aaah nevrom ahhh bu kızlar böyle işte napalım
...bi ernurrumuz vardı bizi yalnız bırakmayan onunda bugün işi var herhalde :sm_confused:
geliyorum canım seninle artıkım ordan görüşelim buralar çok ıssız bende korkuyorum bazan
yolunuz acık olsun arkadaşlar
ALLAH şifa nasib etsin
slm arkadaslar,keyifsiz gördüm sizi sankiadetime son 3-4 gun artık bakalım ne olacak...bu arada adetin ilk gunu bu aleti acıp m tusuna basacam baska bişey yapacakmıyım acaba
selam herkese............... ınsaallah bu ay ahmilemiz olur .ben ovulasyon testıne devam.bugun cıft cızgıyı gordum.. monıtorde hergun bakılıyor cok kafaya takacagım ben.bunu bıle takıyorum. taktıkcada olmuyor kine....Herkeşlere günaydınlar. Şeniz :teytey: Güzel bir hafta diliyorum. İnşallah yakında bir hamişimiz olur. :Saruboceq:
selam herkese............... ınsaallah bu ay ahmilemiz olur .ben ovulasyon testıne devam.bugun cıft cızgıyı gordum.. monıtorde hergun bakılıyor cok kafaya takacagım ben.bunu bıle takıyorum. taktıkcada olmuyor kine....
kocaman öptüm nevros umutlu ..........
dayanamadım dun test yaptırdım negatif kızlar..daha hasta olmadım gögüsler şiş,olsamda bari aleti kullanmaya baslasam...sizde durumlar nasıl canlarım
benim bu aleti kullanmaya başlamam bir kaç ay sonraya kaldı herhalde. benim ikinci aşılamam tuttu fakat bebeğim sağlıklı gelişmediği için cumartesi sonlandırıldı. bu 3. kaybım oldu.senağlama
en az iki adet bekliycem ondan sonra da kullanırmıyım, kullanmazmıyım bilemiyorum. en iyisi çok ısrarcı olmadan bu defteri kapatmak.senağlama
BİLMİYORUMKİ ADETLERİM DÜZENSİZ BENİM AMA 28. GÜNÜM...kan testi yaptırdım dayanamadımgögüslerim şiş ama adet yok hala
merhaba eftelya canım daha çok yeni evlisin erken diye düşünüyorum zaten doktorlarda tedaviye başlamak için bile anaz bir yıl geçmesi gerektiğini söylüyorlar bir yıl bekle derim ama çocuk istiyorsan normal yolla bir yılı bitir olmazsa dıktora öyle gidersin umarım en kısa sürede hamiş kalırsın zaten evliliğin ilk atı ayında bile hamile kalma şansın %25tabi bu sorun olmayan çiftlerde geçerli allah tez zamanda sana miniğini göndersin ama üzülmek için erken daha tatlım sevgiyle kal
Eee kızlar nasılsınız bakalım? Ne var ne yok? Nasıl gidiyor? hihoyyyt
umutlu99 ; canım kaçıncı gündesin. Bu ay aletle aran nasıl? Şeniz Şeniz
kızlar herkese selamlar hihoyyyt.
bugun adetimin 15.gunu ve alet hala dusuk gosteriyor, aam eminim ki ben dun-bugun yumurtladım (cunku yumurtladıgım zaman akıntım ve hafif kasık agrım oluyor) bu ay da benden 10dan fazla cubuk isteyecek..
eşimle konuştuk artık aleti kullanmama kararı verdik..6 ay oldu bu aletle ve bir sonuc yok malesef .. bize yaklaşık 650-700 ytlye geldi .. aslında sorun parası da degil ilk başlarda cok inanmama ragmen sonradan guvenim sarsıldı alete eylulde de 20 cubuk harcadım ve 3.kademeyi gostermedi bu ay da ama yumurtlamamın tum belirtileri vardı iki ay da .. aletin bana soyle bir faydası oldu :kendimi daha iyi tanımamı sagladı, bundan da memnunum..
bir de fark ettim ki ben her ay13-14-15-16-17. gunlerimde yumurtluyorum yani yaklaşık olarak, zaten o gunlerde gun asırı calışma yapsak aynı şey:) aletle de işi sansa bırakmamak için aynısını yapıyoruz zaten.. ama aletle her sabah test yapıp sonucunu beklemk sıkıntı verici hele de dusuk çıkarsa , sanki hamilelik testi yapıyomusum da negatif çıkıyomus gibi
bunlar benim fikirlerim katılır ya da katılmazsınız :1closedeyes:
ama aleti alanları ya da almayı dusunenleri etkilemek istemem ; herkesin vucudu tepkileri farklıdır, sorunları farklıdır.. sakın alet işe yaramıyor almayayım diye dusunmeyin, almayı dusunuyorsanız yine de denemenizi öneririm.
sizleri yine de takip edecegim ,inşallah hepimiz hamile oluruz da bebişlerimizi konusacagımız diger topiclerde buluşuruz
hepinizi çooook opuyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?