Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım evlendikten 6 ay sonra doktora gittik doktor beklemeyelim yaşın baya var hemen tahlillere başlayalım dedi önce eşimle beraber gittik o tahlil yaptırdı bende muayene tahlil eşim ikinciyi yaptırdı normal çıktı benimde bütün değerlerim normal çıktı doktor sorun yok bebeğiniz olur dedi yani biz öyle düşünmüyoruz doktorlar bunu söylüyor hatta doktor aşılama yapalım dedi bende sorun yoksa neden aşılama yapılacak dedim sebebsiz infertilitede bile aşılama yapılır fazla beklemeyelim dedi bizde yumurta takibi yaptırdık olmadıeşim bir daha gitti yine normal olmuyor olmuyor olmuyor işte demekki vakti saati gelmemiş canım allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak ne yapalım bizde beklicez sabırla ve duaylaa.s.

canım daha almadım eşim yine duraklama dönemine girdi:roflol:adam bi coştu baştan şimdi ağırdan alıyor :mymeka:bi reset yapsam düzelirmi acaba:jeyyar: kısmetse alıcaz

Bütün akşam giremedim kızlar. Hep database error verdi anlamsız. Ama görüyorum ki sitede arıza yokmuş. Modemi resetlesem yetecekti ama eşim download yapıyordu , gelemedim. Nasılsınız bakalım? İyi kaynatmışsınız valla. :dance:

09.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 umutlu99
2 nevrosky
3 belenay
4 ernurrr

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

günaydinnn hepinizeeeekaydirigubbakcemile3 umutlu verdiğin bilgiler için tşk ederim, ama burdan şunu anlıyoruz doktorlar bile farklı fikir ve düşüncelere sahip,bana bunu söyleyen kadındoğum doktorum,yani demek istediği kadındakı sorunu biz ilaçlarla tedavilerle daha kolay çözebiliyoruz,fakat sana çok hak veriyorum ve çok doğru söyledin biz bayanlarda çok sorun çıkabiliyor yok fsh düşüyor yok yumurta rez. azalmış yok progesteron eksık vs vs bide psikolojik baskı eklenınce... işte böyle olmayabiliyor, umutlu cnm ama sana bir örnek vermek istiyorum bu birazda artık kısmet ve nasip meselesi diye düşünüyorum, benim bir arkadaşıma 31 yaşındayken dr doğal yollardan cocuğunuz olmaz tüp ancak tutar demişti, eşinde sorun vardı kendısıde aşırı kıloluydu,eşi tedavi gördü ,macun yedirdi eşine ve doğal yollardan cocukları oldu ama daha ilginç olanı arkadaşım doğumdan sonra daha da kilo aldı şuan 96 kilo yaşı 43 ve iki sene önce yine doğum yaptı doktoru kesinlikle olmaz derken 2 cocuğu oldu nasip kısmet işteee ama şuna kesinlikle inanıyorum macun ve içilen özel çayların çok faydası var bide clearblue kullanıyoruz ben inanıyorum olucaaakkk:CüvCüv:

belenaycım işte bak benim verdiğim örnek seni doğruluyor nasıp kısmet işte ve artık bu örnekleri görünce doktorlarada fazla inanmak gelmiyor içimden, demek ki siz günü tutturamıyorsunuz ve inan kafana çok takıyorsan psikolojik olarak da olmayabilir ve biran önce monitöre başla bu arada belenay sormamda sakınca yoksa sen kaç yaşındasın

nasılsınız kızlar ben geldim ya siteye giremedim geç kaldım diyordum ama kalmamışım:)))
ernurcum artık günümü tutturamıyoz yoksa çokmu takıntılıyım bilmiyorum ama bir an önce gelse iyi olacak keratalar yoksa fena kızmaya başladım heee kız menepoza girecem nerdeyse yaşım 33 oldu hala tık yok ama kısmet gelecek inşallah
ernurcum kısmet gerçekten olmaz diyorsun oluyor bir sorun yok diyorsun olmuyor neyse rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

nevrocum nerelerde eee tatil tabi anca kalkar uyuyor galiba uyu kız uyu yarın bebeler uyutmucak çok arıcaz bu günleri

umutlu canımsın nasılsın bakim eee bugün topik azalmış kızlar bakın ben erkenden geldim hadi gariiiiiii

