Canım inşallah bu ay hamişsindir de ; ne aşılamaya ne de aleti kullanmaya gerek kalır. yerimseniben
Canım inşallah bu ay hamişsindir de ; ne aşılamaya ne de aleti kullanmaya gerek kalır. yerimseniben
canım, keşke dediğin gibi olsaydı. ilk aşılamamdı, maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi ikinci için start verip vermeyeceğimize karar vericez. Rabbim kapısından geri çevirmez inşallah hiçbirimizi.
İnşallah bitanem. Arka arkaya deneyince şans artıyormuş. Bence peşini bırakmayın. Bu ay da deneyin derim. :1rolleyes:
selaam kızlar monitöre başladım bugün üçüncü gündü,gerçi önümüzdeki ay tüp denemesi yapıcaz ama belki tutmazsa zaman kaybetmek istemiyorum, monitöründe beni tanıması 2-3 ay sürer en azından bana alışmış olur,aslında merak ettiğim bir konu var ve fikrinizi almak istiyorum tüp denemesi yaparken alınan ilaçlardan ve işlemlerden dolayı önümüzdeki ay monitör değerleri yanlış algılarmı.... CADIARZU
selaam kızlar monitöre başladım bugün üçüncü gündü,gerçi önümüzdeki ay tüp denemesi yapıcaz ama belki tutmazsa zaman kaybetmek istemiyorum, monitöründe beni tanıması 2-3 ay sürer en azından bana alışmış olur,aslında merak ettiğim bir konu var ve fikrinizi almak istiyorum tüp denemesi yaparken alınan ilaçlardan ve işlemlerden dolayı önümüzdeki ay monitör değerleri yanlış algılarmı.... CADIARZU
selam kızlaarr ben geldimmhihoyyyt
GEÇMİŞ BAYRAMINIZI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUMa.s.
hepinizi çok özledim ...bu sene leyleği havada gördüm galiba çok geziyorumkaydirigubbakcemile3
nevroskyciiiiiiiiiiimmmmmm sen nasılsın birtanemmmmmmmŞeniz walla bende özledim seni kıs dün geldim eve bugünde akşama kadar iş güç yemek derken ancak bu saatte girebildim canım...yazılanların hepsini okuyamadım ama yeni bir arkadaşlarımız katılmış aramıza hepsine hooşşşşgeldiniizzzz diyorum uğur getirsin size topicimiz inşallah:Saruboceq:
Canım nerelerde kaldın seni çoooooooooook özledim ben yaaaa. Neyseki geldin.. Bugün de gelmeseydin meraklanacaktım artık. hihoyyyt
walla canım yaa yolda neredeyse hatim indirdim hiç sorma o kadar kalabalıktı ki yol hem otobüsler çoktu hemde kamyon gece 3 te vardık annemlere sahura yetiştik yanikaydirigubbakcemile3.... ben bu kadar yoğun bir trafik görmedim özelliklede giderken ... dönüş yolumuz daha iyiydi çünkü sabah 4 te çıktık yolamirmirmirmir biraz daha sakindi ...hiç haberde seyredememiştim bugün izleme imkanı buldum keşke izlemeseydim offffff
neyse çok şükür sağsalim geldik annelerimizinde eli yüreğindeydi.. kurban bayramına gitmeyi düşünmüyoruz.
canım ben biraz kayınvalidemde ve kardeşimin evinde bakim dedim topicimize ama okuyamadım sürekli yanıma birileri geliyordu bakamadım baktığımdanda bişi anlamadım.:1shok:
Canım sağ salim geldin ya daha ne isteriz. Sen hastalandın mı? Veya beklemedemisin? Ondan haber canım. Çok meraktayım. :dance:
canım bayramın 3.günü adet oldum ama benim cihaz 5.günü diye gösteriyorkafamçokkarıştı
canım bayramın 3.günü adet oldum ama benim cihaz 5.günü diye gösteriyorkafamçokkarıştı
kendim yazdım kendim düzeltiyorum cihazım doğru gösteryormuş:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: Kızım bu alet senden daha güzel sayıyor. :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?