Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston 7.77 Işıltılı Kahve Kullananlar

sağol cnm

alttaki rengin neydi? boya mıydı, doğal rengi miydi saçının?
canım bak rengim evde boyadıgım sac renklerim topiğinde var.oraya resim koydum ışıltı kahve de var.alttaki rengim bronz sarıydı,ama sonra gizemli kahvenin de üzerine boyadım bi bak istersen.bu arada benim de saçım koyu kestane normalde

Canım bak bu sağdaki resim koleston perfect 7/77 çikolata kahve.Ama dikkat et Koleston perfect 7/77 çikolata kahve yani koleston 7/77 ışıltılı kahve değil ama koyu kestane saçta bu rengi elde etmek için bence %6 lık deil %9 luk ya da %12 lik gerekir diye düşünüyorum.şahsen bu renk cok hosuma gitti ama kaçlık oksidanla elde edilir bir fikrim yok

cnm çok sağol inan çok makbule geçti

mulaka bakıcam perfect 7.77ye...

kızlar sonunda 2-3 hafta önce saçımı boyadım..

boyadan önceki saçım: siyah boyadan loreal ultra açıcı 5.1 ile açılmış,üstünden 4-5 ay geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.. renk olarak da açık kahve tonlarındaydı.. diplerim doğal rengi koyu kestaneydi ve baya uzamışlardı...

boya: 7.77 ışıltılı kahveyle 7.0'ı birebir karıştırdım (çok koyu çıkmasın diye sonuç) ve de 6lık oksidanla 9luğu karıştırdım ama yanlış hatırlamıyosam 9luğu yarı yarıya falan ekledim..

yanlız şöyle bi hata yaptım.. bilmeme rağmen diplerimde uzun tuttum boyayı..
sonuç olarak uçlar kutunun üstüne yakın bi sonuç verdi..
diplerim ise açık oldu :84:
2 hafta sonra dipleri tekrar boyuyacağım...
yine birebir 7.77 ve 7yi karıştırarak ve 6lık oksidanla..:84:

kısadan hisse:
7.77 çok çok koyu bi boya.. baştaki 7ye aldanmayınnn
ben 7yle karıştırmasam kimbilir ne renk olacaktı saçım
heralde kopkoyu bi kahve olacaktı..
şimdiyse sıcak bi rengi var (boylarda)
fena değil ama çok da aman aman bi renk değilmiş..
bi kat daha geçince üstünden oturur sanırım renk o zaman tekrar paylaşırım sonuçları:92:

baya oldu ama ancak dönebildimm

7.77'ye tekrar boyadım saçımı sonucu çok beğendim tam kutunun üstündeki sıcak tatlı kahve gibi oldu saç rengimm

yalnız bi kaç hafta içinde biraz aktı rengim o yüzden bi ay sonra tekrar boyarım diye düşündüm rengin iyice oturması açısından.. o zaman akınca da tam istediğim renk olacağını tahmin ediyorumm :82:

kolestona karşı da ön yargılıydım halbuki güzel boyaymış üstelik çok çok uygun fiyata bulup aldım.. paketini 7ye buldum, eldiven, oksidan, kremi vs hepsi dahil.. saçım uzun olduğundan 2 kutu kullandım..

sıcak, tatlı, değişik bi kahve istiyorsanız gerçekten de hoş bi renk ve açık/orta kahve (boyalı veya doğal saç) üzerine uygularsanız tam da kutudaki renk tutuyor (benim saçlarım ince telli)

kızlar merhaba

2 ay sonra saçımı tekrar boyadım ama palette deluxe 6.55'e
paketi pek afilliydi tavladı beni açıkcası..
renk deseniz koyuluk olarak 7.77ye çok benziyor
ama 7.77 kesinlikle daha sıcak ve hoş bi renk..
bi dahaki sefere kesinlikle 7.77ye devam edicem..

öncelikle saç boyalarını marketlerden alıp boyamanızı hiç tavsiye etmem.çünkü o boyalar profesyonel boyalardan çok farklı çıkıyor.Çikolata kahvesi olarak wella koleston perfect 7.77 çok güzel bir renk.ve uzman kuaförler mutlaka 6 lık oksidanla kullanılmasını söylüyorlar.Çok doğal ve renk derinliği olan bir kahve tonu.hatta kahvenin en güzel tonu diyebilirim.ama dediğim gibi marketteki wella koleston 7.77 ile alakası yok.kuaför malzemeleri satan özel yerlerde wella koleston perfect ve yine wella nın oksidan kremiyle birlikte alıp kullanmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…