nevrşcuğum bu ay senden hamiş haberini alsak ne süper olur bizim içinde ilk olur :dance::teytey:ilk clearblue hamişi şutarafagittisen olursun inşallah :Saruboceq::1hug:
günaydıın herkese,kızlar ben bugün aletin 6 ci günündeyim ve test çubuğunu ilk kez kullandım ama çok ilginç bugünden ıkıncı cızgıyı gösterdı bu imkansız en erken zyklusun 10 cü günde göstermeli,gerçi geçen ay aşılamadan sonra kullanılan ilaçlardan dolayı hormonlarım tekrar düzenlensin diye dr cyglo prognovayı vermişti ve kullanmıştım ayrıca hayıt la birlikte birçok bitki karışımı hazırlatmıştım çok düzenli kullandım bu derece düzelmiş olması şaşırtıcı ama hayırlısıkaydirigubbakcemile3
ben bu kızlara sahip çıkamıyorum nevroşş artık sen ilgilen bak bu saat oldu hala gelmedilerklava:beklemekten yoruldum artık sana bırakıyorum zatende uykum geldi artık bu saatten sonra gelene açma topiğimizi:dilcikar:naniknaniklülülülülülü
bi bakayım dedim ne yapıyor bizim kızlar aa geçmi kaldım ama yemek yap bulaşık yıka anca girdim umutlu bana bir torpil geçersin dimi nevroskycim :))) eee kim ne alemde bakim hadi gari cleareblue teyzesi olmak istiyorum ne zaman olacğım hımmm:ecrin_bebek:
HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLAR ALLAHA EMANET OLUN ALLAHIM ŞU ALETLİ KISLARA HAYIRLI SAĞLIKLI MİNİCİK BİRİCİK MELEKLER YOLLA:Saruboceq: BELENAY TEYZELERİ GİBİ AKILLIMI AKILLI SEVİMLİMİ SEVİMLİ NEŞELİMİ NEŞELİ sırnaşık şey:jeyyar:MELEKLER YOLLA ALLAHIM BAK SİZE DUA EDERKEN KENDİME PAY ÇIKARDIM HE:lepi: AMA ÖYLEYİM DİMİ YAAAAsırnaşık şey:sm_cool:
bi bakayım dedim ne yapıyor bizim kızlar aa geçmi kaldım ama yemek yap bulaşık yıka anca girdim umutlu bana bir torpil geçersin dimi nevroskycim :))) eee kim ne alemde bakim hadi gari cleareblue teyzesi olmak istiyorum ne zaman olacğım hımmm
HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLAR ALLAHA EMANET OLUN ALLAHIM ŞU ALETLİ KISLARA HAYIRLI SAĞLIKLI MİNİCİK BİRİCİK MELEKLER YOLLA BELENAY TEYZELERİ GİBİ AKILLIMI AKILLI SEVİMLİMİ SEVİMLİ NEŞELİMİ NEŞELİ MELEKLER YOLLA ALLAHIM BAK SİZE DUA EDERKEN KENDİME PAY ÇIKARDIM HE AMA ÖYLEYİM DİMİ YAAAA
Ah canım ah ne yapacağız böyle. Geleni kulağından topiğe çiviliyeyim ben o zaman canım ; başka bişi aklıma gelmiyor. kaydirigubbakcemile3 Benim de uykum geldi bitanem , gel yatalım. mirmirmirmir İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.
günaydııııın valla erkenden çıktım geldim kapılar kapanıyor sonra dışarda kalmıyayım dedim:))))))nasılsınız şekerler
allahım bu cuma günü hürmetine benim bu güzel arkadaşlarıma ve banada tabi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amiiin cumanız mübarek olsun kıslar
bu duayı sizler için değil yeğenlerim için yaptım bir an önce gelsinler annelerinin göbüşüne yerleşsinler diye azcıkta onlara torpil geçmek lazım dimi ya
eh bir öpücüğü hakettik artık dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
for the world you are somebody but for somebody you are the world :ecrin_bebek:
please:Saruboceq: come for somebody of the world:CüvCüv::ecrin_bebek:
WHAT dedin gülüm? kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu- :1shok: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?