Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolejde değil ama özel üniversitede çalışıyorum ama anlamadığım sekreter diye başlık açmışsınız öğrenci işleri ve muhasebe bende olacak demişsinizKolej de yeni başladım idari işlerde hem muhasebe hem öğrenci işleri benden sorumlu olacak.Tavsiyeleri alabilir miyim.
o zaman anladığım 300 öğrencinin muhasebesi ve öğrenci işleri sizde olacak?Okul büyük lakin bir bölümü bende.300 öğrenciyle ilgilenecem ve yeniyim.Gelen veliye iletişimim iyi ama yine de duraksıyorum.Yanlis yapmak da istemiyorum.
bu tarz ince ayrıntıları zamanla öğrenirsiniz, panik yapmayın benceGelen veliye okul ile ilgili bilgi verdim .kısa ve net ama yöneticiyi aramam gerekirmiş oturtup bekletmem gerekirmiş gibi gibi bilmediğim şeyler oluyor .
Anladım ilerleyen süreçte bir eleman daha alacaz denildi bana.o zaman anladığım 300 öğrencinin muhasebesi ve öğrenci işleri sizde olacak?
evet yapılabilir ama sonrasında nasıl olsa yapıyorsunuz deyip şu 300 öğrenciyle daha sen uğraş derlerse sürdürülemez.
Tamam . Teşekkür ederim.siz olabildiğince güler yüzlü ve saygılı olun öğrenciye ve özellikle veliye çünkü özel okullarda veliler bir nevi müşteridir :)
yönetim katında bu gözle bakılır en azından
Yanlış bir şey söylememeye çok dikkat ediyorum açıkçası.Biraz önce bir veli geldi mesela Bilgi Alacam dedi verdim bilgileri ama oturtup bekletip müdürü çağırıp gelmesini beklemekmis mesela bunu yeni öğrendim .bu tarz ince ayrıntıları zamanla öğrenirsiniz, panik yapmayın bence
müdürden kasıt öğrenci işleri müdürü mü yoksa okul müdürü mü?Yanlış bir şey söylememeye çok dikkat ediyorum açıkçası.Biraz önce bir veli geldi mesela Bilgi Alacam dedi verdim bilgileri ama oturtup bekletip müdürü çağırıp gelmesini beklemekmis mesela bunu yeni öğrendim .
Allah kolaylık versin sorumluluğunuz fazla umarım maaşınız tatmin edicidirOkul müdürü evet.Evet her şey benden sorumlu.Gelen veliye bilgi ver,muhasebeye bak,Her öğrenci dosyasını takip et
estağfurullah ne demekTamam .Sağ olun bilgilerin için .Çok soru sorup sizi yormadim umarım