- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tersin bize denk gelmiyor çok şükür, onu BDV düşünsün.Tersim tersdir benimde arada ayarlarım bozuluyor
Burda olmaz zaten,bdv siyaset alanım benim masterım varTersin bize denk gelmiyor çok şükür, onu BDV düşünsün.
Yanii elticim, kaç yıldır eltiyiz.Nasıl bilmez değil mi
Aynen elticim eskilerden olup bilmesi lazımYanii elticim, kaç yıldır eltiyiz.
Bugün mü yapman lazımmışBir güzel uyumuşum ki geri ,bir uyandım ne göreyim beslenmede ev yapımı poğaça
Yasomm ne habersin nasılsın bitanemGünaydınnnn
Aynen aşko yaptım bakalım kabartma tozlu ,buçuğa kadar pişer inşallah yoksa benim kız beni yerBugün mü yapman lazımmış
Ellerine sağlık olsun kukrişimAynen aşko yaptım bakalım kabartma tozlu ,buçuğa kadar pişer inşallah yoksa benim kız beni yer
Teşekkür ederim hanım ablaEllerine sağlık olsun kukrişim
Rica edrrim canımcım,iyiyim sağol hava yağmurlu burada,makinede tüller yıkanıyor ben buradaTeşekkür ederim hanım abla
Nasılsın
Sonra götürürsün olmadıAynen aşko yaptım bakalım kabartma tozlu ,buçuğa kadar pişer inşallah yoksa benim kız beni yer
Valla evren mesajlarıma görüldü atıp geçiyor aşkom,ama dur ,el birliği ile bu işi de halledeceğizAşko sen evrenden çağırmaya devam et mutlaka gelecek
İnşallah aşkomValla evren mesajlarıma görüldü atıp geçiyor aşkom,ama dur ,el birliği ile bu işi de halledeceğiz