canım evlendikten 6 ay sonra doktora gittik doktor beklemeyelim yaşın baya var hemen tahlillere başlayalım dedi önce eşimle beraber gittik o tahlil yaptırdı bende muayene tahlil eşim ikinciyi yaptırdı normal çıktı benimde bütün değerlerim normal çıktı doktor sorun yok bebeğiniz olur dedi yani biz öyle düşünmüyoruz doktorlar bunu söylüyor hatta doktor aşılama yapalım dedi bende sorun yoksa neden aşılama yapılacak dedim sebebsiz infertilitede bile aşılama yapılır fazla beklemeyelim dedi bizde yumurta takibi yaptırdık olmadıeşim bir daha gitti yine normal olmuyor olmuyor olmuyor işte demekki vakti saati gelmemiş canım allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak ne yapalım bizde beklicez sabırla ve duaylaa.s.belenay cnm yanlış anlamada birşey sorcam bu sebepsiz infertilite olayını sana doktormu söyledi yoksa siz mi öyle düşünüyorsunuz çünkü doktorlar hep şöyle der 1 yıl deneme süresi var,1 yılda hala olmuyorsa bir sorun var demektir ...diye biliyorumCADIARZU
canım daha almadım eşim yine duraklama dönemine girdi:roflol:adam bi coştu baştan şimdi ağırdan alıyor :mymeka:bi reset yapsam düzelirmi acaba:jeyyar: kısmetse alıcazeeeee sen zaten bizim ilacımızsın belenaycımmŞeniz yaa evet bende bana mı öyle geliyor diyordum zaman ne çabuk geçiyor
sen daha aleti almadınmı belenaycım ben aldında kullanmak için adeti bekliyorsun sandımdı:sm_confused:
canım yaşın gec değilki dediğin gibi o yaşta kadınlar hala normal yoldanda hamiş kalıyor kimi ikinci çocuğuna kimi 3.
canım benim demek istediğim erkekte tek sorun oluyor sperm az yada çok sonuçta var ama biz kadınların o kadar çok problemi oluyorki kaliteli yumurta üretse bile tutunamama sorunları yaşanıyor tutunsada düşükler yaşanıyor....tabi bu aşamaya gelene kadar daha çook engellerden geçiyor bir bebişin dünyaya gelmesi için .. ben bundan bahsetmişimyerimseniben
canım bunu sana diyen doktor kadın doğumcumuydu yoksa ürolog mu
neden dersen ben bundan yıllar evvel eşimle ürologa gittiğimde dr bana dedi ki sperm sayısı herşey ormal neden bu kadar acele ediyorsun normal yolla da olur dedi.
bende fazla vakit kaybetmek istemiyorum zaman aleyhime işliyor yumurta kalitem düşüyor dediğimde doktor bana dedi ki ilk defa böyle bişey duyuyorum erkekte sperm kalitesi var ama kadında yumurta kalitesii olmaz menepoz yaşına gelmiş ve doğum yapmış kadın biliyorum ben dedi:1shok:
ve şimdi her kadındoğumcu tv ye çıksa diyorum ki inşallah dinliyordur delü herif sanki ben uydurdum sanki ben istiyorum öyle olmasını diyorum walla.klava:kötükedihüso
canım evlendikten 6 ay sonra doktora gittik doktor beklemeyelim yaşın baya var hemen tahlillere başlayalım dedi önce eşimle beraber gittik o tahlil yaptırdı bende muayene tahlil eşim ikinciyi yaptırdı normal çıktı benimde bütün değerlerim normal çıktı doktor sorun yok bebeğiniz olur dedi yani biz öyle düşünmüyoruz doktorlar bunu söylüyor hatta doktor aşılama yapalım dedi bende sorun yoksa neden aşılama yapılacak dedim sebebsiz infertilitede bile aşılama yapılır fazla beklemeyelim dedi bizde yumurta takibi yaptırdık olmadıeşim bir daha gitti yine normal olmuyor olmuyor olmuyor işte demekki vakti saati gelmemiş canım allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak ne yapalım bizde beklicez sabırla ve duaylaa.s.
nasılsınız kızlar ben geldim ya siteye giremedim geç kaldım diyordum ama kalmamışım:)))
ernurcum artık günümü tutturamıyoz yoksa çokmu takıntılıyım bilmiyorum ama bir an önce gelse iyi olacak keratalar yoksa fena kızmaya başladım heee kız menepoza girecem nerdeyse yaşım 33 oldu hala tık yok ama kısmet gelecek inşallah
ernurcum kısmet gerçekten olmaz diyorsun oluyor bir sorun yok diyorsun olmuyor neyse rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
nevrocum nerelerde eee tatil tabi anca kalkar uyuyor galiba uyu kız uyu yarın bebeler uyutmucak çok arıcaz bu günleri
umutlu canımsın nasılsın bakim eee bugün topik azalmış kızlar bakın ben erkenden geldim hadi gariiiiiii
allloooo kimse yokmuuusositosositohihoyyyt.....yok tabii hafta sonu neysee belki birileri uğrar nevrosky sen nerelerdesiiiinnn bu sıralar az uğruyorsun özletiyorsun kendiniii....
nasılsınız kızlar ben geldim ya siteye giremedim geç kaldım diyordum ama kalmamışım:)))
umutlu canımsın nasılsın bakim eee bugün topik azalmış kızlar bakın ben erkenden geldim hadi gariiiiiii
allloooo kimse yokmuuusositosositohihoyyyt.....yok tabii hafta sonu neysee belki birileri uğrar nevrosky sen nerelerdesiiiinnn bu sıralar az uğruyorsun özletiyorsun kendiniii....
arkadaslar merhaba..benim bi sorunum var.normalde adetimi 18 ekimde bekliyodum ama 9 ekimden beri lekelenmem var.adet gibi degil gün içinde azıcık ve bikez geliyo.monitoru aldım ama emin olamadıgım için baslamadım.ne yapsam bilmiyorum.acil yardım lutfen
arkadaslar merhaba..benim bi sorunum var.normalde adetimi 18 ekimde bekliyodum ama 9 ekimden beri lekelenmem var.adet gibi degil gün içinde azıcık ve bikez geliyo.monitoru aldım ama emin olamadıgım için baslamadım.ne yapsam bilmiyorum.acil yardım lutfen
kizlar merhaba
eskisi kadar ugrayamiyorum siteye. yazilanlarida takip edemedim en son yazdigimdan beri. bir gelisme var mi bilmiyorum ins. vardir. yoksa en kisa zamanda hepimiz saglikli hayirli bebeklerimize hamile kaliriz insallah diyim. kendinize iyi bakin clearbluecilar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?