Canım merhaba. :1hug: Valla ben geç geldim. temizliği baştan yapayım dedim girmeden. Zira girince çıkamıyorum. kaydirigubbakcemile3 Ansılsın güzelim. Sen çalışıyorsun dimi bugün. Kolay gelsin. a.s.

allloooo kimse yokmuuusositosositohihoyyyt.....yok tabii hafta sonu neysee belki birileri uğrar nevrosky sen nerelerdesiiiinnn bu sıralar az uğruyorsun özletiyorsun kendiniii....

allloooo kimse yokmuuusositosositohihoyyyt.....yok tabii hafta sonu neysee belki birileri uğrar nevrosky sen nerelerdesiiiinnn bu sıralar az uğruyorsun özletiyorsun kendiniii....

Canım merhaba. Bizim diğer topic çok yoğun , orada oluyorum genelde. Ama burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum. Burada henüz bir hareket yaşayamadık. Hamiş çıksa çok sevineceğiz :dance:

nasılsınız kızlar ben geldim ya siteye giremedim geç kaldım diyordum ama kalmamışım:)))

umutlu canımsın nasılsın bakim eee bugün topik azalmış kızlar bakın ben erkenden geldim hadi gariiiiiii

oh beee sonunda girebildim:1shok:
sabahtan beri uğraşıyorum bir kere girebildim ama mesaj yazamadım delphin:
canım ben çok iyiyim şükür birde şu siteye hızlı girebilsem daha iyi olucam
se ne yaptın belenaycım nasıl gidiyor aleti bu ay mı almayı düşünüyordun:uhm:

ernurrcum işim olmazsa ve siteye girişte sıkıntı yaşamazsam sizi hiç yalnız bırakmam güzeller
bu arada bizim google silgi tatlıkelebek nerdee göremiyorum uzun zamandır.fisfisfis

arkadaslar merhaba..benim bi sorunum var.normalde adetimi 18 ekimde bekliyodum ama 9 ekimden beri lekelenmem var.adet gibi degil gün içinde azıcık ve bikez geliyo.monitoru aldım ama emin olamadıgım için baslamadım.ne yapsam bilmiyorum.acil yardım lutfen

Canım merhaba. Çok ilginç geldi bana da. Ama bir arkadaş daha burada erken adet olmuştu böyle. Ama az az geliyor diyorsun. Acaba hamilesin de yerleşme kanamaları mı oluyor. Bu kadar az gelmekle de alet başlatılmaz canım. :uhm:

11.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 ernurrr
2 belenay
3 nevrosky
4 umutlu99
5 babyml

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

kizlar merhaba
eskisi kadar ugrayamiyorum siteye. yazilanlarida takip edemedim en son yazdigimdan beri. bir gelisme var mi bilmiyorum ins. vardir. yoksa en kisa zamanda hepimiz saglikli hayirli bebeklerimize hamile kaliriz insallah diyim. kendinize iyi bakin clearbluecilar :)

cnm nevroskynin dediği gibi yerleşme kanaması olabilir bence önce hemen bir test yaptır hamile olabilirsin yada herhangi bir tedavi yaptırdıysan yada ilaç kullandiysan bunlarda lekelenme tarzındaki kanamalara neden olabiliyor

Merhaba güzelim. Evet gelemiyorsun bayadır. Neyse iyi ol da , ara sıra kendnden haber ver de yeter bize. Bir gelişme yok , çalışıyoruz hamile kalmaya kaydirigubbakcemile3 İnşallah tez zamanda hamiş kalabiliriz. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Merhaba canlarım. Nasıl gidiyor hayat. Haftasonu tatili bitiyor , yarın iş var. Of anam of. Tefti var. İşe kim gitmek ister ki bu durumda.

bu ay civanperçemi çayı içmiştim adet düzensizliğim için ama bu kadar az olamalı adetse eger.haydi haydi 19. günümde oldu bu lekelenme.test yaptım idrarla ama negatif.gelecek ayı bekleyecem galiba artık.salıda rahim filmi çekilecek...aranızda çektiren varmı hsg yi...bu arada su tacın+cörekotu+bal karışımını uygulayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…