arkadaşlar 7.77 ışıltılı kahvenin içine 11.1 katsam tonu kırmak için nası olur sizce?
diplerim koyu kestane, uçlarım sıcak açık kahve (haliyle içinde çok hafif bi kızıllık var), bu sıcak rengi koyulaştırmadan korumak istiyorum..
sağol cnm..
koleston perfect 7.07 ile 8.00'ı karıştırarak boyamayı planlıyorum.. %6 oksidanla..
boyalarımın ucunu sıkıca kapatırsam bi kaç ay sonra yine kullanabilirim değil mi??
galiba zaza hana gidicem bu boyayı bulabilmek için :26:
cnm hangi marka hangi numara farklı markaların numaraları da farklı olabiliyor aynı isimlereArkadaşlar; açıkkahve ile çikolatakahve karıştırmayı planlıyorum ne dersiniz
hadi yacanım ben 11-1 ile saç rengini kırmaya çalışmıştım ama olmamıştı..
koleston pek kullanmıyorum artık..en son açık kahve ile boyayıp siyah olmutum da..3 gün önce palette ile açtım..şimdi fındık kabuğu boyayacağım inşallah bir kaç güne..
sğl cnmtabiki tatlım,ağzını sıkıca kapayıp ışık görmeyen bir yerde saklarsan kullanabilirsin boyaları tekrar.ben annemin saçlarını 2 rengi karıştırıp boyuyorum,hep öyle yaparım..
ya aslında farkındayımtatlım ,
% 6 lık oksidasyonla koyu olur.bence 9 luk kullan..ama yine de sen bilirsin..sarı tonlarına yani 7 ve üstü numaralara genelde 9 luk öneriyorlar..
hadi bakalım boya da senden sonuçları alalım ..
inşallah istediğin gibi olur :)
kızlar cevabınızı bekliyorummm
zaten 7.77den vazgeçtim cnmben palette veya igora kullanıyorum canım..koleston mu asla ,saçlarımı mahvetti benim..renkler hiç istenilen şekilde çıkmıyor..tabi bu benim saçım için geçerli..
bende fındık kabuğu,kumral gibi bir tona boyasan güzel olur gibi ..ne dersin ?
sağol cnmben 7/77 ye boyamıştım kolestonun,öyle pek boyalı olduğu belli olmuyo ilk saçınızı yıkayınca,sonra bir iki yıkamadan sonra biraz açılıyo renk ama fazla deil.yani ancak güneş ışığı falan vurunca arada böyle ışıltılar belli oluyor,o da düz fönlüyken.eger saçlarınızı dalgalı kullanıyorsanız daha az belli oluyo rengi.resim koymak isterdim ama msj sayım yetmiyo sanırım
tmm cnm çok sağol cevabın içincanım merhaba,
geçen sene saçımı ışıltılı kahveye boyatmıştım,
diplerden bir karış kadar kendi saç rengim vardı(koyu kumral), kalan saçım ise çikolata kahvenin akmış haliydi.
ışıltılı kahveden sonraki sonuç; kendi saçımda saçma sapan bir renk ortaya çıktı, resmen turuncumsu bişey oldu, saçımın boyalı kısmı ise çok dalga dalga oldu ve ışıltılar sadece dipteki kendi saçımda belli oluyordu.olmaz olsaydı, saçım yanmasın diye epeyce o saç rengiyle dolaştım
anlayacağın boyama sonucu saçım eskisinden çok daha kötü hale geldi rengi yüzünden
tabiki bu herkeste aynı olacak diye bişey yok ama dibinden kendi saçın çok çıkmışsa bi daha düşün derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?