Kolektif tarot yorumlari

mavibeneklikiz777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
249
172
103
Merhabalar benim fal merakım var fakat bunu son zamanlarda dizginlemeye çalışıyorum. Yalniz kafama takılan bir şey var burada sormak istedim. Hiç tarot baktırmadım ama instagramda karşima rastgele çıkan kolektif tarot yorumlari oluyor. Onlar denk geldikçe bakıyorum. Bazen iki ayrı açılım oluyor seçiyoruz bazen tek oluyor. Fakat işin ilginç tarafı yorumların neredeyse yüzde 90ı bana ve yaşadığım durumlara uyuyor. Sizce bunun gerçekliği nedir yani bireysel açılım değil kolektif açılımlarin gerçek olma ihtimali var mı? Daha önce bu şekilde gerçekleştiğini gören oldu mu?

Kolektif yorumlar yorumcuya göre de değişmekle beraber çoğu insana uyabiliyor çünkü bir topluluk benzer hislerle kendine en yakın duruma çekim duyduğu için o desteyi seçiyor. Burada belli bir enerjiyle o desteye yönelsek de geleceğe dair beklenti içinde olmamak lazım. Kendim de dahil kolektif açılımlarda yapılan yorumların gerçekleştiğini görmedim/duymadım. Kaldı ki bireysel fallarda bile gelecek çok düşük bir yüzdeyle yakalanıyor, onun da tesadüf olup olmadığı tartışmaya açık oluyor sonrasında.

Kolektif yorumlar yorumcuya göre de değişmekle beraber çoğu insana uyabiliyor çünkü bir topluluk benzer hislerle kendine en yakın duruma çekim duyduğu için o desteyi seçiyor. Burada belli bir enerjiyle o desteye yönelsek de geleceğe dair beklenti içinde olmamak lazım. Kendim de dahil kolektif açılımlarda yapılan yorumların gerçekleştiğini görmedim/duymadım. Kaldı ki bireysel fallarda bile gelecek çok düşük bir yüzdeyle yakalanıyor, onun da tesadüf olup olmadığı tartışmaya açık oluyor sonrasında.
Evet ben de böyle düşünüyorum ama çok büyük bir kitle var bunlara umutla bağlı olan. O şekilde görünce de ben de acaba mi dedim. Insan ister istemez umutlanıyor 😄 teşekkürler cevap için

merhaba. ben de tarota baya ilgiyim hatta kendime de aldım. benim kolektif dinlediğim birkaç hesap var yerli yabancı herkesi dinlemek de önemli. ben de genelde şöyle oldu. mesela kısa süre içinde tüm dinlediğim açılımlar çok çok aynı şeyi söylüyor. o zaman ben gerçekten gelecekte de uyumlandım. ama tamamen nokta atışı değil. mesela tamamen atıyorum. 5 tane tarotcu dinliosam 5 i de bir anda çok aynı şeyleri ve, ayırt edici, spesifik şeyler şeyler söylüyor diyelim ilişkiyle alakalı ve sonra seni arayacak diyor. aramıyor ama storye yazıyor mesela. ama dediğim gibi kısa sürede tüm okumalar aynı şeyi dediğinde oldu bu bi kaç kez. örneği de sıktım tamamen ama anlatabildim umarım :)

merhaba. ben de tarota baya ilgiyim hatta kendime de aldım. benim kolektif dinlediğim birkaç hesap var yerli yabancı herkesi dinlemek de önemli. ben de genelde şöyle oldu. mesela kısa süre içinde tüm dinlediğim açılımlar çok çok aynı şeyi söylüyor. o zaman ben gerçekten gelecekte de uyumlandım. ama tamamen nokta atışı değil. mesela tamamen atıyorum. 5 tane tarotcu dinliosam 5 i de bir anda çok aynı şeyleri ve, ayırt edici, spesifik şeyler şeyler söylüyor diyelim ilişkiyle alakalı ve sonra seni arayacak diyor. aramıyor ama storye yazıyor mesela. ama dediğim gibi kısa sürede tüm okumalar aynı şeyi dediğinde oldu bu bi kaç kez. örneği de sıktım tamamen ama anlatabildim umarım :)
Anladım, benim özellikle dinlendigim birileri yok rastgele denk gelen videolara bakıyordum. Tavsiye edeceğin sayfalar varsa onlara bakayım 😊 örneği de anladım benim de öyle oluyor benzer yorumlar denk geliyor karşıma hatta bazen harf vs de veriyor. Tipini birebir tarif eden de oldu. Ben bireysel baktırmadım hiç bunlar kolektif açılımlarda oldu. Özetle dönecek vs diyor ama henüz dönüş olmadı storye yanıt verse de olur 😂😂 teşekkürler cevap için

Back
X