geçen markette gördüm hoş benziyor
kullanan var mı acaba,nasıl bir renk
kahveye mi yakın,bakıra mı
acemiyim boya konusunda kusura bakmayın,saçım koyu kumral,kızıl olmayan sıcak bir kahve tonu istiyorum
kimse resim koymuyor.
ben albüme yükledim ordan bakabilirsin :)
geçen markette gördüm hoş benziyor
kullanan var mı acaba,nasıl bir renk
kahveye mi yakın,bakıra mı
acemiyim boya konusunda kusura bakmayın,saçım koyu kumral,turuncu olmayan sıcak bir kahve tonu istiyorum,açık çikolata kahve gibi
Bu arada yazmayı unutmuşum lorealin yine aynı serisinden Casting Creme 643 Chestnut boyası da sana uygun olabilir. Ve belki haddime diil ama palette içindeki amonyaktan oranından dolayı saçları çok yıpratıyo, fiyatı uygun diye palette naturals kullanmıştım bi ara ve netteki çoğu kişiden de yıpranma şikayeti duyunca bi daha almama kararı vermiştim..Aklının bi köşesinde bulunsn yine de opuyorumnanaktan
ben hafta sonu bayaddım bu rengi ama başka marka.. çok tatlı ve doğal bi renk. TAVSİYE EDERİM KIZILLIK YOKTU BENİM KULLANDIĞIM MARKADA ...
canm sen böyle yazınca bi sana danışmak istedim. benm saçlarım doğal koyu kestane baya bi koyu rengi var koleston gizemli kahve ile boyasam senin ekledğin fotodaki gibi bir renk olurmu? ben tam bu renk olsun istiyorum koyu bakır kahve. senden fikir almak istedimm canmm =))
tatlım malesef ki olmaz ... hiç boş yere alıp da paranı ziyan etme çünkü koyu renk saçta koyu renk boya hiç belli olmuyor sanki hiç boyamadın da anadan öyle doğdun ...
sana tavsiyem git en açık renk boyayı al hiç çekinme o saçında kesinlikle kutudaki gibi durmayacaksaçın en iyi ihtimalle kumral olur iki hafta öyle takıl ondan sonra gizemli kahveyi vur istediğin renk olacaktır ...
ama tabi ki teninin rengini bilmiyorum yani 2 hafta o renk ile dolaşabilecek misin ... gerçi kuaför dışında saç boyamak saçı o kadar yıpratmıyor 3-4 güne tekrar boyayabilirsin
canm çok teşekkür ederimm..ben beyaz tenliyim daha önce farklı bi renge boyamadım hiç ondan nasıl yapıyım karar veremiyorum. kuaförler de genelde kendi istediklerini yapıyolar o yüzden evde boyamak mantıklı gelio en azından kendim yapmış olucam:86: dediğin gibi zaten oreal ile açılmadan en fazla kumral olur saçlarım. boyayınca sana yazarım canmm çok teşekkür tekrarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?