu yaptı yani öyle

aslında benim saçlarım baya turuncuydu..bildiğin turuncu,küllü kumral sürünce,pek iyi bi boya markası olamamsına rağmen hafiften aldı turunculuğunu..annem denedi bugün..saçları kahve..kızılımsı bi tondu,açık küllü çok hoş durdu,bilemiyorum

Koleston yerine lorealin küllüsünü deneyebilirsin.Kolestonun küllüsü güzel değil bence.Yine de sen bilirsin

ben kullandım çok ta memnun kaldım rahatlıkla kullanabilirsin
hangi markaydı ?gerçi bişi değişmez çünkü aldım boyayı bikere..

Koleston yerine lorealin küllüsünü deneyebilirsin.Kolestonun küllüsü güzel değil bence.Yine de sen bilirsin

değiştirme şansım var mı diye sordum fiş olmadğı için yok dediler..denicez artık napalm..

canım ben kullanıyorum iki kez üst üste boyadım doğal açık kumral gibi oldu kimi yerler acemilikten sarı felan bile olmuş ama ben memnunum zaten ilk boyamada istediğin rengi elde edemiyosun ancak ikinci boyamada renk oturuyo ben memnunum turunculukta yapmıyooo

ben kendi saç rengim üstüne(kendi saç rengim kumraldı) kolestonun açık küllü kumralına boyadım herkes çok beğendi doğal oldu. Dipleri çıkmaya başlayıncada lorealin 9.1 küllü sarıya boyadım ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…