bu alet hamile kalmak için herşeyi yapıyor maşallah da ikiz olmasınıda sağlarmı acaba:roflol:jeyyar
nevrosky canım peki test çubuğunda 2.çizgiyi görebildinmi
birde geçen ay test çubuğunda ve cihazda herhangi bir değişiklik gördünmü yoksa yumurtlama olmamış gibi mi tepki verdi fisfisfis
nevrosky canım varmı bir değişiklik:1hug:
2. kademedeyim canım daha. Biliyorsun ikinci kademe östrojen seviyesini gösteriyor. Benim yumurtalar büyümeye devam ediyor. Doktor 2-3 güne çatlar dedi. bakalım takipteyim. seninn alet geldi mi canım?
aradılar bugun cihazın çıkışı yapılmış en gec çarşamba günü elime geçer herhalde.ya bu arada senin östrojen seviyesi yüksele dururken eşindekiler düşüş göstermesin biliyorsun perhizinde bir süresi var 5 günü aşarsa doğru olurmu bilmiyorum
nevrosky canım bir şey daha soracağım
digital ovülasyon kiti ile kolay hamilelik mönitörü ,ile arasındaki fark nedir.sonuşta amaç yumurtlama gününü bulmak ise , ovülasyon kiti de işe yaramaz mı? hayır o kadar parayı ona vermekte biraz gücüme gidiyor da.
merhaba. bende burada okuyunca biraz arastirdim, ABD'de bilimsel bir dergi ne kadar faydali ve yardimci oldugunu anlatiyor bu aletin ve obgynlerde oneriyormus. ben zaten orada yasiyorum, gidince hemen alicam, 190 dolar civarindaymis. aklima yatti baya. bende kestiremiyorum ovaluasyon gunlerimi, insallah bu monitor ise yarar. kullanma klavuzunda herseyi acik acik yaziyor mu ? 2 cizgi olunca mi verimli gunler oluyor, normal zamanlarda tek cizgi mi gozukuyor? resimlerine baktim ama pek anlayamadim, incelemek lazim tabi..
nevrosky niye bu aleti almayı düşündün pek anlayamadım
nevrosky bir monitoru elime aliyim anlamadigim nokta olursa yazarim, insallah ise yarar
1 aya kadar usa'ye gidicem, anca o zaman alirim haber ederim..ayrica bunu eczanelerde, marketlerde hep goruyordum ama hic merak edipte bakmadim, boyle birseyden bahsettigin icin tesekkur ederim
kizlar hamile kalmaya calısırken ben de almak istedim alet cok guzel de asiri pahali paraniza yazik.o parayı ona verene kadar doktorda yumurta takibi yaptirin
veya onun yerine ovulasyon testi alin derim kutusu 30ytl ve ikisi de ayni isi yapiyor.idrarda lh hormonu ile yumurtlamayi tespit ediyor o kadar.aletin yaptıgı baska bişe yok
zaten aleti alsaniz da her ay cubuklarini almaniz lazim ki o da 50 60ytl sanirim
astari yuzunden pahali ama yine de siz bilirsiniz
herkese bol şanslar:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?