- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAz önce bende izledim. Çok üzücü çok
Mekanı cennet olsun inşallah
İnsanlar sapıtmışİzmir de bir kadın kades uygulaması ile çağırdığı polisi vurmuş şoklar içerisindeyim
Kac gun sonrasına plan yapıyoruz kac saat yaşayacağımız belli değilken. Kim bilir aileleri ile ne planları vardıİnsanlar sapıtmış
Ben plan yapmayı çoktan bıraktımKac gun sonrasına plan yapıyoruz kac saat yaşayacağımız belli değilken. Kim bilir aileleri ile ne planları vardı
Allah yardımcısı olsun tüm güvenlik güçlerinin
Bunu öğrendiğim iyi olduVay arkadaş , kategori mükemmel ve ucu çok açık, azıcık geniş düşünün milyon tarif var, sunumla patlayip gidecek tatlılar yapilir iyice araştırın, yaraticiliginizi kullanin iki tatlıyı dönüştürüp yeni bir şey ve farklı bir tarif olusturup farklı sunum yapin yapabilirsiniz, kendinize gelin sarsilin canikolarrrrrr
Haberde gördüm az önce tekrardan izledim Allah ailesine sabır versin.Çok canım sıkıldı ya
İzmir 'de bir taksici öldürülmüş. Öldürülme videosunu izledim
Rabbim ailesine sabır versin
Çok üzüldüm çok
Allah rahmet eylesin
Rica ederim tatlımWunderAbla şaşkının teki akşam 7 buçukta hah birazdan konu açılacak unutmayım deyip 8 buçukta anaaaa konu açılacaktı diye konuya koşan bir şaşkın ama teşekkür ediyorum güzelciğimmm etiket için neyseki güzel bir tarif aldım içime sindi
Adres belli olsun dedim kuzuBaya geç kaldım ben kuzu teyzemdeydim unuttum valla
Dün öğlen izledim ben de,kendime gelemedim, insanlık hiç iyi bir yere gitmiyor .Allah rahmet eylesinÇok canım sıkıldı ya
İzmir 'de bir taksici öldürülmüş. Öldürülme videosunu izledim
Rabbim ailesine sabır versin
Çok üzüldüm çok
Allah rahmet eylesin
Kaptım tencerem inşallah kocamın kursağında kalan böreklerin laneti beni bulmaz ve alnım ak yapabilirim
İyi yaptın canım jeyommmAdres belli olsun dedim kuzu
İyi yaptın canım jeyommm
AretimmmAretim
He heee sanki senin bilmedigin şeyler canom, gel sen bize öğret asıl ders versen alır yürürsünBunu öğrendiğim iyi oldu