karolina Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2011 210 0 46 Tekirdağ 7 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karolina #1 Kızlar kolay ve şık evde yapılcak bi saç modeli arıyorum..düğün için olucak bu model..fakat benim kuaföre gitmeye vaktim olmucak evde hemen yapmak istiyorum..maşadan başka aklıma birşey gelmedi..sizin fikriniz neler ?
Kızlar kolay ve şık evde yapılcak bi saç modeli arıyorum..düğün için olucak bu model..fakat benim kuaföre gitmeye vaktim olmucak evde hemen yapmak istiyorum..maşadan başka aklıma birşey gelmedi..sizin fikriniz neler ?
banbini Guru Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2010 500 198 323 İstanbul 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karolina #2 aynı dertten bende nuzdaribim :S
Lullaby Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2009 3.061 11 0 Kocaeli 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karolina #3 Rüya'nın saç modellerine bi bakmanı öneririm canım :) yaptığım günlük saç modelleri diye topic var ya bu kategoride orda biçok model var
Rüya'nın saç modellerine bi bakmanı öneririm canım :) yaptığım günlük saç modelleri diye topic var ya bu kategoride orda biçok model var