COLOR]
nevroskycim bu bir resim çerçevesi yazısı ve içinde bebek var,ve diyorki.... dünya için sen herhangi birisisin ama herhangi birisi için sen dünyalarsın, diğer kısmı ise ben ekledim eee hadi gel ozaman bu dünyaya diye:lepi: /COLOR]
günaydııııın valla erkenden çıktım geldim kapılar kapanıyor sonra dışarda kalmıyayım dedim:))))))nasılsınız şekerler
allahım bu cuma günü hürmetine benim bu güzel arkadaşlarıma ve banada tabi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amiiin cumanız mübarek olsun kıslar
bu duayı sizler için değil yeğenlerim için yaptım bir an önce gelsinler annelerinin göbüşüne yerleşsinler diye azcıkta onlara torpil geçmek lazım dimi ya
Günaydınnnnn gençlikkkkkkk. kaydirigubbakcemile2 Hayırlı cumalar. Nasılsınız , iyisinizdir inşallah. Umutlu99 ; canım sen buralara gelirsin muhakkak. Öpüyorum seni. Şeniz Gelenleri de ayrıca öpücemm. a.s.
hoşgeldinnnn ernurcummm:teytey:selaaamm herkese biraz geç oldu:sm_cool: ama neyse artık tünaydiiin diyeyim sonra uğrayamayanların listesine girerim :1no2: ama sizlerde maşallah çok geç saatte bile giriyorsunuz kendinize iyi bakııın...
for the world you are somebody but for somebody you are the world :ecrin_bebek:
please:Saruboceq: come for somebody of the world:CüvCüv::ecrin_bebek:
ı haven't head never:1no2:
thank you for sharing yerimseniben
hoşgeldinnnn ernurcummm:teytey:
sen kaçta yatıyorsunki biz en geç 12 de topiği kapatıyoruz kaydirigubbakcemile3 sende gündüz gel güzelim a.s.:1hug:
canım erken yatmıyorum 12-1 gibi yatıyorum ama akşamları genellikle eşim pc yi kullanıyorklava: ama sizin için aradabir girerim anca beraber kanca beraber:dance::lepi:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile Ne diyonuz kızlarrrrrr yaaaaaa. Kısıyom amaaaklava: Türkçe mealini de yazın. :roflol:
selam tekrar,:1rolleyes:kizzlar size birşey sormak istiyorum,bu foruma geçen ay katıldım ve geriye dönük bütün yazıları okumak istemiyorum uzun iş,merak ettiğim sizlerde gebe kalmakta herhangi bir sorunmu var yoksa birtürlü o önemli günlerimi tutturamıyorsunuz yazarsanız sevinirim
canım bizim eşlerimizde azbiraz sorun var şansı artırmak için bu aleti kullanıyoruz çünkü biliyorsun gün aşırı ilişki sperm değerleri normal olanlar için geçerli...
hem bu arada kendimiz hakkında da bilgi ediniyoruz mesela ne zaman ovulasyon oluyoruz yada heray ovulasyon oluyormuyuz gibi.....ayrıca biz doktor kapılarında yumurta takibi yapmak istemeyenlerdeniz..
inşallah sorularını yanılayabilmişimdir canım:1hug:
kızlar nasılsınız bakalım bi sabah bi akşam ilaç gibi oldum he:roflol:sabah akşam ister aç karnına ister tok karnına anca uğruyorum kızlar işler yoğun oluyor gündüz fazla giremiyorum akşamda yemek yap ye bulaşık yıka derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bendede eşimdede sorun yok ernurcum nedensiz infertilite diyorlar oda neyse artık sebebi yoksa bebek neden olmuyor bu lafa iyi taktım ben nedensiz infertilitekafamçokkarıştıneyse 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmadı bende dedimki eşime biz kendi başımıza bişey yapamıcaz bari aleti alalım kaydirigubbakcemile3ama hala alamdık alıcam nasipse hihoyyyt allah kimseyi bu yolda oyalamasın:Saruboceq:
kızlar nasılsınız bakalım bi sabah bi akşam ilaç gibi oldum he:roflol:sabah akşam ister aç karnına ister tok karnına anca uğruyorum kızlar işler yoğun oluyor gündüz fazla giremiyorum akşamda yemek yap ye bulaşık yıka derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bendede eşimdede sorun yok ernurcum nedensiz infertilite diyorlar oda neyse artık sebebi yoksa bebek neden olmuyor bu lafa iyi taktım ben nedensiz infertilitekafamçokkarıştıneyse 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmadı bende dedimki eşime biz kendi başımıza bişey yapamıcaz bari aleti alalım kaydirigubbakcemile3ama hala alamdık alıcam nasipse hihoyyyt allah kimseyi bu yolda oyalamasın:Saruboceq:
çok tşk ederim umutlu sende tam üstüne bastın çünkü aynı sorun bizdede var ama cözülmeyeyecek bir sorun değil ben gerçi doktora gidiyorum takip vs de yaptırıyorum ama yinede kendi yöntemlerimizide uyguluyoruz,belki bir umut kendiliğinden olur diyoruz,sanırım senin yaşın daha küçük benim ise çok fazla bekleyecek zamanım yok hayırlısı hepimiz için....
bişi değil canım:1rolleyes:
elbette çözülmeyecek sorun değil yeterki problem sadece erkekte olsun onun tedavisi daha kolay şans daha fazla...
canım sizde sayı da mı problem var birde sorması ayıp yaşın kaç:1rolleyes:
yok eşimde sadece ileri hareket sorunu var oda ilk test de 20% di sonra aşilamalarda önce kendiliğinden 30% sonra 40%çikmişti fakat işlem görmesine rağmen yinede olmadı, benim yaşım 38 gerçi arkadaş çevremden bu yaşta tüp bebekle yada normal yolla çok hamiş kalan arkadaşım var buda beni motive ediyor ama işte yaş ilerleyince insan biran önce olsun istiyor bide umutlu sen diyorsunki sorun erkekte olsun daha kolay ama benim doktorum tam tersini söyledi ama neticede her ikisininde tıpta çözümü var önemli olan da bu .... olucak kızlarrrr ben umutluyummm:CüvCüv::sm_cool:
size iyiiii geceler ben çıkıyorum malum pc yi eşime devredeceğim kendinizi iyi bakın :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?