Anket Kolbastı !!

kolbastı hakkında düşünceleriniz..

• çok beğeniyorum

OY: 44 37,0%
  • hiç güzel değil , hopluyorlar deli gibi

OY: 27 22,7%
  • öğrenmeyi isterdim

OY: 26 21,8%
  • beğeniyorum ve oynamasını biliyorum..

OY: 13 10,9%
  • beğenmiyorum..

OY: 21 17,6%

• Ankete Katılan
    119
Karadenizli olmamama rağmen çok seviyorum kolbastıyı ama son dönemlerde önüne gelen oynuyor gerçekten bilenler hakkını verenler oynasın ki aslı yaşatılsın değil mi? Oynamayı denemedim ama oynamak isterdim insanın kanını kaynatıyorhihoyyyt

ben trabzonlu degilim ama benimde ilgimi cok cekiyor ve azda olsa beceriyorum ve cok hosuma gidiorr ... :D

ben bi süre trbzonda yaşadım..ilk gördügümde dedim kesin bunların akıllarında bi noksanlık var bu hareketler ne böyle dedim..ama zamanla gerçekten acaip hoşuma gittii..şimdiii ise gözümü ayırmadan seyrediyorum zevkle:)

valla bende bir karadenizli olarak kolbastiya daha 7 ay oncesine kadar duymamistimbile:)
oynamasinida bilmiyorum aslinda ogrenmeyi isterdim.

asla ve asla yapamayacağım hareketler
karadeniz insanı işte duramıyor yerinde

Kim kimin koluna basmış ki; hem neden bassın durduk yere?
Var mıymış kırık çıkık?
:delphin:

beğeniyorum. ilk defa tv de seyrettim. bayıldım. karadenizliler çok kıvrak . dansa yatkınlar. bir yerden duymuştum. baleye çok yatkın bir vücut yapıları varmış. şanslılar valla...
bir adet kalas olarak onlarıda kıskanmıyorum değil hani...

bende bayıldım oyanamalarına ılk defa yemekteyızde ızlemıstımm ve cok hosuma gıttı o anlamsız oynamalarıı nedenseee

bana cok komık ve sacma gelıyor.ne yaptıklarını bıle cozemedım amac ne.tepınıp duruyorlar yazık kan ter ıcınde kalıyorlar

sence misketin amacı ne yada R&b yada roman havası.....
Eğlence maksadıyla yapılan bu tarz oyunlarda mantık aranması daha komik yada saçma değilmi?
Bir karadenizli olarak severek oynuyorum,beğenerek izliyorum. Yorum yaparken daha dikkatli olalım lütfen..

Eşim Karadenizli onların düğünlerinde genelde oynanır. Kimine saçma gelebilir ama bu yöresel bir oyun.Ama tabiki taklitlerini ve dejenere olmuş şekillerini ekranda sıkça görür olduk.

ÖĞĞĞ geldi kolbastıdan midem bulanıyor artık gerçekten ya vıcığını çıkardılar
tadında bırakmadılar

Ben çok seviyorum ya insan yerinde duramıyo :sm_cool:

bencede cok güzel bir oyun.bende oynuyorum,ama sadece tepiniyorum.tepinirkende ayaklarim birbirine dolaniyo yapamiyoooooooooom:dance:

hem beğeniyorum ve de oynuyorum

vallaha kızlar kilo vermeye birebir günlük 30 dk oynasanız hiç bişey kalmaz kaydirigubbakcemile5

Back