Koleksiyon için yardım

emiliwatson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
97
42
Arkadaşlar merhaba. Ben geçenlerde babam zippo hediye almıştım. İnsan kayınpederini kıskanır mı? benim ki tutturdu ben de zippo alcam diye. Ben de jest yaptım aldım ona bitane. Sonra forumlardan araştırmış falan insanlar bunun koleksiyonunu yapıyor ben de yapıcam çocuklarıma kalır diye. Hem de sigara kullanmıyor adam. Şimdi nasıl bir zippo alayım koleksiyon için ona sizce?

Neden vazgeçireyim yahu? ben onu anlıyorum koleksiyon değişik bir aşktır ve herkes de anlayamaz. Koleksiyonerlik ayrıca insanı bir çok kötü şeyden de uzak tutar çok değerli bir hobidir. Mutlu olmak için yaşadığımız bi hayatta adamı çok sevdiği birşeyden vazgeçirmeye çalışmak psikopatlık olur. Zippo güzel şey ne güzel biriktirsin işte.

Neden vazgeçireyim yahu? ben onu anlıyorum koleksiyon değişik bir aşktır ve herkes de anlayamaz. Koleksiyonerlik ayrıca insanı bir çok kötü şeyden de uzak tutar çok değerli bir hobidir. Mutlu olmak için yaşadığımız bi hayatta adamı çok sevdiği birşeyden vazgeçirmeye çalışmak psikopatlık olur. Zippo güzel şey ne güzel biriktirsin işte.

Çok haklısın tatlım. Ben de koleksiyonerliğe ve zippoya onay veriyorum :KK66: bu arada büyük ihtimalle haberiniz vardır da zippoların da ömür boyu garantisi varmış.

Ömür boyu garantisi nasıl olur bir şeyin ya? yani o internette gördüğümüz bütün antika zippolar çalışıyor mu?

Ben de şimdi böyle bir şey araştırıyorum. forumlara baktım hatta ne var ne yok diye ama pek yakın bulamadım. yeni bir konu açacağım.

X