Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmm. :asigim: Süperrrrrrr. :lepi:

hah şöyle belenayy erken gel bak bugün topici ben actım yarınsen açacaksın ben sıramı savdım:dance:
belenaycım sık gel bari dualarınan yoksun bırakma bizi ...tüm dualarına aaamiiinnn diyorum canım:Saruboceq: sen bize dua ede ede walla birgün senin güzel haberin
duyacağız:teytey:ne güzelolur ama...
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR..

tünaydınnn canım sanada hayırlı cumalar birtanemm Şenizkısları toparlıyorum ancak gelebildim hepsini korkuttum nevoş sizi çivileyecek dedim geldilermi
:roflol:

selaaamm herkese biraz geç oldu:sm_cool: ama neyse artık tünaydiiin diyeyim sonra uğrayamayanların listesine girerim :1no2: ama sizlerde maşallah çok geç saatte bile giriyorsunuz kendinize iyi bakııın...
hoşgeldinnnn ernurcummm:teytey:
sen kaçta yatıyorsunki biz en geç 12 de topiği kapatıyoruz kaydirigubbakcemile3 sende gündüz gel güzelim a.s.:1hug:

hoşgeldinnnn ernurcummm:teytey:
sen kaçta yatıyorsunki biz en geç 12 de topiği kapatıyoruz kaydirigubbakcemile3 sende gündüz gel güzelim a.s.:1hug:

canım erken yatmıyorum 12-1 gibi yatıyorum ama akşamları genellikle eşim pc yi kullanıyor klava: ama sizin için aradabir girerim anca beraber kanca beraber:dance::lepi:

canım erken yatmıyorum 12-1 gibi yatıyorum ama akşamları genellikle eşim pc yi kullanıyor klava: ama sizin için aradabir girerim anca beraber kanca beraber:dance::lepi:

gel canım her zaman gel bravooo ernurcum anca beraber kanca beraber :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5

selam tekrar,:1rolleyes:kizzlar size birşey sormak istiyorum,bu foruma geçen ay katıldım ve geriye dönük bütün yazıları okumak istemiyorum uzun iş,merak ettiğim sizlerde gebe kalmakta herhangi bir sorunmu var yoksa birtürlü o önemli günlerimi tutturamıyorsunuz yazarsanız sevinirim

canım bizim eşlerimizde azbiraz sorun var şansı artırmak için bu aleti kullanıyoruz çünkü biliyorsun gün aşırı ilişki sperm değerleri normal olanlar için geçerli...
hem bu arada kendimiz hakkında da bilgi ediniyoruz mesela ne zaman ovulasyon oluyoruz yada heray ovulasyon oluyormuyuz gibi.....ayrıca biz doktor kapılarında yumurta takibi yapmak istemeyenlerdeniz..
inşallah sorularını yanılayabilmişimdir canım:1hug:

kızlar nasılsınız bakalım bi sabah bi akşam ilaç gibi oldum he:roflol:sabah akşam ister aç karnına ister tok karnına anca uğruyorum kızlar işler yoğun oluyor gündüz fazla giremiyorum akşamda yemek yap ye bulaşık yıka derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bendede eşimdede sorun yok ernurcum nedensiz infertilite diyorlar oda neyse artık sebebi yoksa bebek neden olmuyor bu lafa iyi taktım ben nedensiz infertilitekafamçokkarıştıneyse 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmadı bende dedimki eşime biz kendi başımıza bişey yapamıcaz bari aleti alalım kaydirigubbakcemile3ama hala alamdık alıcam nasipse hihoyyyt allah kimseyi bu yolda oyalamasın:Saruboceq:

çok tşk ederim umutlu sende tam üstüne bastın çünkü aynı sorun bizdede var ama cözülmeyeyecek bir sorun değil ben gerçi doktora gidiyorum takip vs de yaptırıyorum ama yinede kendi yöntemlerimizide uyguluyoruz,belki bir umut kendiliğinden olur diyoruz,sanırım senin yaşın daha küçük benim ise çok fazla bekleyecek zamanım yok hayırlısı hepimiz için....

belenay cnm yanlış anlamada birşey sorcam bu sebepsiz infertilite olayını sana doktormu söyledi yoksa siz mi öyle düşünüyorsunuz çünkü doktorlar hep şöyle der 1 yıl deneme süresi var,1 yılda hala olmuyorsa bir sorun var demektir ...diye biliyorumCADIARZU

eeeee sen zaten bizim ilacımızsın belenaycımmŞeniz yaa evet bende bana mı öyle geliyor diyordum zaman ne çabuk geçiyor
sen daha aleti almadınmı belenaycım ben aldında kullanmak için adeti bekliyorsun sandımdı:sm_confused:

bişi değil canım:1rolleyes:
elbette çözülmeyecek sorun değil yeterki problem sadece erkekte olsun onun tedavisi daha kolay şans daha fazla...
canım sizde sayı da mı problem var birde sorması ayıp yaşın kaç:1rolleyes:

yok eşimde sadece ileri hareket sorunu var oda ilk test de 20% di sonra aşilamalarda önce kendiliğinden 30% sonra 40%çikmişti fakat işlem görmesine rağmen yinede olmadı, benim yaşım 38 gerçi arkadaş çevremden bu yaşta tüp bebekle yada normal yolla çok hamiş kalan arkadaşım var buda beni motive ediyor ama işte yaş ilerleyince insan biran önce olsun istiyor bide umutlu sen diyorsunki sorun erkekte olsun daha kolay ama benim doktorum tam tersini söyledi ama neticede her ikisininde tıpta çözümü var önemli olan da bu .... olucak kızlarrrr ben umutluyummm:CüvCüv::sm_cool:

canım yaşın gec değilki dediğin gibi o yaşta kadınlar hala normal yoldanda hamiş kalıyor kimi ikinci çocuğuna kimi 3.
canım benim demek istediğim erkekte tek sorun oluyor sperm az yada çok sonuçta var ama biz kadınların o kadar çok problemi oluyorki kaliteli yumurta üretse bile tutunamama sorunları yaşanıyor tutunsada düşükler yaşanıyor....tabi bu aşamaya gelene kadar daha çook engellerden geçiyor bir bebişin dünyaya gelmesi için .. ben bundan bahsetmişimyerimseniben
canım bunu sana diyen doktor kadın doğumcumuydu yoksa ürolog mu
neden dersen ben bundan yıllar evvel eşimle ürologa gittiğimde dr bana dedi ki sperm sayısı herşey ormal neden bu kadar acele ediyorsun normal yolla da olur dedi.
bende fazla vakit kaybetmek istemiyorum zaman aleyhime işliyor yumurta kalitem düşüyor dediğimde doktor bana dedi ki ilk defa böyle bişey duyuyorum erkekte sperm kalitesi var ama kadında yumurta kalitesii olmaz menepoz yaşına gelmiş ve doğum yapmış kadın biliyorum ben dedi:1shok:
ve şimdi her kadındoğumcu tv ye çıksa diyorum ki inşallah dinliyordur delü herif sanki ben uydurdum sanki ben istiyorum öyle olmasını diyorum walla.klava:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…