Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 6.1?

minoya2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
128
1
96
İstanbul
kızlar benim baya bir zaman önce saçım mavi siyahtı boyata boyata kahveye çevirdim.en son 2 keredir koleston 6.1 e boyuyorum saçımı fakat bir koyuluk hakim siyah gibi=( sizce daha açık bir rengini mi denemeliyim yoksa sabredip 6.1 de(istediğim renk bu) beklemelimiyim ?

Son düzenleme:
cnm saçının şuanki resmini görmeden yorum yapamayız resim eklersen daha iyi anlar sağlıklı yorumlar alırsın cnm

koyu kumral olmuş cnm istediğin gibi açık renklere açılma olmadan zor olur cnm :13:

bu 6.1 in boya öncesi boya sonrası kısmındaki bana uygun rengi tam istiyorum da ona nasıl ulaşacağım bilemiyorum. Acaba sürekli 6.1 e boyasam mı yoksa daha açık bi tonu mu denesem karar veremedim :18:

koleston 6.1 çikolata kahve galiba ama söylim cnm koleston koyu tutar kutudaki renge aldanma bence kahve tonlarını düşünüyorsan garnıer color shıne yada palette derim

tatlım ya palette de kullandım ama tam istediğim rengi bulamadım=( bu koleston 6.1 in boyama sonrası resmi tam istediğim renk.dogal sacm koyu kahveydi suanki resimdeki gibi ve dogal olsa tutcak renk tam istediğim.ama önceden mavi siyah geçmişim oldugundan zorlanıyorum.koleston 7.0 mı denesem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…