Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

nevrşcuğum bu ay senden hamiş haberini alsak ne süper olur bizim içinde ilk olur :dance::teytey:ilk clearblue hamişi şutarafagittisen olursun inşallah :Saruboceq::1hug:

Canım Allah razı olsun güzel dileklerin ve temennilerin için. İnşallah hepimiz tez zamanda hamiş oluruz. Çok istiyoruz bu duyguyu tatmayı. Allahım dualarımızı kabul eyle ne olur. Hayırlısı ise gönder meleklerimizi , özlemle bekliyoruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:

Canım günaydınn. Dediğin gibi ilaçlar ve hayıt ile böyle olmuş olabilir. Yumurtalar büyüyor demek ne güzel. Güzel güzel çalışın inşallah. kaydirigubbakcemile Olsun bu ay , gelsin bebiş. :Saruboceq: :ecrin_bebek:

ben bu kızlara sahip çıkamıyorum nevroşş artık sen ilgilen bak bu saat oldu hala gelmediler klava:beklemekten yoruldum artık sana bırakıyorum zatende uykum geldi artık bu saatten sonra gelene açma topiğimizi:dilcikar:naniknaniklülülülülülü

ben bu kızlara sahip çıkamıyorum nevroşş artık sen ilgilen bak bu saat oldu hala gelmediler klava:beklemekten yoruldum artık sana bırakıyorum zatende uykum geldi artık bu saatten sonra gelene açma topicimizi:dilcikar:naniknaniklülülülülülü

bi bakayım dedim ne yapıyor bizim kızlar aa geçmi kaldım ama yemek yap bulaşık yıka anca girdim umutlu bana bir torpil geçersin dimi nevroskycim :))) eee kim ne alemde bakim hadi gari cleareblue teyzesi olmak istiyorum ne zaman olacğım hımmm:ecrin_bebek:
HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLAR ALLAHA EMANET OLUN ALLAHIM ŞU ALETLİ KISLARA HAYIRLI SAĞLIKLI MİNİCİK BİRİCİK MELEKLER YOLLA:Saruboceq: BELENAY TEYZELERİ GİBİ AKILLIMI AKILLI SEVİMLİMİ SEVİMLİ NEŞELİMİ NEŞELİ sırnaşık şey:jeyyar:MELEKLER YOLLA ALLAHIM BAK SİZE DUA EDERKEN KENDİME PAY ÇIKARDIM HE:lepi: AMA ÖYLEYİM DİMİ YAAAAsırnaşık şey:sm_cool:

Ah canım ah ne yapacağız böyle. Geleni kulağından topiğe çiviliyeyim ben o zaman canım ; başka bişi aklıma gelmiyor. kaydirigubbakcemile3 Benim de uykum geldi bitanem , gel yatalım. mirmirmirmir İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

09.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 silgi
2 nevrosky
3 umutlu99
4 ernurrr
5 belenay

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

Canım valla kapatıyoruz belli saatten sonra kapıları. Neyse bu seferlik olsun bakalım. :roflol: Clearblue teyzesini bırak , annesi ol sen. Ne zaman geliyor alet. Gelsin artık. Seni de aramızda görmek istiyoruz bitanem. a.s.

günaydııııınnnnn:sm_cool:
ne demek BELENAYY KISSS sen şimdilik bizim baş misafirimizsin ne zamanki aleti alırsın o zaman topiğimizin en güccük gelini olaraktan bütün işleri sen yapacaksın bu topici ..kızları sen takip edeceksin o zamanşakkıdı:roflol:
canım bizde seni seviyoruz ama çok göremiyoruz keşkeeeee Allahım senin gibi şekermi şeker neşeli bebişler verse bizee:dance:
Sende Allaha emanet ol canım:1hug:

walla güzel fikirmiş nevroşcuğum ama yinede kızların korkacağını sanmıyorum :roflol:kaydirigubbakcemile3

Günaydınnnnn gençlikkkkkkk. kaydirigubbakcemile2 Hayırlı cumalar. Nasılsınız , iyisinizdir inşallah. Umutlu99 ; canım sen buralara gelirsin muhakkak. Öpüyorum seni. Şeniz Gelenleri de ayrıca öpücemm. a.s.

günaydııııın valla erkenden çıktım geldim kapılar kapanıyor sonra dışarda kalmıyayım dedim:))))))nasılsınız şekerler
allahım bu cuma günü hürmetine benim bu güzel arkadaşlarıma ve banada tabi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amiiin cumanız mübarek olsun kıslar
bu duayı sizler için değil yeğenlerim için yaptım bir an önce gelsinler annelerinin göbüşüne yerleşsinler diye azcıkta onlara torpil geçmek lazım dimi ya

eh bir öpücüğü hakettik artık dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Öpücüğün alasını gönderiyorum sanaaaaaaaaaa. Şeniz :asigim: a.s. :asigim: Şeniz

Canım benim , geldin yine şenlendirdin topiği ; mutlu ettin bizleri.

Ne güzel konuşmuş , ne de güzel dualar etmişsin. Aminnnnnnnn diyorum canım. İnşallahhhhh. :Saruboceq:

Sana da hayırlı cumalar canım , iyi çalışmalar. a.s.

selaaamm herkese biraz geç oldu:sm_cool: ama neyse artık tünaydiiin diyeyim sonra uğrayamayanların listesine girerim :1no2: ama sizlerde maşallah çok geç saatte bile giriyorsunuz kendinize iyi bakııın...

for the world you are somebody but for somebody you are the world :ecrin_bebek:

please:Saruboceq: come for somebody of the world:CüvCüv::ecrin_bebek:

for the world you are somebody but for somebody you are the world :ecrin_bebek:

please:Saruboceq: come for somebody of the world:CüvCüv::ecrin_bebek:

WHAT dedin gülüm? kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu- :1shok: kaydirigubbakcemile3

COLOR]
WHAT dedin gülüm? kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu- :1shok: kaydirigubbakcemile3

nevroskycim bu bir resim çerçevesi yazısı ve içinde bebek var,ve diyorki.... dünya için sen herhangi birisisin ama herhangi birisi için sen dünyalarsın, diğer kısmı ise ben ekledim eee hadi gel ozaman bu dünyaya diye:lepi: /COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…