Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Gel tatlım evet. :1hug: :asigim: Buraya gelenler de korksunlarrrrr. kötükedihüso

slm arkadaslar,keyifsiz gördüm sizi sanki adetime son 3-4 gun artık bakalım ne olacak...bu arada adetin ilk gunu bu aleti acıp m tusuna basacam baska bişey yapacakmıyım acaba

slm arkadaslar,keyifsiz gördüm sizi sanki adetime son 3-4 gun artık bakalım ne olacak...bu arada adetin ilk gunu bu aleti acıp m tusuna basacam baska bişey yapacakmıyım acaba

Yok canım. Keyifsiz değiliz. Canım adetin ilk günü aleti açıp m tuşuna basacaksın ekranda 1 yazacak. Sonra 6. gün senden ilk testi isteyecek. Onun dışında her gün aynı saatlerde açman lazım. Yani 2. gün açma düğmesine basacaksın sadece. Sonra o kapanacak. 3. 4. 5. gün tekrarlayacaksın böyle. 6. gün test isteyecek. Sen aleti açınca test işareti çıkacak. Sen testi yapıp gelene kadar kapanabilir. Sen gelince tekrar aç ve test çubuğunu monitöre tak. Bu şekilde devam ediyorsun. İstedikçe test yapıp veriyorsun. 2. kademeyi gördüğünde çalışmaya başlıyorsun. 3. kademede de en şanslı günün. Onda daha bir özenli çalışırsın. İnşallah hemencik hamiş kalırsın canım. Ya da bu ay gelmez de hamiş kalırsın. :dance:

Herkeşlere günaydınlar. Şeniz :teytey: Güzel bir hafta diliyorum. İnşallah yakında bir hamişimiz olur. :Saruboceq:

Herkeşlere günaydınlar. Şeniz :teytey: Güzel bir hafta diliyorum. İnşallah yakında bir hamişimiz olur. :Saruboceq:
selam herkese............... ınsaallah bu ay ahmilemiz olur .ben ovulasyon testıne devam.bugun cıft cızgıyı gordum.. monıtorde hergun bakılıyor cok kafaya takacagım ben.bunu bıle takıyorum. taktıkcada olmuyor kine....
kocaman öptüm nevros umutlu ..........

Canım güzel güzel çalışın bakalım. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 a.s.

dayanamadım dun test yaptırdım negatif kızlar..daha hasta olmadım gögüsler şiş,olsamda bari aleti kullanmaya baslasam...sizde durumlar nasıl canlarım

benim bu aleti kullanmaya başlamam bir kaç ay sonraya kaldı herhalde. benim ikinci aşılamam tuttu fakat bebeğim sağlıklı gelişmediği için cumartesi sonlandırıldı. bu 3. kaybım oldu.senağlama

en az iki adet bekliycem ondan sonra da kullanırmıyım, kullanmazmıyım bilemiyorum. en iyisi çok ısrarcı olmadan bu defteri kapatmak.senağlama

BİLMİYORUMKİ ADETLERİM DÜZENSİZ BENİM AMA 28. GÜNÜM...kan testi yaptırdım dayanamadım gögüslerim şiş ama adet yok hala

Canım çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Bu kadar yaklaşmışken mutluluğu kaybetmek çok kötü olsa gerek. Allah yardımcın olsun canım. Allah hakkında hayırlısını versin. a.s.

BİLMİYORUMKİ ADETLERİM DÜZENSİZ BENİM AMA 28. GÜNÜM...kan testi yaptırdım dayanamadım gögüslerim şiş ama adet yok hala

Canım belli olmaz. Belki gününe vardır. Erken yaptırmış olabilirsin böylece. İnşallah hamişsindir tatlım. hihoyyyt

Eee kızlar nasılsınız bakalım? Ne var ne yok? Nasıl gidiyor? hihoyyyt

umutlu99 ; canım kaçıncı gündesin. Bu ay aletle aran nasıl? Şeniz Şeniz

tşk ederim canım saol desteğin için ama işte kadınların hepsinde varya endişe bi türlü kurtulamıyorum acaba olmuyacakmı demekten ama dediğin gibi 1 ene bekledikten sonra düşünmem lazım bunu tekrar teşekkürler sende sevgiyle kal hoşçakala.s.a.s.a.s.:1hug:

kızlar herkese selamlar hihoyyyt.

