• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Günaydın kızlar. :1hug: Gününüz güzel geçsin inşallah. Dünkü yoklamada çok kişi yok yazıldı. :jeyyar: Lütfen katılımları arttıralım. kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız bakalım? Hepinizi öpüyorum. Şeniz

umutlu ; canım ne güzel ilgileniyorsun arkadaşlarla. Ben bazen bakamıyorum buraya öbür taraf çok yoğun olduğundan ama sen cevaplıyorsun. Allah razı olsun senden bitanem. Canım benimmmmmmmm. Şeniz :asigim:

ne demek nevroşcuğumm senin yoğun olduğunu biliyorum.Canımmm Allah senden de razı olsun ama bizi fazla sensiz bırakmaa:çok üzgünüm::1hug:

Günaydın kızlar. :1hug: Gününüz güzel geçsin inşallah. Dünkü yoklamada çok kişi yok yazıldı. :jeyyar: Lütfen katılımları arttıralım. kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız bakalım? Hepinizi öpüyorum. Şeniz

günaydınnnnnnnn günaydınnnnn sanada nevroşcuğummm :teytey::dance:
kıssslaaarrrr haydi bak sonra sınıftaa kalacaksınız benden söylemesilaelaelaelaelae

günaydınnnnnnnn günaydınnnnn sanada nevroşcuğummm :teytey::dance:
kıssslaaarrrr haydi bak sonra sınıftaa kalacaksınız benden söylemesilaelaelaelaelae

Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Evini özlemişsindir valla , tatil çok uzun oldu çünkü. kaydirigubbakcemile4

canım tamda senin sorunun cevabını errnura yazmşım ...
canım işaret derken sancıdanmı bahsediyorsun genelde dr lar adetin yoğun olduğu ilk günü birinci günü diye söylerler ama senin dr un ne diyorsa o günü birinci günü yaparsın canım..cihazın hayırlı olsun uğur getirsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

işaret derken lekelenmeden bahsediyorum canım. benim 2 gün kadar leke verdikten sonra söker.

Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Evini özlemişsindir valla , tatil çok uzun oldu çünkü. kaydirigubbakcemile4

aslında uzun gibi ama bana kısa geldi bir annemler kayınvalidemler kardeşimgil eşimin dayısı ...derken sabah uyandığımda kimin evindeyim diyorumkaydirigubbakcemile3 gece geç yat sabah erken kalk valla dengem bozuldukafamçokkarıştı ama yinede ne kadar rahat ettirmeye çalışırlarsa çalışsınlar dünyanın en rahat yeri insanın kendi evimirmirmirmir

işaret derken lekelenmeden bahsediyorum canım. benim 2 gün kadar leke verdikten sonra söker.
tamam canım sen doktorun dediği günü 1.günü sayarsın
geldimi canım aletin sakın klavuzu okumadan çalıştırma bak bize sorabilirsin çünkü aletin açılıdığı saat dilimi çok önemli..

tamam canım sen doktorun dediği günü 1.günü sayarsın
geldimi canım aletin sakın klavuzu okumadan çalıştırma bak bize sorabilirsin çünkü aletin açılıdığı saat dilimi çok önemli..

tabiki okumadan açmam canım. aletim geldi ama zaten bu ay kullanmıycam ben. önümüzdeki ay başlarım herhalde.a.s.

walla napalım nevroşcum tekbaşıma buralarda dolaşıyorum çok ıssız bu aralar burası Allahtan arada bir wannababy geliyorda yalnızlığım gidiyor ama şimdi oda yoksenağlama

Canım evet çok sessiz burası. Katılım yok maalesef çok. Buna ben de dahilim. Uğramaya çalışıyorum ama bitanem. Sen de oraya gel diyorum ama orda da sıkılıyorsun sanırım. Kaçıncı gündesin bitanem? Nasıl gidiyor aletle ilişkiler. a.s.

Canım evet çok sessiz burası. Katılım yok maalesef çok. Buna ben de dahilim. Uğramaya çalışıyorum ama bitanem. Sen de oraya gel diyorum ama orda da sıkılıyorsun sanırım. Kaçıncı gündesin bitanem? Nasıl gidiyor aletle ilişkiler. a.s.

ben yokken dahamı çok katılım oluyor ne:çok üzgünüm:
7.gündeyim canım bakalım bu ay neler göreceğiz :sm_confused:

ben yokken dahamı çok katılım oluyor ne:çok üzgünüm:
7.gündeyim canım bakalım bu ay neler göreceğiz :sm_confused:

Canım bir ara yoğunluk oldu bitti zaten. kaydirigubbakcemile2

İnşallah bu ay monitör zamanı söyleyecek güzelce ve pre-seed'le beraber nokta vuruşunu yapacaksınız. :lepi: :dance:

kizlar merhaba,
bu ayda olmadi benim birkac gundur malesef regl oldum, dereceyi falan kaldirdim basucumdan. boyle detaylarla olmuyor

czytajkb8.gif
08.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 nevrosky
2 umutlu99
3 wannababy

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

kizlar merhaba,
bu ayda olmadi benim birkac gundur malesef regl oldum, dereceyi falan kaldirdim basucumdan. boyle detaylarla olmuyor

Canım merhaba. Çok üstüne gitme bakalım. Peki siz tahlillerinizi yaptırmışmıydınız? Herhangi bir sorun var mı? Yoksa sebepszi infertilite mi?

Canım bir ara yoğunluk oldu bitti zaten. kaydirigubbakcemile2

İnşallah bu ay monitör zamanı söyleyecek güzelce ve pre-seed'le beraber nokta vuruşunu yapacaksınız. :lepi: :dance:

günaydııınnn:sm_cool:
inşallah canım inşallah bende çok umut ediyorum yeterki alet yükseği ve en yükseği göstersin:Saruboceq:
ama önce senden güzel haber bekliyoruz senin kaçıncı günün canım:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

günaydııınnn:sm_cool:
inşallah canım inşallah bende çok umut ediyorum yeterki alet yükseği ve en yükseği göstersin:Saruboceq:
ama önce senden güzel haber bekliyoruz senin kaçıncı günün canım:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Canım 22. günüm bugün. Büyük günlere az kaldı. İnşallah Allahım nasip etmiştir bu ay , meleğimi göndermiştir. Ben de artık bu büyük duyguyu içimde hissedebilirim dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Canım 22. günüm bugün. Büyük günlere az kaldı. İnşallah Allahım nasip etmiştir bu ay , meleğimi göndermiştir. Ben de artık bu büyük duyguyu içimde hissedebilirim dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

nevrşcuğum bu ay senden hamiş haberini alsak ne süper olur bizim içinde ilk olur :dance::teytey:ilk clearblue hamişi şutarafagittisen olursun inşallah :Saruboceq::1hug:

günaydıın herkese,kızlar ben bugün aletin 6 ci günündeyim ve test çubuğunu ilk kez kullandım ama çok ilginç bugünden ıkıncı cızgıyı gösterdı bu imkansız en erken zyklusun 10 cü günde göstermeli,gerçi geçen ay aşılamadan sonra kullanılan ilaçlardan dolayı hormonlarım tekrar düzenlensin diye dr cyglo prognovayı vermişti ve kullanmıştım ayrıca hayıt la birlikte birçok bitki karışımı hazırlatmıştım çok düzenli kullandım bu derece düzelmiş olması şaşırtıcı ama hayırlısıkaydirigubbakcemile3

Back