• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolesterol yüksekliği

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
309
144
53
36
Merhaba arkadaşlar kolesterol yüksekliği çıktı ben de LDL 176 Kolesterol 257 çıktı düşük dozlu bi ilaç verdi doktor ator 10 mg. Var mı kolesterol düşüren bildiğiniz doğal bir yol ne bileyim limon yoğurt ceviz vs. paylaşırsanız sevinirim. Diyet yapıyorum ama yine de destekleyici bi öneri varsa beklerim sağolun.

Merhaba arkadaşlar kolesterol yüksekliği çıktı ben de LDL 176 Kolesterol 257 çıktı düşük dozlu bi ilaç verdi doktor ator 10 mg. Var mı kolesterol düşüren bildiğiniz doğal bir yol ne bileyim limon yoğurt ceviz vs. paylaşırsanız sevinirim. Diyet yapıyorum ama yine de destekleyici bi öneri varsa beklerim sağolun.
Merhaba ilacı kullanıyor musunuz

bol bol yürüyüş yapın.

bende hastasaıyım benimkide 300 lerde çıktı ameliyat olduğum için yürüyüş felan yapamadım bol bol yürüyüş yapın 1 2 saat yürüyün imkanınız varsa zeytinyağı kullanın .

Benımde ıkısıde yuksek cıkıyor
5 senedır hep yuksek
Bu sene fırlamış ilaçmı degılmı derken vermedıler
Ilac kullanımını neden bıraktınız
Yan etkı vs mı oldu

Siz yazınca ben de girdim baktım benim değerler bu şekilde. Doktorum sorun görmedi. Kaç yaşındasınız başka ne şikayetleriniz var bilmiyorum ama başka doktora da danışın. Kolesterol ilaçları masum değil

Eklentiler

• IMG_7949.jpeg
    IMG_7949.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 22
Siz yazınca ben de girdim baktım benim değerler bu şekilde. Doktorum sorun görmedi. Kaç yaşındasınız başka ne şikayetleriniz var bilmiyorum ama başka doktora da danışın. Kolesterol ilaçları masum değil
27 yaşındayım benim de sizinki gibi neredeyse aynı

Benımde ıkısıde yuksek cıkıyor
5 senedır hep yuksek
Bu sene fırlamış ilaçmı degılmı derken vermedıler
Ilac kullanımını neden bıraktınız
Yan etkı vs mı oldu
Hayır da başka bi doktora gittim güvendiğim iyi bir doktordu ilacı kullanma yediklerine dikkat et hareket et bak nasıl düşüyor dedi kolesterol çok hızlı değişen bişey ilaç iyi değil bu yaşta kolestrol için dedi, aile hekimine gittim o da öyle söyledi ben de diyet yapıyorum falan geçen tahlil verdim evet düşmüştü hayli

bende hastasaıyım benimkide 300 lerde çıktı ameliyat olduğum için yürüyüş felan yapamadım bol bol yürüyüş yapın 1 2 saat yürüyün imkanınız varsa zeytinyağı kullanın .
Evet çok teşekkür ederim, ne yazık ki çok fazla düzensiz beslendim

27 yaşındayım benim de sizinki gibi neredeyse aynı
Bıraktınız sanırım ilacı.
İyi yapmışsınız.
Yaşınız genç yürüyüşle kalmayın. Hafif joggingler de yapabilirsiniz. Terleyin mutlaka.
Beslenme şekliniz nasıl?
Ben protein yağ ağırlıklı beslenirim ona bağlıyorum. Sakatat yerim çok fazla. Doktorum da önemli değil dedi. Yağı kısıtlayayım mı dedim hayır gerek yok dedi. Kilom 60 idi bu ölçüm yapıldığında. Yapısal biraz zararı yok dedi ısrarla.

Bıraktınız sanırım ilacı.
İyi yapmışsınız.
Yaşınız genç yürüyüşle kalmayın. Hafif joggingler de yapabilirsiniz. Terleyin mutlaka.
Beslenme şekliniz nasıl?
Ben protein yağ ağırlıklı beslenirim ona bağlıyorum. Sakatat yerim çok fazla. Doktorum da önemli değil dedi. Yağı kısıtlayayım mı dedim hayır gerek yok dedi. Kilom 60 idi bu ölçüm yapıldığında. Yapısal biraz zararı yok dedi ısrarla.
Ben kötü besleniyorum, hiç et yemem zaten ağzım da büyüyor sanki et. Ne yazık ki yediklerime dikkat etmedim ama şuan da baya ediyorum kilo da verdim zaten. İnşallah kurtulurum ben de

Back