bugun adetimin 15.gunu ve alet hala dusuk gosteriyor, aam eminim ki ben dun-bugun yumurtladım (cunku yumurtladıgım zaman akıntım ve hafif kasık agrım oluyor) bu ay da benden 10dan fazla cubuk isteyecek..
eşimle konuştuk artık aleti kullanmama kararı verdik..6 ay oldu bu aletle ve bir sonuc yok malesef .. bize yaklaşık 650-700 ytlye geldi .. aslında sorun parası da degil ilk başlarda cok inanmama ragmen sonradan guvenim sarsıldı alete eylulde de 20 cubuk harcadım ve 3.kademeyi gostermedi bu ay da ama yumurtlamamın tum belirtileri vardı iki ay da .. aletin bana soyle bir faydası oldu :kendimi daha iyi tanımamı sagladı, bundan da memnunum..
bir de fark ettim ki ben her ay13-14-15-16-17. gunlerimde yumurtluyorum yani yaklaşık olarak, zaten o gunlerde gun asırı calışma yapsak aynı şey:) aletle de işi sansa bırakmamak için aynısını yapıyoruz zaten.. ama aletle her sabah test yapıp sonucunu beklemk sıkıntı verici hele de dusuk çıkarsa , sanki hamilelik testi yapıyomusum da negatif çıkıyomus gibi

bunlar benim fikirlerim katılır ya da katılmazsınız :1closedeyes:
ama aleti alanları ya da almayı dusunenleri etkilemek istemem ; herkesin vucudu tepkileri farklıdır, sorunları farklıdır.. sakın alet işe yaramıyor almayayım diye dusunmeyin, almayı dusunuyorsanız yine de denemenizi öneririm.

sizleri yine de takip edecegim ,inşallah hepimiz hamile oluruz da bebişlerimizi konusacagımız diger topiclerde buluşuruz

hepinizi çooook opuyorum kaydirigubbakcemile3

Eee kızlar nasılsınız bakalım? Ne var ne yok? Nasıl gidiyor? hihoyyyt

umutlu99 ; canım kaçıncı gündesin. Bu ay aletle aran nasıl? Şeniz Şeniz

selam kızlarrr:teytey:
google canım bu ne tesadüftür anlayamadım inan benim yazmaya çekindiklerimi sen yazmışsınkaydirigubbakcemile5insanları yanlış yönlendirmek istemem ama belki bu alet bize faydalı olmadı ama muhakkak birilerine faydası olmuşki dünya genelinde satışları var.Yazacaklarımla benimde kimsenin etkilenmesini istemem ....google tesadüf dedim çünkü bende bugün aynı kararı aldım bu alet benden hala test istiyor ve son 3 aydır alette 2. ve 3. kademeyi göremedim.. aslında ben yumurtalarımın büyüdüğünü hisseden birisiyim ve çatladığı zamanları da o hissi kaybettiğim zaman anlarım..o yüzdendirki aylarca bunu hem test çubuklarından hemde monütörden teyyit etmiş bulundum...... benim yumurtalar önceki gün çatladı ve ben bu ay hiç olmazsa aletin birden 3.kademeyi gösterme umuduyla o günü az kalsın kaçırıyordum belki de kaçırmışımdır...yani bu ayda çöpe gitti.bu arada belkide benimde sucum vardır ben bazı macunlar ve ovulayon ilaçları kullanarak aleti yanlış yönlendirmişimdir.Ama ben bu süre zarfında elimi kolumu bağlayıpta bunu bekleyemezdim kaldıki aletin beni tanıması 3 ayı alıyor ve zaman benim için çok önemli... bu alet hassas labaratuarla %99 güvenirliliği var bende buna katılıyorum kesinlikle doğru gösteriyor ama labaratuarda sen hangi ilacı kullanırsan kullan senin lh ını hemen gösteriyor.
neyse işin özü ben bu aleti özellikle yeni evli çiftlere ve hiç bir ilaç ,macun vs kullanmayanlara şiddetle öneriyorum.ama biz gibi tedavi görenler, görmek zorunda kalanlara da tedavilerinin bitmesinden 3 ay sonra başlamalarını öneririm.
bu arada nankörlük edemem monütöre,,yumurtlama günlerimin sağlamasını yapmış oldum.... kimbilir tedavilerden sonuç alamazsam tıptan umudumu kesersem belki tekrar dönebilirim aletime ama şimdilik rafa kaldırıyorum:a015:
yine buradayım ve yine arkdaşlara yardımcı olmaya hazırım ..
her ne kadar sürç-ü lisan ettimse affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…