Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston 7.77 Işıltılı Kahve Kullananlar

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
156
46
İstanbul
Uzun süre güzel, koyu olmayan, turuncu-kızıl yansımaları olmayan, çabuk akmayacak, ama canlı ve çarpıcı bi kahve tonu aradım..

Sanırım Koleston 7.77 Işıltılı Kahve doğru seçim olacak..

Ne dersiniz arkadaşlar? Bu rengi tavsiye eder misiniz?
Zemin açık kahve (boyalı), dipler ise koyu kestane (doğal rengim)...

arkadaşlar 7.77 ışıltılı kahvenin içine 11.1 katsam tonu kırmak için nası olur sizce?

diplerim koyu kestane, uçlarım sıcak açık kahve (haliyle içinde çok hafif bi kızıllık var), bu sıcak rengi koyulaştırmadan korumak istiyorum..

benim bir arkadaşım 7.77'yle boyadı. sonucu hiç beğenmedim güneşte koyu kızıl parlayan sevimsiz bi kahve olmuştu yüzüne söyleyemedim tabi ama onun zemini koyuydu, saçın açıksa güzel bir ton yakalayabilirsin belki.

sağol cnm..

koleston perfect 7.07 ile 8.00'ı karıştırarak boyamayı planlıyorum.. %6 oksidanla..

boyalarımın ucunu sıkıca kapatırsam bi kaç ay sonra yine kullanabilirim değil mi??

galiba zaza hana gidicem bu boyayı bulabilmek için :26:

bu arada şu sitede tüm boyaların renklerini üstüne tıklayıp tonlarına kadar çok ayrıntılı görebiliyosunuz

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben 11-1 ile saç rengini kırmaya çalışmıştım ama olmamıştı..
koleston pek kullanmıyorum artık..en son açık kahve ile boyayıp siyah olmutum da..3 gün önce palette ile açtım..şimdi fındık kabuğu boyayacağım inşallah bir kaç güne..

tabiki tatlım,ağzını sıkıca kapayıp ışık görmeyen bir yerde saklarsan kullanabilirsin boyaları tekrar.ben annemin saçlarını 2 rengi karıştırıp boyuyorum,hep öyle yaparım..

tatlım ,
% 6 lık oksidasyonla koyu olur.bence 9 luk kullan..ama yine de sen bilirsin..sarı tonlarına yani 7 ve üstü numaralara genelde 9 luk öneriyorlar..

hadi bakalım boya da senden sonuçları alalım ..
inşallah istediğin gibi olur :)

Arkadaşlar; açıkkahve ile çikolatakahve karıştırmayı planlıyorum ne dersiniz
cnm hangi marka hangi numara farklı markaların numaraları da farklı olabiliyor aynı isimlere
saçın ne renk ve elde etmek istediğin renk ne?

hadi ya
ben de koyu olmasın diye içine açık renk katmak istiyorum
ama 11li nolar turuncu yapar diye çekiniyorum

tabiki tatlım,ağzını sıkıca kapayıp ışık görmeyen bir yerde saklarsan kullanabilirsin boyaları tekrar.ben annemin saçlarını 2 rengi karıştırıp boyuyorum,hep öyle yaparım..
sğl cnm

ya aslında farkındayım
ama saçımı açıcı boyayla boyamıştım
çok dayanıklı saçlarım yok çok çabuk bozuluyor kalitesi
ondan kararsız kaldım:26:

kızlar cevabınızı bekliyorummm

ben palette veya igora kullanıyorum canım..koleston mu asla ,saçlarımı mahvetti benim..renkler hiç istenilen şekilde çıkmıyor..tabi bu benim saçım için geçerli..
bende fındık kabuğu,kumral gibi bir tona boyasan güzel olur gibi ..ne dersin ?

zaten 7.77den vazgeçtim cnm
koleston hep koyu çıkıyo diyor herkes zaten ona boyarsam mutlaka açık ton da eklerim
bu ara boyamaktan vazgeçtim herkes saçının rengi güzel gerek yok dedi diye şaşırdım kaldımm
sen boyadın mı cnm

ben 7/77 ye boyamıştım kolestonun,öyle pek boyalı olduğu belli olmuyo ilk saçınızı yıkayınca,sonra bir iki yıkamadan sonra biraz açılıyo renk ama fazla deil.yani ancak güneş ışığı falan vurunca arada böyle ışıltılar belli oluyor,o da düz fönlüyken.eger saçlarınızı dalgalı kullanıyorsanız daha az belli oluyo rengi.resim koymak isterdim ama msj sayım yetmiyo sanırım

sağol cnm

alttaki rengin neydi? boya mıydı, doğal rengi miydi saçının?

canım merhaba,
geçen sene saçımı ışıltılı kahveye boyatmıştım,
diplerden bir karış kadar kendi saç rengim vardı(koyu kumral), kalan saçım ise çikolata kahvenin akmış haliydi.

ışıltılı kahveden sonraki sonuç; kendi saçımda saçma sapan bir renk ortaya çıktı, resmen turuncumsu bişey oldu, saçımın boyalı kısmı ise çok dalga dalga oldu ve ışıltılar sadece dipteki kendi saçımda belli oluyordu.olmaz olsaydı, saçım yanmasın diye epeyce o saç rengiyle dolaştım

anlayacağın boyama sonucu saçım eskisinden çok daha kötü hale geldi rengi yüzünden
tabiki bu herkeste aynı olacak diye bişey yok ama dibinden kendi saçın çok çıkmışsa bi daha düşün derim..

tmm cnm çok sağol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…