Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar bende medforstan getirtiyorum eczane aracılıgıyla ama daha elime ulasmadıacaba türkçe kullanım kılavuzu gönderiyolarmı?yoksa sizlerden birinden rica edecem valla

Canım bizler sana yardımcı oluruz. Sorarsın bizler hep burdayız. :lepi:

bu arada umutlu99 hosgeldinnn.....

canım hoşbuldum sende hoşgeldin walla beni utandırdın dün yazacaktım hoşgeldiniz diye ama bir türlü fırsat bulamadım zaten çok erkende uyudum ...bu arada sen benim hemşehrimsin biliyormusun kaydirigubbakcemile5
sana türkçe kullanma klavuzu gelir canım eğer gelmezse ben sana gönderebilirm.:1hug:

ben buradayım nevroskycim yoklama vardı değilmi... zaten yeni tatilden geldim artık devmsızlık yok:1no2:

Canım burda değil yoklama öbür topicte :jeyyar: Burda da yaparız tabi ayrıca. Ama dün yok yazıldın. Hemen git yoklamanı ver bence. kaydirigubbakcemile5

Bu topicten geçen olursa şaşırıcam. kaydirigubbakcemile3

Kızlar neredesiniz yahuu? :uhm:

umutlu99 ; sana yıldızlı pekiyi vercem kız. kaydirigubbakcemile5 :asigim:

hoşbulduk umutlu...,nevrosky,umutlu aslında söyledikleriniz doğru kullanırsam değerler yanlış çıkabilir ama hamile kalamazsam ki allah korusun :1no2:en azından ozamana kadar ikinci ay geçmiş olur ve üçüncü ayda yine normal okumaya devam eder, öbürtürlüde aralık ayına kadar beklersem monitör beni ancak şubatta algılar offf ya ne zor işmiş hamile kalmak :)))

Canım en iyisi sen başla o zaman dediğin gibi olsun. İnşallah hemencik hamiş kalırsın da hiç gerek kalmaz bunlara. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

nevrosky sen beklemeye geçtinmiiii nezaman senin sonuç belli olucak

Canım bugün 20. günüm. Beklemelerdeyim. İnşallah pozitiif görürüm bu ay. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :dance: :lepi: kaydirigubbakcemile5 süprizzzzz :asigim:

nevroskycım allah mı söylettirıyor sana ah keşkeeee hihoyyyt inşallah önümüzdeki aylarda birileri hamiş kalırda hepimize moral olur,ayrıca buradan yazışmak insana baya moral veriyor :lepi:
Canım en iyisi sen başla o zaman dediğin gibi olsun. İnşallah hemencik hamiş kalırsın da hiç gerek kalmaz bunlara. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ya bu alet birkaç ayda ancak tanır muhabbeti nedir? :uhm: şimdi benim aletim gelir gelmez yada ilk aydan beni tanımıycak mı? birde tanıması için aylarca mı bekliycem?:bbo:

birde benim adetim hep 2 gün işaret verip 3. gün söker. benim doktorum hep işaretin geldiği gün ilk gündür der. alet geldiğinde ben hangi günü giricem?-tatlicadiarzu-

ernurr sıkma canını aletin tanıması kişiden kişiye değişiyor 3 ay maksimum süre... mesela ben cihazımı değiştirdim ikinci cihazımda ilk aydan tanıdı beni google arkadaşımızında aynı şekilde.. yanlış hatırlamıyorsam silgi arkadaşımızı ikinci ayda en yükseği gördü.
ayrıca alete takılmayadabilirsin hergün kullandığın test çubuğu yumurtlama günlerinde çift çizgiyi görüyorsun cihaz seni tanıyana kadar bununlada kendini tanıyabilirsin o yüzden gerginlik yapma canım bizim topicte sıkıntı stres yok yasakkelime
pozitif güçlerimizi birleştirip şu nazlı bebekleri dünyaya getirmeye ikna edeceğiz..

canım tamda senin sorunun cevabını errnura yazmşım ...
canım işaret derken sancıdanmı bahsediyorsun genelde dr lar adetin yoğun olduğu ilk günü birinci günü diye söylerler ama senin dr un ne diyorsa o günü birinci günü yaparsın canım..cihazın hayırlı olsun uğur getirsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

umutlu ; canım ne güzel ilgileniyorsun arkadaşlarla. Ben bazen bakamıyorum buraya öbür taraf çok yoğun olduğundan ama sen cevaplıyorsun. Allah razı olsun senden bitanem. Canım benimmmmmmmm. Şeniz :asigim:

07.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 babyml
2 nevrosky
3 umutlu99
4 ernurrr
5 wannababy

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…