Kole olmak isteyen es adayi :)

Yani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi
Yok yok normal degil, yemek için izin mi verecekmişsiniz. Evlendikten sonra sapıklıkları çıkar gibi geldi.

Köle olma durumu fantezi boyutunda ise daha da abartabilir bunu.
Kendisini kırbaçlamanı, ayakkabılarını yalayarak temizlemeyi vs.de isteyebilir.
Sen de bu konularda çok istekliymişsin gibi ultra dominant bir kadın imajı çizip ağzından laf al.
Sana uymuyorsa bırak gitsin.
Ve burçla hiç alakası yok bu meselenin.

yemek konusundaki tavri kelime oyunu mu yoksa besle beni sahibem fantazisi mazosizmin bir urunu mu bilemem...

Ancak onunla sevgililigin haricinde bu durumun saglikli olmadigi yonunde sohbet edin bence, en azindan bir arkadas olarak yardiminiz olur.

Bu arada erkegin kole olmasi ne kadar tuhaf geliyor dimi... maalesef iliskilerin cogunda kadinlar bu rolu ustleniyor, keza cinsel hayatlarinda da.

romantik vs olsa burçtandır deyip anlıyacağımda, bildiğiniz fantezi dünyasında yaşıyor adam..

Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Burçla alakası olduğunu sanmıyorum. Balık burcu bir arkadaşım var oldukça baskın karakterde bir adam.
Sizn için problem değilse bence çok anormal değil. Aslan burcu bir eşim var, her türlü yardımcıdır bana. Yeri geldiğinde ayakkabımı da giydirir. Sokakta bağcığım açılsa bağlar. Hatta düğünümüzden ayakkabımı bağlarken çekilmiş fotoğrafları var ;)

Yani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi
O ne be... Sorunlu ya bu adam.... Aman diyim

Bunda ayak takıntısı da var galiba :KK43:
ayak fetisizmi bdsm iliskilerin belirteci degildir.

bu arada sen izin vermezsen yemem dediginde rahatsizlik duymadiniz mi? O ne demek ya oyle diye sormadiniz konusmadiniz mi?
bence hosunuza gitmesi de tuhaf yani.
Adam sizin nabzinizi yokluyor da olabilir...

Bdsm diye birşey duydunuz mu? Duymadıysanız gidip araştırın. Olay sadece sosyal boyutta olabileceği gibi cinsel hayatta da beklentileri olabilir. Önce konuyu iyi araştırın sonra arkadaşınızla bunu detaylı konuşun hayat tarzınıza uyan bir durum değilse hayat ikiniz için de zehir olur öyle konuşmanın sonuna gülücük koyarak hayat geçmez

Yapılan yorumları okudukça şok oldum yazmadan duramadım. Benim eşim de balık burcu tamam eş adayınız biraz abartmış emir olayı falan :-) ama gerçekten çok özverili oluyorlar ben de başta garipsedim yemek yapıyor bulaşık yıkıyor çayımı falan getiriyor ama sürekli değil tabiki ayarında yani beni mutlu etmesini biliyo diyelim buna. Yok fantaziymiş yok nikahtan sonra görürsün falan ne kadar karamsar insanlar var hiçbirini umursama kıskançlıktan öyle söylüyolar.çok şanslıyız bence çok şükür. Karşındakinin yalan söyleyip söylemediğini anlarsın sen eş adayınla ayrıntıları konuşmaya devam et ve onu iyi tanı şekerim. Mutluluklar şimdiden

Bir insanin yemek yemesi icin karsidan izin beklemesine normal diyorsunuz yani. Bir erkek jestlerle dolu dusunceli olabilir ancak bu durum cok baska

Kendi esinizle bu adami karsilastirmayin bence. Erkek degil bir kadin da askim sen ne zaman dersen o zaman yerim ben yemek dese benim icin bittigi andir o kisiligin.

Kiskanclik demissinz vallahi bu bahsedlen adamla karsilasmak hic istemem bu yuzden konu sahibinn olursa yarar saglar benim icin

Dedim olmaz öyle diye. Şakayla dedimki tamam hadi seni azad ediyorum git ye :) hah simdi oldu diyor . ben dominant karakterde bir insanım
Onu çeken şeyde bu galiba.şöyle açıklıyor.inşaat mühendisi ve yurtdisinda çalışıyor bir çok eleman var altında falan.ben yeterince dominantim is hayatında zaten.biktim yönetmekten.dominant ve zeki bir kadının beni yonetmesinden mutlu oluyorum eşim öyle olsun bana yeter diyor

Bdsm mevzusunu konuştum ayrıca. Ben kendi durumunu araştırırken ne oolduğunu öğrendim.o çok sapıkça ve uç noktada bir şey benim en uç noktam herşeyi senin isteğin doğrultusunda yapmak diyor.kafam karisik :(

Dedim olmaz öyle diye. Şakayla dedimki tamam hadi seni azad ediyorum git ye :) hah simdi oldu diyor . ben dominant karakterde bir insanım
Onu çeken şeyde bu galiba.şöyle açıklıyor.inşaat mühendisi ve yurtdisinda çalışıyor bir çok eleman var altında falan.ben yeterince dominantim is hayatında zaten.biktim yönetmekten.dominant ve zeki bir kadının beni yonetmesinden mutlu oluyorum eşim öyle olsun bana yeter diyor

Genel olarak baskin bir karakterim ve iliskilerimde mazosistce beklentileri olan da vardi sadece itaat ve yonetilmeyi isteyen de.

Ancak bdsm ye yakin biri degilseniz karsi tarafin beklentileri gercekten yoruyor ve istemeseniz de size yuklenen rolu azad vb kelimelerdeki gibi yuklenmeye basliyorsunuz...

Kendinizi kesfedin, bdsm ye de salt sado mazo iliski olarak bakmadan dusunun ve buna uzaksaniz basliktaki gulucuk gibi degil, direkt bir insanin kole olma dusuncesine karsiysaniz oyle davranin, bunu karsi tarafa hissettirin,
Iliskilerinizde de karar verdigniz yonde duygusal ve cinsel olarak -baskin bir karaktere sahip olsaniz dahi- daha farkli, esitlikci bir paylasim icinde bulunmaniz mumkun...

Back
X