kızlar bende medforstan getirtiyorum eczane aracılıgıyla ama daha elime ulasmadıacaba türkçe kullanım kılavuzu gönderiyolarmı?yoksa sizlerden birinden rica edecem valla
Canım bizler sana yardımcı oluruz. Sorarsın bizler hep burdayız. :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende medforstan getirtiyorum eczane aracılıgıyla ama daha elime ulasmadıacaba türkçe kullanım kılavuzu gönderiyolarmı?yoksa sizlerden birinden rica edecem valla
bu arada umutlu99 hosgeldinnn.....
Kızlar günaydın. Nerelerdesiniz bakimmmm? :jeyyar:
ben buradayım nevroskycim yoklama vardı değilmi... zaten yeni tatilden geldim artık devmsızlık yok:1no2:
Canım burda değil yoklama öbür topicte :jeyyar: Burda da yaparız tabi ayrıca. Ama dün yok yazıldın. Hemen git yoklamanı ver bence. kaydirigubbakcemile5
tamam hemen geliyorum:çok üzgünüm:
ernurr canım hoşgeldin aramıza inşallah sen bize biz sana uğur getiririz a.s.:1hug:
canım zaten kitapçığında yazıyor tadavideyken ve yeni doğum ve düşük yaptığınız zaman kullanmayın çünkü yanıltır diyor birtanem ama ben klomen kullandığımda monüterüde kullanmaya devam ettim herhangibirşey olmadı ....hastaneye git gel o yoğun temponun içinde kullanmak belki zor olur bence ama yine de sen ara sor canım medfors u :sm_confused:inşallah sakıncası yoktur:1hug:
hoşbulduk umutlu...,nevrosky,umutlu aslında söyledikleriniz doğru kullanırsam değerler yanlış çıkabilir ama hamile kalamazsam ki allah korusun :1no2:en azından ozamana kadar ikinci ay geçmiş olur ve üçüncü ayda yine normal okumaya devam eder, öbürtürlüde aralık ayına kadar beklersem monitör beni ancak şubatta algılar offf ya ne zor işmiş hamile kalmak :)))
nevrosky sen beklemeye geçtinmiiii nezaman senin sonuç belli olucak
Canım en iyisi sen başla o zaman dediğin gibi olsun. İnşallah hemencik hamiş kalırsın da hiç gerek kalmaz bunlara. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Yine kimsecikler yok. sengözlerimebaksanab
hoşbulduk umutlu...,nevrosky,umutlu aslında söyledikleriniz doğru kullanırsam değerler yanlış çıkabilir ama hamile kalamazsam ki allah korusun :1no2:en azından ozamana kadar ikinci ay geçmiş olur ve üçüncü ayda yine normal okumaya devam eder, öbürtürlüde aralık ayına kadar beklersem monitör beni ancak şubatta algılar offf ya ne zor işmiş hamile kalmak :)))
ya bu alet birkaç ayda ancak tanır muhabbeti nedir? :uhm: şimdi benim aletim gelir gelmez yada ilk aydan beni tanımıycak mı? birde tanıması için aylarca mı bekliycem?:bbo:
birde benim adetim hep 2 gün işaret verip 3. gün söker. benim doktorum hep işaretin geldiği gün ilk gündür der. alet geldiğinde ben hangi günü giricem?-tatlicadiarzu-