Tarif ayırtmaya çalışıyorum cancağzım, inşallah bulurum en basitinden.Gel artık cancağızım
Allah kolaylık versin yasomTarif ayırtmaya çalışıyorum cancağzım, inşallah bulurum en basitinden.
Buranın eğlencesine, sohbetine aslında çok ihtiyacım var. Zıpkın gibi döneceğim inşallah, iş arası miş arası demeden uğrayacağım zamanlar yakındır cancağzım.
1 saattir cikcikleyip kapını gagalamislarGüzelciğimmm civcivler yanlış adrese gitmiş
İnşallah bulursunTarif ayırtmaya çalışıyorum cancağzım, inşallah bulurum en basitinden.
Buranın eğlencesine, sohbetine aslında çok ihtiyacım var. Zıpkın gibi döneceğim inşallah, iş arası miş arası demeden uğrayacağım zamanlar yakındır cancağzım.
Şükür cancağzım, 2.de tutturdum.İnşallah bulursunbekliyoruz cancağızım
Ohh missŞükür cancağzım, 2.de tutturdum.
Özledik be reisTarif ayırtmaya çalışıyorum cancağzım, inşallah bulurum en basitinden.
Geliyorum bebeyim, sen beni uzun yola almadın ama dönüyorum inşallah.Özledik be reis
İnşallah canım benimBebelerden fırsat buldukça buradayım zaten artık yemekteyizede damlarım
Ama saati belli niye geç kaldınVay beeeetiketlenmedim
Vay beeeetiketlenmedim
Nasıl unuttum anlamadımAma saati belli niye geç kaldınJenna unutabiliyor
Bayağı kalabalığız
Olur öyle aşkomNasıl unuttum anlamadım
Unuttum. O sırada eve yeni girmiştim. Teli yeni elime aldım.Ama saati belli niye geç kaldınJenna unutabiliyor
Bayağı kalabalığız
Sen bulursunUnuttum. O sırada eve yeni girmiştim. Teli yeni elime aldım.