• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolesterol yüksekliği

Benim bugünkü kan değerlerime göre
Kolesterol:262
Trigliserid:218
Ldl:178
Hdl:46

Doktor özellikle Ldl yüksekliği üzerinde bayağı durdu. O kadar yemek de yemiyorum. Karaciğer yağlanması etki eder mi bu değere?
Anlamadığım neden son zamanlarda bu ldl insanlarda yüksek çıkıyor? 15 yasindaki kiziminda ldl yüksek tekrar kan bakılacak🥺

Anlamadığım neden son zamanlarda bu ldl insanlarda yüksek çıkıyor? 15 yasindaki kiziminda ldl yüksek tekrar kan bakılacak🥺
Doktorlar genelde sağlıksız beslenme özellikle yağlı yiyecekler ile hareketsiz yaşama bağlıyorlar. Bol bol yürüyüş yap diyorlar da am benim LDL hiç düşmüyor.🤔 170 ile 190 arasında gidip geliyor LDL

Doktorlar genelde sağlıksız beslenme özellikle yağlı yiyecekler ile hareketsiz yaşama bağlıyorlar. Bol bol yürüyüş yap diyorlar da am benim LDL hiç düşmüyor.🤔 170 ile 190 arasında gidip geliyor LDL
Genetik mi sorsaydın doktara. Ailede var mi cnm kolestrol. Benim kızımın da yüksek çıktı 15 yasında inşallah genetik değildir😔

Genetik mi sorsaydın doktara. Ailede var mi cnm kolestrol. Benim kızımın da yüksek çıktı 15 yasında inşallah genetik değildir😔
Benimki genetik değil. Yaşam tarzı ve beslenmeden kaynaklanıyor. Bugün gittim. Ekg, ultrason ve eko temiz çıktı çok şükür. Ldl:178 çıkmıştı. Yürüyüş ve beslenmene dikkat et dedi. 190 üzeri olanlara ilaç tedavisi uyguladığını söyledi.

Back
X